Co dát na nohy 1 rok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
24.3.13 08:48

Co dát na nohy 1 rok

Ahoj, tak jsem už šílená :-) :-) Anička bude mít jeden rok, chodí okolo nábytku, ale mnohem raději stále leze. Ted mela zánet močových cest, takže chci aby byla v teple. Objenala jsem capáčky minifeet, protože ponožky sundává a punčochy má vecne vytahané a hlavně se jí to smeká, takže je věčně otlučená. Capačky jsou super, ale nandávám jí je tak 100X za den, má extrémne úzkou nohu. Tady na diskuzích všichni psali jak krásně drží :-( tak nám ne:-( neřešili jste taky někdo podobný problém s dítětem s úzkou nohou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
24.3.13 08:51

Takový ty ponožko-boty? Mají je třeba v HM a v CA.. Malý šly blbě stáhnout.. Jinak moc neporadím, my máme opačnej problém - širokou, vysokou nohu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.3.13 08:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
24.3.13 08:53

Na ty sem taky koukala, ale nenašla jsem nikde tak malé a jsou taky strašně široké, opravdu drží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
24.3.13 08:53

Dávala jsem protiskluzové teplé ponožky, v zimě doma dcera nosila převážně body a punčochy, na punčochy dostala ponožky a byla ok. Jinak nevím taky co poradit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.3.13 08:56

@abela no malá měla vel. 20/21 už v deseti měsících :mrgreen: Ale dělají určitě i menší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
24.3.13 08:56
@IvkaH píše:
Dávala jsem protiskluzové teplé ponožky, v zimě doma dcera nosila převážně body a punčochy, na punčochy dostala ponožky a byla ok. Jinak nevím taky co poradit :nevim:

Jak leze tak všechny ponožky si vytahá nebo sundá, už jsem nakoupila snad všechny značky a nic jí na noze nevydrželo :-( za všech okolností extrémní dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
24.3.13 08:57

@abela já jsem ty „ponožkoboty“ koupila u vietnamců a opravdu na noze drží, maji je u nás i v galanterii, nebo v punčoch. zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.3.13 09:04

@abela Myslis, ze tyhle klasicke backurky by taky sundala kdyz jsou na tkanicky? :) :think:
 http://www.kukimoda.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.3.13 09:06

Bačkůrky mě taky napadly, ale já teda byla poslušná zdejších rad a bačkůrky jsem jí koupila až když víc chodila než lezla..
A stejně chodí doma v ponožkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.3.13 09:10

Tak jasny, ze je to lepsi az zacne chodit, ale kdyz nastydnuti od nohou je nejhorsi. My teda taky nosili jen puncochace a na to ponozky, ale by mu nesjizdely, ale kdyz zakladatelky mala si to sundavuje, tak je to tezky.. :think: jedine jeste zkusit cvicky :mrgreen: ty mne osobne jako male ve skole dost drzely na noze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
24.3.13 09:16
@Hanka79 píše:
Tak jasny, ze je to lepsi az zacne chodit, ale kdyz nastydnuti od nohou je nejhorsi. My teda taky nosili jen puncochace a na to ponozky, ale by mu nesjizdely, ale kdyz zakladatelky mala si to sundavuje, tak je to tezky.. :think: jedine jeste zkusit cvicky :mrgreen: ty mne osobne jako male ve skole dost drzely na noze :)

cvičky jsou dobrý nápad, ale nevim jestli je seženu ve velikosti 17 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
24.3.13 09:17
@Efsheny píše:
@abela já jsem ty „ponožkoboty“ koupila u vietnamců a opravdu na noze drží, maji je u nás i v galanterii, nebo v punčoch. zboží.

už sem na ně koukala, mají jen velké čísla :-( teda aspon u nás, ještě se zeptam v galanterii, to jsem nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.3.13 09:22

A i když dáš štrample a na to protiskluz ponožky tak ti to sjíždí? Já měla pro malého takové plátěné jakoby botičky na zavazování, ale bez podrážky jen s tím protiskluzem…Taky mu všechno z noh padalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.3.13 09:27

http://www.capacek.cz/…2-mesicu.htm
A co toto? Ještě jsou nolen atd…
Jako vím, že ta cena není úplně nej, ale podle mě jsou super…
Ty co jsem měla já nemůžu najít:-( Dostala jsem to od známých z USA, ale ještě pohledám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková