Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všechny
Všimla jsem si, že se tady dozvím spoustu věcí a tak určitě budete znát knížku s názvem: CO ČEKAT V RADOSTNÉM OČEKÁVÁNÍ. Protože jsem taky snažilka (nesnažilka), chtěla bych si koupit nějakou literaturu. V knihkupectvích je jich hodně a tahle kniha se mi, co do obsahu, líbila zatím nejvíc. Co si o ní myslíte vy? Díky za rady ![]()
můžu jen doporučit ![]()
Je lepší a komplexnější než kdejaká americká slátanina plná obrázků typu Velká encyklopedie…
NiKi
Tahle knížka je jedinná, kterou jsem si koupila, je v ní hodně užitečných informací, určitě doporučuji ![]()
Ahoj,
já jsem v těhötenství hodně ulítávala na knížkách, skoupila jsem jich opravdu hodně
, ale můžu říct, že tahle byla 100 % NEJLEPŠÍ! Skutečně perfektně napsaná kniha, krásně členěna měsíc po měsíci, spousta odpovědí… absolutní spokojenost.
Navíc mi hodně mi pomohla i po porodu, ohledně poporodních depresí.
Katka
Taky jsem spokojenou majitelkou této knihy, koupila jsem si ji už před svým prvním těhotenstvím a dozvěděla jsem se z ní vše potřebné o těhotenství, porodu, o kojení… Pak knížka putovala z ruky do ruky po mých těhotných kamarádkách, až zas doputovala ke mně a provází mě druhým těhotenstvím. Myslím si, že informace v ní odpovídají českému prostředí a člověk v ní najde vyčerpávající odpovědi téměř na všechny možné i nemožné otázky, které se honí těhulce hlavou ![]()
evitka
Ahoj,
doporučuju je bezvadná ![]()
Měla jsem ještě půjčenou Knihu knih o mateřství - je taky moc dobrá, víc obrázková, ale v Co čekat…jsem našla víc odpovědí na moje otázky:-)
ahoj,
taky dopručuji. Tato kniha mě provázela celým těhotenstvím, porodem, kojení. Našla jsem tam odpověď na vše co jsem potřebovala vědět
Vendy
Tak to je bezva, hned si ji zítra pořídím
Obrázky štastných maminek a miminek, co na mě koukaly z obalů spousty knížek, jsou jedna věc, ale obsah je důležitější
a proto jsem ráda, že jsem se nezmýlila. Takže děkuju všem holky
![]()
ahoj tuto knihu jsem nečetla, ale tady je odkaz na jinou a je on-line…třeba se někomu hodí ![]()
http://www.porodnice.cz/kniha/index.htm
pa pa
ahoj,
tuhle knihu taky doporučuji. Jsou v ní odpovědi na otázky, které napadají každou těhulku.
Tato knížka obsahuje snad všechny odpovědi na otázky těhotenství. je v ní spousta názorných příkladů, byla jsem z ní unešena. Dozvěděla jsem se z ní naprosto všechno. Jen doporučuji, určitě nezklame.
Ahoj,
na základě téhle diskuze jsem si ji pořídila (z druhé ruky za 180, jinak stojí skoro 400kč) a jsem fakt moc spokojená. Našla jsem tam zatím odpověď na všechno, co mne trápilo a zajímalo! ![]()
I já se připojuji ke spokojeným čtenářkám. Prostudovala jsem toho spoustu, ale tahle knížka mi odpověděla na všechno a jasně! Jarka