Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj..
Napadlo mě co asi tak dělají pražské děti, že nejsou vůbec vidět venku:).. prostě nikdy..
Já když byla dítě lítali jsme s ostatníma po venku a domu by nás nikdo nedostal.. chápu, že doba je jiná.
O děti se bojíme, dokonce ani nechodí samy ze školy a do školy atd..
Přijde na to, kde se pohybuješ, u nás v parku jsou děti stále ![]()
Tak to já teda děti venku vídám - na kole, na skatu.. puboše s cigárem
. Bydlíme na sídlišti na kraji Prahy. Pravda teď když je hnusně tak míň, ale i tak ![]()
Tak mi jsme chodili kazdy den na hriste a od te doby, co je velka ve skolce na hriste nechodime a jen prochazkujem z a do skolky. Taky jsem si to o prazdninach rikala, ze jsme byli venku jedini, ale ted si rikam, ze toho asi pracujici maminky maji nad hlavu a ty na matersky nevim ![]()
A kde v Praze bydlis? Tady u nas jsou plna hriste, plny park, z pokojicku oknem neustale sleduju, jak kolem prochazi maminky s kocarky, ditka na motorkach, v zahradach vidim hrajici si deti
to spis kdyz jsem byla dite a bydlela v zapadakove na Morave, tak jsem vecne sedela u pc, protoze nebyla zadna zabava, tady i za hnusneho pocasi vyrazi clovek za zabavou
Já mám tedy zatím jen skoro dvouletého mrňouse, ale i tak jsme každý den venku na hřišti, v parku, v lese, chodíme do mateřského centra, v létě jezdíme někam mimo Prahu. Přijde mi, že i starších dětí je tady vždy venku dost, určitě všichni jen nesedí doma u televizí a počítačů
.
No já je teda vidím venku pořád.. Po obědě jdou domů s taškama, odpoledne ječej na hřišti a pouštěj si písničky z mobilů.
Já nemyslím tyhle děti, ale děti třeba 8-10-12let? NÉ DĚTI S MAMINKAMA
@ntkv, tak to je jasny, ty se nekde choulej v koutku a kourej, prece se nebudou ukazvat na verejnosti, ne?
My jsme taky byli vecne nekde venku zalezli a nebo okupovali detsky hriste, coz me ted neskutecne stve, kdyz vidim
![]()
@ntkv však to píšu, ječej na dětských hřištích, dělaj akrobatický kousky na prolejzačkách, moje dítě je chce napodobovat a občas slítne. A u toho si pouští nahlas písničky z mobilů.. Případně si mobily porovnávají ![]()
V tydnu maji krouzky a o vikendech jsou s rodici v bazenu, na kolech, na vyletech apod a mimo to doma u pocitace. Ty mene aktivni jsou u televize, pocitace casteji.
@ntkv píše:
Já nemyslím tyhle děti, ale děti třeba 8-10-12let? NÉ DĚTI S MAMINKAMA
asi v družině nebo na kroužkách. družiny nechodí na klasická sídlištní hřiště, ale u nás třeb do lesoparku nebo na školní hřiště. děti nemaj často školu u baráku, rodiče je domu samotné nepustí.
@Vrtul píše:
Sedi u televize nebo pc? Nevim nejsem prazska!
učí se? třeba?
nebo jsou v družině, protože jsou rodiče v PRÁCI???
co dělají jinde než v Praze… zase nějaký nepovedený útok na Pražáky???