Co byste uvítali?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.11.21 16:16

Co byste uvítali?

Zdravím, dneska koupíme všude všechno. Ale napadá mě, co bych třeba já chtěla, aby někdo vyráběl doma, nebo abych “něco” nemusela koupit jen on-line nebo ve velkých obchoďácích. Něco originálního, třeba jako macrame, teď frčí výroby věnců na dveře, atd. Co třeba Vás by nadchlo, co byste rádi? ;) protože aby někdo další začal vyrábět třeba bižuterii, toho už je všude až moc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6623
21.11.21 16:19

V tuhle chvíli spolehlivou chuvu/paní na hlídání a paní na úklid. Protože to je fakt, aspoň u nás bída. Jinak mě nic moc nenapadá, většinou všechno seženu jak je všeho velká nabídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.21 16:21

@Natálka26
To je pravda, chůva nebo úklid domácností. Teď kort před Vánoci by se to mohlo trhnout. Ale zase nechci hned řešit živnost atd.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
21.11.21 16:35

Opravdu sikovna svadlena, protoze jsem na obleceni hodne narocna a v obchodech je to bida bidouci. A pak ta spolehliva pani na uklid a hlidani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
21.11.21 16:40

no nevím

Takže chceš na tom vydělávat? Věcí, které lidi vyrábí a nabízí, je hodně. A hodně jich zkrachovalo. Aranžování doma se prý moc nevyplatí. Co takhle vyrábět třeba ptačí budky? Nebo keramiku? (Hrnky, misky, apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
21.11.21 17:04
@Keltka píše:
Takže chceš na tom vydělávat? Věcí, které lidi vyrábí a nabízí, je hodně. A hodně jich zkrachovalo. Aranžování doma se prý moc nevyplatí. Co takhle vyrábět třeba ptačí budky? Nebo keramiku? (Hrnky, misky, apod.).

Tato běžná keramika se levně prodává všude možně a normálnímu člověku se nevyplatí to pálit. Nehledě na pořizovací cenu pece apod. A na ostatní věci už musí být umělecká duše.

• Citovat
  • Upravit
21.11.21 17:21

@Ernais
A kdyby nějaká taková šikovná paní byla, řešila byste u ní živnost, atd? Nebo byste ji prostě dala “na ruku” za odvedenou práci? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.21 17:21

@Altavista přesně tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
21.11.21 17:57

@LucieHorojc

Pokud tím vydělávat chceš tak živnost mít musíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.11.21 06:13

@LucieHorojc mne osobne je to jedno, jestli ma dana osoba zivnostak a poctive odvadi dane, nejsem bernak, aby me to zajimalo. Ale pokud uvazujes nad pravidelnym privydelkem, tak si ten zivnostak fakt udelej, on se vzdycky najde nejakej aktivista, co te rad naprasi a za ty starosti ti ta prace na cerno fakt nestoji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat