Co byste vybrali?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co byste vybrali?
Zdravím,
Dostala jsem nabídku práce na pozici servírky v hotelu nebo uklízečky.
Pracovní doba je servírka od 7:00 do 21:00 hod. Uklízečka od 6:00 do 15:00, obě pozice na krátký dlouhý týden.
Jsem vyučena servírka, ale práce mě nenaplňuje, okolí mi říká, že na uklízečku je mě škoda. Od září budu studovat dálkově nástavbu, tak bych moc byla ráda za vaše rady, co je podle vás lepší volba s tím že bych do hotelu v obou případech dojížděla asi 30 min.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@krystinka993 záleží i na platu a na tom, zda tě uvolní na zkoušky pri studiu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krystinka993 píše:
Zdravím,Dostala jsem nabídku práce na pozici servírky v hotelu nebo uklízečky.
Pracovní doba je servírka od 7:00 do 21:00 hod. Uklízečka od 6:00 do 15:00, obě pozice na krátký dlouhý týden.
Jsem vyučena servírka, ale práce mě nenaplňuje, okolí mi říká, že na uklízečku je mě škoda. Od září budu studovat dálkově nástavbu, tak bych moc byla ráda za vaše rady, co je podle vás lepší volba s tím že bych do hotelu v obou případech dojížděla asi 30 min.
Já bych brala uklízečku, nechtělo by se mi otravovat se s tema lidma na place a řešit jejich dotazy a připomínky (dneska má kazdej druhej nějakou dietu a vyptava se, co v jídle je a není a chce to upravit) a pracovní doba do 15 je super, kdo to dneska má
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Platově bude asi lépe vycházet ta servírka + dýška, ale pokud tě to nenaplňuje tak se do toho nenuť. Pro začátek můžeš dělat uklízečku a třeba si najdeš něco lepšího - třeba má okolí opravdu pravdu, že je tě na uklízečku Škoda a měla bys na víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I když uklízečka bude hůře placená, tak krom těch peněz vidím jen samé výhody. Zima, či léto za světla doma.
@krystinka993 píše:
Zdravím,Dostala jsem nabídku práce na pozici servírky v hotelu nebo uklízečky.
- Citovat
- Upravit
Servírka, i když tě ta prace moc nebaví, je to jista odbornost, přece jen přijdeš do stylu s mnoha lidmi a třeba tě někdo někam doporučí. Jako uklízečka o tohle přijdeš Kazdopadně uvidíš jak to pujde dohromady se studiem.
Příspěvek upraven 22.06.23 v 18:02
- Citovat
- Upravit
Úklid. Budeš mít víc času na učení, dokonce si můžeš v práci opakovat učivo, nahrát si audio apod. Nebude to v práci takový stres.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si kolikrát říkám, že ač dělám v oboru a jako druhý mám práve i tu servirku, jak krásně by mi bylo na úklidu. Uklidim si a jdu do… Dělám sama se sebou. 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úklid je práce snů. Škoda, že je tak špatně hodnocená. Dostatek pohybu s čistou hlavou a skvělá pracovní doba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já osobně bych šel uklízet, protože narazit na frackózního hosta, tak ho opařím polévkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Já osobně bych šel uklízet, protože narazit na frackózního hosta, tak ho opařím polévkou.
Asi tak… Nedávno jsem byla svědkem arogantního výstupu v restauraci, v duchu jsem servírku obdivovala, s jakou grácií z toho vybruslila. Já bych na to neměla nervy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Servírka - lepší peníze, málo času na učení.
Uklízečka - horší peníze, více času na učení.
ALE zvýšení si kvalifikace, znamená v budoucnu lepší práci za větší peníze. Takže bych se teď uskromnila s vidinou budoucího zisku
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit