Co dědovi k 71. narozeninám?

372
11.8.14 16:30

Co dědovy k narozeninám?

Zdravím holky potřebuji radu co dědovy k 71 narozkám :think: Je už hodně nemocný..nic ho nebaví, nic nechce, pít moc nemůže a ven chodit nechce..Jediné co ho baví jsou křížovky. Ty mu samozdřejmě koupím ale chtěla bych mu dát něco originálního ale vůbec mě nic nenapadá :nevim: Poraďte prosím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
11.8.14 16:34

Kup mu křížovky a k tomu flašku ať to má veselejší :lol: :lol: :lol: a jestli je mslnej, tak nějaký zob k tomu oříšky, bonbony čokoládové atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
11.8.14 16:34

Originální může být i dudlík nebo hokejová výstroj. Ty spíš hledáš něco, co ho zaujme - a tady babo raď i mezi námi, které dědu neznáme vůbec. :nevim:

Monžá lépe vsadit na „tradici“, kterou využije - já nevím holení?, než hledat něco, co prostě odloží a pak to někdo zdědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
11.8.14 16:36
@Nina Filipi píše:
Kup mu křížovky a k tomu flašku ať to má veselejší :lol: :lol: :lol: a jestli je mslnej, tak nějaký zob k tomu oříšky, bonbony čokoládové atd.
:palec: az na ty orisky, ptz rypat to z protezy.. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
11.8.14 16:38

Budu se opakovat, vím že je to ohrané, ale co fotorámeček, puzzle z fota vnoučet…že by se i zabavil, tím že by je musel postavit. A nebo knížku: Dědečku vyprávěj

• Citovat
  • Upravit
1497
11.8.14 16:40

@verunB knížka „Dědečku vyprávěj“ je to knížka do které se zapisují zážitky z mládí. Taková kronika. Náš Děda jí dostal na Vánoce a hodně se tím zabavil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
11.8.14 16:43

@Emilie to máš asi pravdu stejně vždy furt vymýšlím koupim něco a stejně to odloží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102776
11.8.14 16:45

@verunB A co nějaké léky/doplňky, co má užívat a nejsou levné… jasně, taky to není nic originálního, ale alespoň to využije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
11.8.14 16:47

My davali dedovi vyber piv z celeho sveta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
11.8.14 16:47

@pazzy už jsem se na ni dívala a líbí se mi snad bude i dědovy :mrgreen: uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
11.8.14 16:52
@verunB píše:
Zdravím holky potřebuji radu co dědovy k 71 narozkám :think: Je už hodně nemocný..nic ho nebaví, nic nechce, pít moc nemůže a ven chodit nechce..Jediné co ho baví jsou křížovky. Ty mu samozdřejmě koupím ale chtěla bych mu dát něco originálního ale vůbec mě nic nenapadá :nevim: Poraďte prosím :kytka:
@verunB píše:
@pazzy už jsem se na ni dívala a líbí se mi snad bude i dědovy :mrgreen: uvidíme :think:

A ještě ten nadpis 8o Myslela jsem si, že je to překlep. Hm, asi né :mrgreen:

Dala bych mu ty křížovky, nějaký foto rámeček, nebo zarámovat fotky vnoučat :nevim: Pak mě ještě napadají papuče, dýmka… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
11.8.14 16:54
@j.a.n.i1 píše:
@verunB A co nějaké léky/doplňky, co má užívat a nejsou levné… jasně, taky to není nic originálního, ale alespoň to využije.

Já kupovala dědovi GS Condro na klouby. Moc si to chválil.

• Citovat
  • Upravit
11439
11.8.14 16:56

Lepidlo na tu protézu. Pak by třeba mohl i ty buráky. A pokud mu budeš psát přání, nech si to raději od někoho překontrolovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.8.14 16:57

@verunB nějakou extra velkou knihu křížovek a k tomu vložit náhodněmezi stránky stíratelný los :) a k tomu třeba nějaký výborný čaj, nebo kávu - co má rád, ať si ke křížovkám může popíjet. No a ke kafíčku nebo čaji patří samozřejmě nějaká dobrota, bomboniéra, oblíbené sušenky… cokoliv má rád. Staří lidé toho většinou moc už nepotřebují, ale pohodičku ocení určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
11.8.14 16:58

Vitamíny, křížovky a něco mňam. Ono ty dědoušci nic moc neocení., Já už léta kupuju babičce knihy o historii, nic jiného ji nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný