Co dědovi k 71. narozeninám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
11.8.14 17:03

Ty jo ta knížka je super :potlesk: Škoda jen, že je srpen a ne před vánocemi. Máme dědečka už dost starého a prababičku také, ta se „nudí“ celé dny v nemocnici :( Koupíme rovnou, je to pěkné pro uchování vzpomínek, snad se tím alespoň tam zabaví když tam s ní nemůžeme být pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
11.8.14 17:11

@verunB Noviny ze dne narození, dej si to do googlu a vyjedou ti odkazy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
11.8.14 17:41

@verunB Mám otce ve stejném věku, dostal od nás předplatné časopisu History a má to úspěch. Čteme celá rodina :palec:
Nebo jiný časopis, o zahrádce, vaření, o rybách, myslivosti, o sportu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004
11.8.14 21:31

@verunB Mám rodiče i tchánovce v přibližně stejném věku, ale třeba s tou knížkou já bych úspěch neměla. Neříkám ale, že pro některé seniory to může být skvělý dárek…Stejně tak s fotkama vnoučat bych uspěla asi jedině u tchyně…Tady je každá rada drahá, každý senior je jiný :think: Sladkosti, alkohol, dárkové balíčky - je pravda, že je to ohrané, ale ve výsledku to každý užije. I já mám radost z takových dárků…nebo mu objednej předplatné nějakého křížovkářského časopisu, když tak rád luští…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
11.8.14 21:35

@verunB dědovi jsme na 70 udělali album se společnýma fotkama jeho a vnuček (od malička do dospělosti) - asi ne moc originální, ale měl radost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný