Kolik bot, když máme Superfity?

226
24.3.13 20:40

Kolik bot, když máme Superfity?

Koupila jsem svému, který má dlouhou a úzkou nožičku boty Suerfit. Bylo my řečeno, že stačí jen jedna bota.Ale mě se to nějak nezdá. K tomu má ještě holiny a na léto sandálky. Chodí do školky. Před tím měl kožený boty na tkaničku a obyč. botasky. Myslíte, že mám koupit ještě nějaký botasky? A jaký jsou dobrý na úzkou nohu? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
24.3.13 20:44

Máme také Superfity a pouze jedny, nekupuji ani gumáky…v létě ji koupím sandále a plátěné tenisky na písek a na zimu zase Superfity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
24.3.13 20:46

Dcera vloni na jaro léto měla Superfity celoročky, plátěné tenisky na písek a sandálky. Úplně to stačilo a letos to udělám stejně. Pokud z těch bot nevyrostla, tak to pro nás bylo tak akorát. Vždycky kupuju dražší, ale míň párů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
24.3.13 20:47
@ZdeMac píše:
Máme také Superfity a pouze jedny, nekupuji ani gumáky…v létě ji koupím sandále a plátěné tenisky na písek a na zimu zase Superfity.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.3.13 20:50

Já mám totiž strach, že mě je ve školce oddělá. Ale asi to risknu a uvidím. Máme totiž Superfity poprvé. A jaké plátěnky pak kupujete? Jsou dobré Befado. Máme od nich bačkory a koukala jsem že dělají i tenisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
24.3.13 20:53
@hurvínek píše:
Já mám totiž strach, že mě je ve školce oddělá. Ale asi to risknu a uvidím. Máme totiž Superfity poprvé. A jaké plátěnky pak kupujete? Jsou dobré Befado. Máme od nich bačkory a koukala jsem že dělají i tenisky.

Dcera vloni chodila v těch Superfitech fakt celé jaro, léto, podzim, má problémy s ledvinama, tak nenosí otevřené boty, sandálky měla párkrát za léto jenom na zahradě. Ty Superfity vydržely všechno, písek, zahradu, bahno, mám je vyprané a uložené v krabici a není na nich ani škrábnutí, takže já bych se nebála, jsou dost odolné :palec: Plátěnky jsem od Befada jednou měla a jsou taky fajn, asi je letos taky vemu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
24.3.13 20:56

Určitě koupit různý botky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.13 20:59

Nástupem do školky kupuju vícero bot… holiny (má ve školce), polobotky na zahradu na sucháč, sandálky / plátěnky na zahradu a to samé i na normální nošení. Do břeček kolem Vánoc jsem dokoupila sněhule, neb goretex nestačil :cert:
ze školky chodí v jiných botách, protože odjíždíme přes kus prahy

• Citovat
  • Upravit
26093
24.3.13 21:00

Zatím to máme tak, že má jedny celoroční, pak plátěný tenisky (ale ty moc nenosí), sandálky a holinky… Pokud by měl boty s goretexem a ne kožený (takže ty superfity), holinky bych nekupovala a měl by jen ty… Ale do školky bude chodit až od září…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.3.13 21:02

Koupím jedny celoroční a k tomu určitě nějaký tenisky odlehčený, gumáky, v létě sandálky. Befado beru zatím bačkůrky, ty co jdou nejvíc utáhnout, jinak v nich dcerka trošku plave - má taky úzkou dlouhou nohu. Ale jejich plátěnky by bohatě stačily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.3.13 21:03

No máme ty Superfity bez Goratexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.3.13 21:06

Já mám pro dceru celoroční superfitky + holinky + keeny sandále + superfitky na zimu. Holinky má jen ve školce a neměla je od září ani jednou. Od Befada bačkory do školky doma bačkory nenosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.3.13 21:11

My mame taky superfity. Mimo letni a zimni sezonu fakt staci jedny, holinky treba vubec nepouzivame - i kdyz mame. Zimni superfity jsou ale fakt drahe, tak ma dvoje. Jedny s goretexem celorocni a jedny s kozichem vyssi jine znacky, ted do vedra bude mit jen jedny, v lete to teda chce jeste aspon sandale. Kdyz bylo chladno a prselo, chodila v celorocnich.

Taky chodi do skolky, zadne nahradni boty tam nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.3.13 21:15

@hurvínek za me taky neoddela…kdyz jeste nechodila do skolky, tak jsme je taky nesetrili - chodila v nich na pisek, vsude, noseni na nich neni skoro vubec znat.

ja ziju v nemecku a tady nejsou moc levny, ale pritom kvalitni boty na litacku, teda v kamennem krame. Superfity patri k tem levnejsim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.3.13 21:18

Na superfity nedám dopustit. Měli jsme kožené celoroční a na zimu s goratexem, jinak koupim ještě botasky třeba od Adidas, Nike…v lete sandálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková