Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
objednala bych se po příjezdu a sebou si vzala těhu testy.
Pěknou dovolenou!
Tohle se mi stává normálně, pokuď tě nic nebolí tak bych to asi nechala být, na druhou stranu budeš na dovolené nervozní takže tím doktorem nic nezkazíš, hodně štěstí.
Může to být cysta nebo bych ještě zkusila testit později, na druhou čárku může být ještě brzy pokud máš ovulaci na konci cyklu.
jammyslim, ze jsou to jen nervy z cesty......
a MS dorazi treba az v den dovolene.....ta mrcha chodi vzdy v tu nejnevhodnejsi dobu
ka-tka píše:
jammyslim, ze jsou to jen nervy z cesty......a MS dorazi treba az v den dovolene.....ta mrcha chodi vzdy v tu nejnevhodnejsi dobu
Myslím si úplně to samé.
Děkuji za názory.
Katko, to je taky docela možná a já se těšila, že si to odbydu hezky před dovolenou. ![]()
Test zkusím ještě zítra, na dovolenou je brát nebudu. Nic mě nebolí, tak buď se něco ukáže nebo přijde mentruace, to v tom lepším případě. Pokud ani jedno, po dovolené dojdu k lékaři.
Děkuji
Ahoj ,me kdyz vynechala menstruace test mi neukazal,ze sem tehotna,bylo jeste brzy,uzij si dovolenou,vem si test sebou a obednej se po prijezdu.
Dobrý den,
prosím vás o radu. Už mi čtyři dny mešká menstruace, dneska ráno těhotenský test negativní. Menstruace mi chodí pravidelně, nikdy se nezpozdila. Napadá vás, co to může být? V pátek odjíždíme k moři, tak se docela bojím, kdyby mi něco bylo, běžely byste ještě zítra na gynekologii nebo to nechaly až po příjezdu?
Děkuji