Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobrý den,prosim poradte,mam porad divne tuseni,vcera sem si udelala test vysly dve carky,celkem krasne viditelne a hned.bezela jsem na gynekologii,pani doktorka tam nic nevidela,ze pry to je jeste brzo,ale ze deloha vypada ze jsem tehotna,ale neda se to s jistotou urcit,brala mi krev a uvidi se v pondeli,nejhorsi je ze ja do te doby asi umru nedockavosti,nakonec sem si udelala jeste 3 testy,ktere vysly take se dvema carkama..mozna ze se zbytecne strachuju,ale minuly rok sme o to s manzelem prisli a nechtela bych to zklamani zazit znovu,chtela bych slyset vas nazor.dekuji moc.Lucka
tak se raduj…
pokud jis testovala dobe ms a hned sla na gyndu je jasen,ze nic neuvidi.to az kolem 6tt
dekuju za odpoved,dodala mi trosku klidu,ikdyz furt asi nejaaky rezervyy budou,snazili jsme se vic jak rok a nic,dnes mame vyroci svatby a krasnej darek,pokud to vyjde..a taky pokud se nam to podari ve me udrzet..
pokud su nemela driv problemy nebo nepotratila,tak na to vubec nemysli.
Ahoj, myslím že je to jasné - vyšlo to
ale opravdu se nesmíš nervovat to není dobré… Budu držet palce ať je vše OK a přeji hodně štěstíčka ![]()
ahoj dekuju za odpoved.no nervovat se se snazim,ale strach tu je ze se to bude opakovat jako minule kdyz sem potratila..
ahojky, přesně tak. Nestrachuj se!!!
Jestli i teď Ti vyšly //, tak je to v pohodě.
Hlavně buď v klidu, to je asi nejvíc, co teď můžeš pro mimíska udělat
![]()
A gratuluji
![]()
ahojky tak to je jasny jsi tehule, ale chce to klidecek…Citlivy test rozezna tehotenstvi po 5ti dnes pry a muj gynekolog mi rekl (taky se snazime), ze az mi vynecha menstrace tak ma mprijit na prohlidku az kdyz mi vynecha podruhy..jinak mi pri nebude moct s urcitosti tehotenstvi potvrdit a pry by me zbytecne stresoval kdyb nic nevidel…proto je lepsi s prohlidkou chvili pockat, ale neboj z krevnich testu ti to potvrdi