Co dát do adventního kalendáře pro děti

1101
9.11.13 09:15

Co dát do adventního kalendáře pro děti

Ahoj holky
Advent se blíží a já nevím co dát letos do kapsiček :-)
Mám doma ušitý adventní kalendář a loni jsem do něj dávala pytlíčky křížal (sušená jablka),švestek, banánů…
Občas i čoko tyčinku. Co dáváte vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2630
9.11.13 09:28

@martina1988 Já budu letos balit balíčky do folie s mašličkou, viděla jsem to v časopise na lžičce, ale tolik jich nemám :D A budu tam dávat dobroty z obchodu z oříškama apod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
9.11.13 09:28

Sladkosti :mrgreen: bonbóny, čoko, lízátka, někdy třeba drobnůstku - prstýnek, razítko, podle toho jak máš starý dítka ;)

• Citovat
  • Upravit
435
9.11.13 09:45

Ahoj, já se chystám letos udělat svůj první adventní kalendář pro 28 měsíčního chlapečka. Mám v plánu, že do každého pytlíčku dám třeba kostičku, panáčka z Lega Dupla, malé razítko, lízátko, pár gumových medvídků (náš chlapeček nechce moc sladké).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.11.13 09:45

Já sem vloni i předloni mimojiné dávala i barvu do koupele z DMka. Je to v takové tubě jako rozpustnej vitamín, a dáš to do koupele a ono to obarví vodu. Jsou zelený, modrý a červený. Děcka (tenkrát 1 a 4roky) z toho byli nadšení. Takže letos se chystám zase. No a jinak klasika, bonbonky, sušený švestky, jabka, brusinky, každýmu jednu tyčinku kinderčokoládky,… no jak psala Acinore-i nějaký drobnosti, razítka… Snažila sem se, aby se to střídalo. Jeden den dobrůtka, jeden den drobnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
9.11.13 10:16

Ahoj, taky letos budu vyrábět a budu střídat sladkosti s drobnostmi… z drobností mám vymyšlený nafuk. balonek. skákací kuličku, malého andílka (asi na 24.), lístek s textem (např. dneska jdeme do kina/herničky/divadla…vložím to tam den předem podle aktuální situace zdraví/nemoc, mám školkové dítě :mrgreen:), nálepku, malé autíčko, z dobrot mám čokoládový penízek, lízátko, bonbonové korále, pár medvídků, lipo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
9.11.13 10:32

Mně už teda docela dochází inspirace…dělám to tak sedmý rok a děti postupně přibývají :lol: dávala jsem taky razítka, sponečky, maličké svíčky, nebo ozdůbky na stromečky- hlavně jsem vždy nevěděla, co klukům, takže minulý rok tam měli Hnusáky lepáky, k tomu jsem porozdělovala pexeso, sladkosti jim tam nechci dávat- toho mají už tak dost od babiček :zed:, moc se mi líbí ty sušené jablíčka a oříšky, ale to oni nejí :nevim:, letos jsem vybrala nejlevnější krabičky lega a po kostičkách jim to tam rozdělím- budou si skládat a budou spokojení :lol:

@Belehter díky za tip na ty barvy, to bych jim tam mohla taky přidat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.13 10:52

Ja mam rocnu a trojrocnu, ta starsia teda ide po cokolade, ale do tej sa mi moc nechce, tak rozmyslam co by :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
9.11.13 11:01

Ahoj. Mamka nám stříhala z celofánu malé papírky a zabalila třeba tři gumové mdvídky, lentilky a takové ty nezdravé, ale dětmi oblíbený sladkůstky ;)

• Citovat
  • Upravit
5470
9.11.13 11:04

Ted jsem prohlizela letak z tesca, a byli tam ty svetelka do oken (koupit produkty za 99 - milka, kafe, esicka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
9.11.13 11:09

Nám to loni vycházelo zrovna tak, že jsme dosbírávali mluvící kartičky z Alberta, takže občas byla kartička, občas nějaká drobná sladkost nebo malá hračka, letos nám zase chybí nějaké samolepky Pravěk, tak se nejspíš prostřídají se sladkostma :). Líbí se mi i nápad s oříškama a sušeným ovocem jako zdravější verze :palec:.

Věří vaše děti, že to do kalendáře nosí Ježíšek či andělíček nebo vědí, že to tam dáváte vy? U nás je to od Ježíška (přes andělíčky), mají to tak ve školce… Ale nevím, jak dlouho to vydrží… A hlavně nezapomenout každý večer dát do šuplíčku dáreček… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
9.11.13 11:20

@Jajulka u nás to nosí (i plní Mikuláš), takže napoprvé si rozbalují hned 6 pytlíčků :lol: Ta nejstarší ( 10 let) už ví, že to chystáme my, ale kluci (6 a 3,5) věří na Mikuláše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
9.11.13 11:29
@Radule 03 píše:
@Jajulka u nás to nosí (i plní Mikuláš), takže napoprvé si rozbalují hned 6 pytlíčků :lol: Ta nejstarší ( 10 let) už ví, že to chystáme my, ale kluci (6 a 3,5) věří na Mikuláše…

No vidíš, Mikuláš mě vůbec nenapadl :lol:. Ale je fakt, že když jsme mívali ten klasický papírový adventní kalendář s čokoládkama, tak to donesl buď Mikuláš nebo babička :mrgreen:. Ve školce to mají udělané ve stylu punčoch a nosí tam dárky denně Ježíšek nebo teda to posílá po andělíčkovi, už nevím, jak to syn říkal… :think: No takže jsme pořídili dřevěný adventní kalendář tvaru stromečku se šuplíčkama a taky mu tam teda ti andělíčci nosí od Ježíška drobnosti jako přípravu na Štědrý den, aby mu to líp utíkalo… :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
9.11.13 11:48

@Jajulka to je taky pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.11.13 12:42

Vždycky jsem kupovala adventní kalendáře, ale letos bych chtěla udělat sama něco. jen ještě vymyslet jak :mrgreen: asi nějaké pytlíčky, ale kam je připevnit :think: máte nějaký nápad? Nejlíp s fotkou :lol:

Ale dám tam: kinder vajíčka nebo kinder čokolády, nějaké sladkosti, nějakou hračku maličkou, gumové bombony, sponku nebo gumičku do vlasů, ledovou čokoládu atd. to co vím, že mají dcery rády a že je potěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat