Kdy si můžu udělat test?

22.6.10 12:07

Kdy si můžu udělat test?

Ahoj,
možná předbíhám, ale už začínám být nervózní. Kvůli nemoci a zvracení jsem vysadila minulý měsíc antikoncepci a s přítelem jsme se poté chránili kondomem, ani jeden si není vědom toho, že by se stala někde chyba, ale už mám tři dny zpoždění (což jsem nikdy neměla), ještě nenastoupily ani moje obvyklé problémy s PMS (nafouknuté břicho, bolesti). Chci se zeptat, kdy nejdřív se dá podle testu zjistit, jestli jsem těhotná? A ještě jestli je možné otěhotnění i v pozdní fázi cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13750
22.6.10 12:10

Deli, cyklus je rozhozený vysazením antikoncepce, takže ti MS může přijít klidně později. Pokud si nejste vědomi nějaké nehody, tak asi těhotná nebudeš. Test se může dělat v den očekávané MS, ale taky si mohla mít ovulaci později (pokud jsi jí vůbec měla), takže by ti přišla později i MS, to už teď ale nezjistíš.
Zkus si udělat test třeba zítra z ranní moči, ale já myslím, že se nemusíš strachovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.6.10 12:12

Testovat už můžeš, ale pokud jste se chránili a nejsi si vědoma „nehody“, spíš za ten rozhozený cyklus může ta nemoc…
Po termínu menstruace už by test měl případné těhotenství ukázat. Za nejspolehlivější se tak mezi maminama považuje GS Mamatest.
Držím pěsti, aby to dopadlo jak si přeješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.10 12:15

Děkuju moc za rady (=

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
22.6.10 12:25

Ahoj, taky bych tipla že za to může rozhozený cyklus z vysazeni HA nebo z nemoci. Já měla po vysazení HA v březnu první cyklus necelých 70 dní :-? a na testíky taky párkrát došlo :lol: holt po té době užívání HA nezvyk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.14 07:49

Ahoj,
Prosim o radu…mam po vysazeni HA uz pul roku rozhazeny cyklus, MS mi chodi 39 - 50 dni a nekdy jen spineni. V nedeli jsem mela nechraneny sex (ano sem blba, ale to je na dalsi diskuzi). Prerusovali jsme. A ja si pak zpetne uvedomila, ze me cely vikend pichalo v podbrisku (ovulace?) BT si merim, a ted mam 36,9.
Kdy si mohu udelat test? Tak aby byl vysledek jasny. Ted po 4 dnech je asi brzy co :(

• Citovat
  • Upravit
16365
14.8.14 07:50

Aby byl vysledek jasny tak za dva tydny po styku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.14 08:01
@Anonymní píše:
Ahoj,
Prosim o radu…mam po vysazeni HA uz pul roku rozhazeny cyklus, MS mi chodi 39 - 50 dni a nekdy jen spineni. V nedeli jsem mela nechraneny sex (ano sem blba, ale to je na dalsi diskuzi). Prerusovali jsme. A ja si pak zpetne uvedomila, ze me cely vikend pichalo v podbrisku (ovulace?) BT si merim, a ted mam 36,9.
Kdy si mohu udelat test? Tak aby byl vysledek jasny. Ted po 4 dnech je asi brzy co :(

ne dřív, jak za 10 dní a i to je brzy.. když jsi věděla, že máš ovulaci, proč sis nevzala postinor? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.14 08:06

Ufff…to cekani :( vim, ze nemate kristalovou kouli, ale sance je mala ze?
Potrebuji uklidnit! :hug: protoze vcera to skoncilo, takze mimco by bylo problem :(

• Citovat
  • Upravit
72725
14.8.14 08:10
@Anonymní píše:
Ufff…to cekani :( vim, ze nemate kristalovou kouli, ale sance je mala ze?
Potrebuji uklidnit! :hug: protoze vcera to skoncilo, takze mimco by bylo problem :(
šance je vždycky, stejně tak šance, že to bude v pohodě.. to Ti tu fakt nikdo neřekne.. Spočítej si, jaká je šance, že neplodná ženská, beroucí HA otěhotní.. no a zrovna Ti jedna píše.. takže nic není nemožné :mrgreen: :lol: čímž Tě samože nechci strašit, ale třeba počítat se vším..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.14 08:12

@martina.se Ja si nejsem jista, ze jsem mela ovulaci. BT mi 3 dny vylitla vejs, pak zase spadla. A treba minuly mesic ovulace dle BT byla a MS mi stejne nedorazila…
Nevim…bylo to pozde v noci, ja sla rano do prace, utesovala se tim, ze to neudelal do me…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.14 08:16

@martina.se gratuluju :kytka: Ja bych si nafackovala! 8 let beru HA a pak zacnu takhle blbnout a jeste jsem se nakonec dozvedela, ze mezi nami to neni jak jsem myslela :(

• Citovat
  • Upravit
15995
14.8.14 08:21

Aspon tech 14 dni…nektere testy tusim tvrdi 10 dni, ale to jeste nemusi byt prukazne. Ono ani BT ti nic moc nerekne driv, protoze je za normalnich okolnosti zvysena celou druhou polovinu cyklu (po ovulaci) a klesne az tesne pred ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.14 08:24
@Anonymní píše:
@martina.se gratuluju :kytka: Ja bych si nafackovala! 8 let beru HA a pak zacnu takhle blbnout a jeste jsem se nakonec dozvedela, ze mezi nami to neni jak jsem myslela :(

njn, se stane.. poučení pro příště :hug: ;) snad to dopadne, jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
14.8.14 08:27

@quinny quinny to je hrozne skoro..k oplodneniu totiz nemusi dojst prave pocas styku..spermie dokazu prezit az 5 dni (to je maximum vacsinou sa udava tak 2-3 dni)..normalne sa test robi az zhruba 6-10 dni po vynechani MS.. tam je uz potom vysledok jasnejsi pokial nejde o nejaku anomaliu.. @Anonymni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí