Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, tak jsem už šílená
Anička bude mít jeden rok, chodí okolo nábytku, ale mnohem raději stále leze. Ted mela zánet močových cest, takže chci aby byla v teple. Objenala jsem capáčky minifeet, protože ponožky sundává a punčochy má vecne vytahané a hlavně se jí to smeká, takže je věčně otlučená. Capačky jsou super, ale nandávám jí je tak 100X za den, má extrémne úzkou nohu. Tady na diskuzích všichni psali jak krásně drží
tak nám ne:-( neřešili jste taky někdo podobný problém s dítětem s úzkou nohou? ![]()
Takový ty ponožko-boty? Mají je třeba v HM a v CA.. Malý šly blbě stáhnout.. Jinak moc neporadím, my máme opačnej problém - širokou, vysokou nohu ![]()
Na ty sem taky koukala, ale nenašla jsem nikde tak malé a jsou taky strašně široké, opravdu drží?
Dávala jsem protiskluzové teplé ponožky, v zimě doma dcera nosila převážně body a punčochy, na punčochy dostala ponožky a byla ok. Jinak nevím taky co poradit ![]()
@abela no malá měla vel. 20/21 už v deseti měsících
Ale dělají určitě i menší..
@IvkaH píše:
Dávala jsem protiskluzové teplé ponožky, v zimě doma dcera nosila převážně body a punčochy, na punčochy dostala ponožky a byla ok. Jinak nevím taky co poradit
Jak leze tak všechny ponožky si vytahá nebo sundá, už jsem nakoupila snad všechny značky a nic jí na noze nevydrželo
za všech okolností extrémní dítě ![]()
@abela já jsem ty „ponožkoboty“ koupila u vietnamců a opravdu na noze drží, maji je u nás i v galanterii, nebo v punčoch. zboží.
@abela Myslis, ze tyhle klasicke backurky by taky sundala kdyz jsou na tkanicky?
![]()
http://www.kukimoda.cz/?…
Bačkůrky mě taky napadly, ale já teda byla poslušná zdejších rad a bačkůrky jsem jí koupila až když víc chodila než lezla..
A stejně chodí doma v ponožkách ![]()
Tak jasny, ze je to lepsi az zacne chodit, ale kdyz nastydnuti od nohou je nejhorsi. My teda taky nosili jen puncochace a na to ponozky, ale by mu nesjizdely, ale kdyz zakladatelky mala si to sundavuje, tak je to tezky..
jedine jeste zkusit cvicky
ty mne osobne jako male ve skole dost drzely na noze ![]()
@Hanka79 píše:
Tak jasny, ze je to lepsi az zacne chodit, ale kdyz nastydnuti od nohou je nejhorsi. My teda taky nosili jen puncochace a na to ponozky, ale by mu nesjizdely, ale kdyz zakladatelky mala si to sundavuje, tak je to tezky..jedine jeste zkusit cvicky
ty mne osobne jako male ve skole dost drzely na noze
cvičky jsou dobrý nápad, ale nevim jestli je seženu ve velikosti 17 ![]()
@Efsheny píše:
@abela já jsem ty „ponožkoboty“ koupila u vietnamců a opravdu na noze drží, maji je u nás i v galanterii, nebo v punčoch. zboží.
už sem na ně koukala, mají jen velké čísla
teda aspon u nás, ještě se zeptam v galanterii, to jsem nezkoušela
A i když dáš štrample a na to protiskluz ponožky tak ti to sjíždí? Já měla pro malého takové plátěné jakoby botičky na zavazování, ale bez podrážky jen s tím protiskluzem…Taky mu všechno z noh padalo…
http://www.capacek.cz/…2-mesicu.htm
A co toto? Ještě jsou nolen atd…
Jako vím, že ta cena není úplně nej, ale podle mě jsou super…
Ty co jsem měla já nemůžu najít:-( Dostala jsem to od známých z USA, ale ještě pohledám…