Co dát do kočárku?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
21.4.12 10:20

Ještě si dovolím přidat odkazy na ty plíny a deku a pak už to tu nebudu zahlcovat :oops: Když my máme taťku už týden pryč a já si nemám s kým pokecat :oops:
http://www.pisisvor.cz/
limetková (oni píšou kiwi) plína: záložka „pleny“ - „čtvercové pleny“
deka: „spinkání“ - „deky“ - „zavinovací deka Organic - zoo, starý vzor“

• Citovat
  • Upravit
13715
21.4.12 11:18

@Amber_1977 přesně tak, ty soupravy jsou jen dekorační, nejlepší je lehká fleesová nebo bavlněná deka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
21.4.12 12:04

Já spodek vystlala silnější dekou a na zakrytí slabší deku. Teď, když už začíná teplo, to stačí bohatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.4.12 13:10
@rejžička píše:
Já spodek vystlala silnější dekou a na zakrytí slabší deku. Teď, když už začíná teplo, to stačí bohatě.

Souhlas :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
21.4.12 13:11

Holky, když už jsme u toho, nemohly byste sem taky dát fotky svých načančaných kočárků a odkazy na jejich „tunning“? Baví mě to víc než mimi oblečky :dance:

• Citovat
  • Upravit
1836
21.4.12 13:54

:lol: :palec: tak to je tedy polopáťo navigace! Upřímně - moje hlava to jen uvítala… :-) Nicméně deka je super, budu jí objednávat…

Amber, já ještě kočárek nijak „vytuněný“ nemám… :think: Zatím se mi tam ani nic krom prďoli nevejde - dávám ho pořád do fusaku. Ale už chci přejít na jarní verzi, proto jsem uvítala oživení téhle diskuse… :potlesk: Jaký máš kořárek? A ty už Danielka do fusaku nedáváš?

@Amber_1977 píše:
Ještě si dovolím přidat odkazy na ty plíny a deku a pak už to tu nebudu zahlcovat :oops: Když my máme taťku už týden pryč a já si nemám s kým pokecat :oops:
http://www.pisisvor.cz/
limetková (oni píšou kiwi) plína: záložka „pleny“ - „čtvercové pleny“
deka: „spinkání“ - „deky“ - „zavinovací deka Organic - zoo, starý vzor“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
21.4.12 13:54

Jé! Hlava děravá! Vlastně plánuji tunning golfáčů. Maminka jedné miminky tady na emiminu šije, a to naprosto parádně! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.4.12 14:23

@Nik77 Taky si objednám ještě jednu deku - tu novou ZOO, ať mám i jiný obrázky a ještě chci ty ostatní barevný plíny ( je tam ještě žlutá).
Já mám kočárek Graco Symbio a jsem absolutně spokojená po všech stránkách, btw. mrkni ke mně do alba, mám ho nafocený před porodem a pak, jak s ním terénuji :mrgreen: Ale objevila jsem Stokke a zahořela pro něj - byl v zimní výbavě a kolem boudičky měl kožešinu :dance:
 http://aukro.cz/show_item.php?…

• je tam kus tý kožešiny vidět

Jinak nám řekli jak v porodnici, tak i pediatrička, že je dobrý, aby mimi mělo v ložnici nízkou teplotu (16 stupňů), aby líp spalo a některý holky z diskuze dávaly mimi v noci před otevřený okno (rodila jsem v lednu) - samo ve fusaku, zabalený v teple, ale ve studeném prostředí..
No a já z toho nakonec udělala to, že jsem malého přestala „nabalovat“. Takže v zimě jako úplný mrňous jezdil buď ve vyteplené kombinéze a pod dekou, nebo jen v lehké flaušové kombinéze a ve fusaku, později ve fusaku už bez kombinézy jen v overalu + ponožy + rukavičky + čepička.
Asi před třemi týdny o víkendu jsem ho měla v kočárku bez deky, nahého a teď, v těch patnáctkách se sluníčkem, jezdíme v overálku s ponožkama (když fouká, tak i čepice) a pod tou bavlněnou dekou - podle větru a teploty pak ještě připínám nebo ne tu kočárovou „krytku“ a v kabelce nosím flaušovou kombinézu, kdyby se jo zhoršilo počasí.
Vychovala jsem takovýho eskymáčka, ale je fakt, že se častěji spíš přehřívá než, že by mu byla zima. V ložnici stále netopím, spí buď v body nebo úplně nahý. Vždycky má ale ponožky.
No a tenhle odchov mu opravdu prospívá. :)

