Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
v tchibu je nyní kolekce běžeckého oblečení. Jsem začátečník a ráda bych si koupila jejich běžecké boty. Máte je některá z dřívějška? Jste s nima spokojeni?
Díky
Míša
Ahoj, zrovna boty bych se tam bála koupit. Osobní zkušenost nemám, ale boty za 700 mi připadají podezřele levné. Snad bych to riskla jen v případě nedostatku peněz, zdraví bez chyby, věku studenta a nulové nadváhy. Běžecké boty (i na občasných pár km) totiž stojí tak od 1500 výš. Např. můj manžel musel vyměnit boty kvůli nějakým bolístkám (a to běhá fakt málo), takže je asi lepší hned vybrat pořádné.
Rady najdeš třeba na www.behej.com.
Já musím říct že z tchiba máme hodně věcí a neznám asi kavlitnější…se všim jsem tam hrozně spokojená. Přímo běžecký boty nemám, ale nebála bych se je tam koupit ![]()
Ahoj, chci obnovit diskusi. Mate nekdo? Jsou nyni v nabidce a uvazuji o jich
Diky ![]()
Ja na ne koukala a tyhle tchibo, lidl apod. se mi nezdaji moc dobry na behani. Radsi kvalitnejsi ve sleve. Ja ted kupovala v outletu zlevnene z 2500 na 800 a jsou super ![]()
@Gonyosoma Tak pokud jsi začátečník a běháš málo, tak budou určit stačit.
Koupila jsem si je na badminton a za chvíli se rozpadala podrážka a trhal vršek. Taky jsem za ně dala 700,–.
No co se týče oblečení, tak to je super, boty nevím, nemám zkušenost. Ale ve Sportisimu, Hervisu atd. se dají sehnat i zavedené značky za fakt směšné ceny.