Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojte, chcem sa len opytat ake mate skusenosti s topankami zn. Tamaris. Zodpoveda cena kvalite?
Ahoj, měla jsem jednou zimní kozačky Tamarisky. Řekla jsem si, že si připlatím za kvalitu, ale bohužel musela jsem je po zimě reklamovat a vrátili mi peníze. Nedalo se to ani opravit, rozdrolil se podpatek (gumový). Ale je to jen jedna zkušenost, třeba ostatní to mají v poho. ![]()
Kozacky Tamaris nosim uz asi pet let vzdy po celou zimu a drzi, nikde zadny problem.
Úžasný a krásný botičky…hlavně kozačky se jim povedly…vyšší cena, ale…prostě super…možná se vyplatí čekat na slevy…jsou poměrně výrazný…
Také mám spoustu bot od nich. Ale vloni v létě jsem musela reklamovat sandálky, úplně se zlomila podrážka. Vraceli peníze
Tak jedny kozačky mám už pátý rok a určitě si je budu nechávat i na příští.
A že toho semnou už prošly! Vypadají nadčasově a vůbec na nich jejich „stáří“ poznat není.
Tam asi pět párů (jarní, sandály a 3 zimní) ani jedna reklamace, avšak pohodlnější je na nošení je značka CAPRICE, jsou uplně SUPER.
Mormálně stojí CAPRICE kolem 2000-4000 Kč, ale našla jsem jeden boží výprodej NA INTERNETU, pořídila jsem 4 kozačky!!! a každé stály jen kolem 800 Kč-900kČ. KOŽENÉÉÉ
. BOMBA
Dáme, zkuste se podívat na stránky ***, kde najdete boty téhle značky pěkně na jednom místě ;**) Mějte se fajn, Pavla ![]()
Příspěvek upraven administrátorem 25.10.2014 9:35 - reklamní odkaz