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
21.4.12 14:25

no a právě mě napadlo, že založím novou diskuzi „tunning kočárků - pro design“ - tak bychom tam mohly obě přejít - hodím tam, co jsem dnes nafotila kočár a co najdu na netu za fajn zboží do kočáru.. Snad se chytí víc maminek :dance:
Napadá tě lepší název té diskuze? :think:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
21.4.12 15:22

Tak diskuze je tady:
https://www.emimino.cz/…psit-107298/

No a přidávám dnešní nafocení kočáru s těma dekama..

• Citovat
  • Upravit
1836
21.4.12 16:05

8o tak to já malýho tedy asi pěkně přehřívám… :think: V ložnici máme min 20 (a to už přítel zavírá ventilačku, aby junior nenastydl… :) ). Ale říkala jsem si, že začnu lehce s otužováním. Teď spinká na zahradě a je ve fusaku, mikince, bodíčku s roláčkem. No a tepláčky, ponojdy a čepička…

Jinak to diskusní téma je bezva nápad, pořídím nějaká fota, jakmile přejdeme na jarní design. Teď tím, že jsem měla přes korbičku tu krytku (vlastně pořád), se mi kočárek líbil bez různých cingrlátek - je hezký sám o sobě.

Hele, ale jako Stokke je i moje touha… :potlesk: 8) Jen mi prodavačka v A&V onehdá říkala, že je to čistě kavárenskonakupovací kočárek :nevim: Ale nádhernej!

Ty, ta deka s tou kiwi plenkou je pěkná! :palec: Ale na tvé album se nemůžu dostat, tak teď zvědavostí pukám… :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.4.12 16:14

Tak si mě ulož jako kamarádku a pak se ti otevře profil.
Stakko, jako většina zahraničních kočárů, jsou „kavárenské“ - podle mě kvůli tomu, že nikdo nemá tak rozbagrovaný chodníky jako Češi :roll:
Ale já mám taky podle lidí „kavárenskej“ a je to echt teréňák - uvidíš sama na těch fotkách :lol:
U Stokke se mi jen nelíbí to madlo v nohách dítětě - v hluboké korbě podle mě omezuje pohyb (a to by Daníček teda nevydýchal), jinak jsem ho právě viděla naživo v pražské kavárně :mrgreen: Ale tehdy jsem pořádně nestudovala kolečka - příště 8)
Možná si udělám vlastní Stokke - právě tím našitím kožešiny na madlo a korbu a tak..

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
21.4.12 16:18

A k tomu tvýmu oblíkání - to by Daník nedal, byl by zapařenej a brečel by.. Ale zase, kdybys z minuty na minutu začala své mimi „oblékat“ podle mě, tak akorát chytne rýmu - chce to postupně, nejdřív bych v ložnici vypla topení, pak na noc pootevírala okno, pak postupně shazovala vrstvy oblečení, takhle akorát, až nastoupí do školky, tak bude furt marodnej..
Tchýně dělala učitelku v MŠ a říkala, že jediné děti, které nikdy neviděla onemocnět, byly ty „sociální“, co i v zimě chodily do školky jen v tričku a lehký bundičce bez čepice, rukavic, šál, svetrů, punčocháčů,… - prostě nedooblečený socky :lol:
Takže zas tak to asi přehánět nebudu, ale je fakt, že prďous je už teď otužilejší než já.
Ale v noci spí se mnou, takže my se zahříváme jeden od druhýho.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
21.4.12 16:21

@Nik77 Jestli ti to nevadí, ráda bych v našem rozhovoru pokračovala v té mojí nové diskuzi - zatím tam totiž téměř nikdo neodpověděl, a já bych chtěla, aby se rozjela, abychom čerpaly inspiraci.. :palec: Takže potřebuji, aby tam byly diskuzní příspěvky, aby byla vidět v tom pravém sloupci diskuzí.. Víkend je na otevírání nových diskuzí holt mrtvý čas :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4