Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím holky potřebuji radu co dědovy k 71 narozkám
Je už hodně nemocný..nic ho nebaví, nic nechce, pít moc nemůže a ven chodit nechce..Jediné co ho baví jsou křížovky. Ty mu samozdřejmě koupím ale chtěla bych mu dát něco originálního ale vůbec mě nic nenapadá
Poraďte prosím ![]()
Kup mu křížovky a k tomu flašku ať to má veselejší
a jestli je mslnej, tak nějaký zob k tomu oříšky, bonbony čokoládové atd.
Originální může být i dudlík nebo hokejová výstroj. Ty spíš hledáš něco, co ho zaujme - a tady babo raď i mezi námi, které dědu neznáme vůbec. ![]()
Monžá lépe vsadit na „tradici“, kterou využije - já nevím holení?, než hledat něco, co prostě odloží a pak to někdo zdědí.
@Nina Filipi píše:
Kup mu křížovky a k tomu flašku ať to má veselejší![]()
![]()
a jestli je mslnej, tak nějaký zob k tomu oříšky, bonbony čokoládové atd.
Budu se opakovat, vím že je to ohrané, ale co fotorámeček, puzzle z fota vnoučet…že by se i zabavil, tím že by je musel postavit. A nebo knížku: Dědečku vyprávěj
@verunB knížka „Dědečku vyprávěj“ je to knížka do které se zapisují zážitky z mládí. Taková kronika. Náš Děda jí dostal na Vánoce a hodně se tím zabavil
@Emilie to máš asi pravdu stejně vždy furt vymýšlím koupim něco a stejně to odloží ![]()
@verunB A co nějaké léky/doplňky, co má užívat a nejsou levné… jasně, taky to není nic originálního, ale alespoň to využije.
@pazzy už jsem se na ni dívala a líbí se mi snad bude i dědovy
uvidíme ![]()
@verunB píše:
Zdravím holky potřebuji radu co dědovy k 71 narozkámJe už hodně nemocný..nic ho nebaví, nic nechce, pít moc nemůže a ven chodit nechce..Jediné co ho baví jsou křížovky. Ty mu samozdřejmě koupím ale chtěla bych mu dát něco originálního ale vůbec mě nic nenapadá
Poraďte prosím
@verunB píše:
@pazzy už jsem se na ni dívala a líbí se mi snad bude i dědovyuvidíme
A ještě ten nadpis
Myslela jsem si, že je to překlep. Hm, asi né ![]()
Dala bych mu ty křížovky, nějaký foto rámeček, nebo zarámovat fotky vnoučat
Pak mě ještě napadají papuče, dýmka… ![]()
Lepidlo na tu protézu. Pak by třeba mohl i ty buráky. A pokud mu budeš psát přání, nech si to raději od někoho překontrolovat ![]()
@verunB nějakou extra velkou knihu křížovek a k tomu vložit náhodněmezi stránky stíratelný los
a k tomu třeba nějaký výborný čaj, nebo kávu - co má rád, ať si ke křížovkám může popíjet. No a ke kafíčku nebo čaji patří samozřejmě nějaká dobrota, bomboniéra, oblíbené sušenky… cokoliv má rád. Staří lidé toho většinou moc už nepotřebují, ale pohodičku ocení určitě ![]()
Vitamíny, křížovky a něco mňam. Ono ty dědoušci nic moc neocení., Já už léta kupuju babičce knihy o historii, nic jiného ji nebere.