Co dělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.6.10 13:24

Co dělat?

Dobrý den,
prosím vás o radu. Už mi čtyři dny mešká menstruace, dneska ráno těhotenský test negativní. Menstruace mi chodí pravidelně, nikdy se nezpozdila. Napadá vás, co to může být? V pátek odjíždíme k moři, tak se docela bojím, kdyby mi něco bylo, běžely byste ještě zítra na gynekologii nebo to nechaly až po příjezdu?

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kac
5049
23.6.10 13:27

objednala bych se po příjezdu a sebou si vzala těhu testy.
Pěknou dovolenou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.6.10 13:28

Tohle se mi stává normálně, pokuď tě nic nebolí tak bych to asi nechala být, na druhou stranu budeš na dovolené nervozní takže tím doktorem nic nezkazíš, hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
23.6.10 13:30

Může to být cysta nebo bych ještě zkusila testit později, na druhou čárku může být ještě brzy pokud máš ovulaci na konci cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.6.10 13:52

jammyslim, ze jsou to jen nervy z cesty......

a MS dorazi treba az v den dovolene.....ta mrcha chodi vzdy v tu nejnevhodnejsi dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
23.6.10 13:53
ka-tka píše:
jammyslim, ze jsou to jen nervy z cesty......a MS dorazi treba az v den dovolene.....ta mrcha chodi vzdy v tu nejnevhodnejsi dobu

Myslím si úplně to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.10 13:58

Děkuji za názory.

Katko, to je taky docela možná a já se těšila, že si to odbydu hezky před dovolenou. :evil:

Test zkusím ještě zítra, na dovolenou je brát nebudu. Nic mě nebolí, tak buď se něco ukáže nebo přijde mentruace, to v tom lepším případě. Pokud ani jedno, po dovolené dojdu k lékaři.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
janibubi
24.6.10 08:14

Ahoj ,me kdyz vynechala menstruace test mi neukazal,ze sem tehotna,bylo jeste brzy,uzij si dovolenou,vem si test sebou a obednej se po prijezdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex