Těhotenství

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.6.10 19:32

Těhotenství

Chci se zeptat měla jsem spožděni menstruace 10 dní,ale před tím jsem měla nechráněný sex.Teď jsem menstruaci dostala.Je možné byt těhotná když jsem menstruaci dostala?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
672
17.6.10 19:34

Možné je vše, radím udělat těhotenský test, ale myslím si, že těhotná nebudeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
17.6.10 19:51

Stát se může všechno, ale pravděpodobnost je opravdu hooodně malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
19.6.10 11:11

MOžné je cokololi, ale pokud máš MS o normální intenzitě, tak je to spíš nepravděpodobné. Těhu testem nic nezkazíš, ale spíš bych to z vlastní zkušenosti viděla jako že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.14 09:20

Oživuji diskuzi

Prosím přikládám dvě fotky testu. Co si o tom myslíte? Před týdnem mě bolely prsa a to se mi nestává a pak jsem jeden den slabě krvácela a takle to nemívám, tak jsem si udělala včera a předevčírem test a ten z předevčerejška měl tu druhou čárku jen poloviční, tak jsem si říkala, že je možná vadný test a ten včerejší už ji mí celou ale zase slabší. Jsem z toho jelen. Navíc mám zrovna doma jedno svoje dítě a dvě od kamarádky, protože má vážné zdravotní potíže a je v nemocnici a nemám kam dát tři děti abych si zašla na gynekologii. Moc děkuju za jakoukoliv odpověď.

• Citovat
  • Upravit
6727
25.9.14 09:29

To vypada na tehotenstvi. Na obou testech carku vidim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.14 09:40

No…tak prostě obleču ty děti a jedem i přes to, že prší na gynekologii i kdyby tam tu čekárnu měli zbořit :) Jsem sama se synem a o prázdninách jsem měla několikrát sex s jedním člověkem, který zhruba na 95% nemůže mít děti. Má na to i papír a „nehoda“ se nám stala jednou. Vůbec nevím co budu dělat. Moc děkuju za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
matysulka
25.9.14 09:40
@Anonymní píše:
Prosím přikládám dvě fotky testu. Co si o tom myslíte? Před týdnem mě bolely prsa a to se mi nestává a pak jsem jeden den slabě krvácela a takle to nemívám, tak jsem si udělala včera a předevčírem test a ten z předevčerejška měl tu druhou čárku jen poloviční, tak jsem si říkala, že je možná vadný test a ten včerejší už ji mí celou ale zase slabší. Jsem z toho jelen. Navíc mám zrovna doma jedno svoje dítě a dvě od kamarádky, protože má vážné zdravotní potíže a je v nemocnici a nemám kam dát tři děti abych si zašla na gynekologii. Moc děkuju za jakoukoliv odpověď.

také si myslím, že jsi těhotná :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25.9.14 10:12

Chtela bych se zeptat, zda muzu byt tehotna…to sou testy z nedele a pondeli…dnes uz je carka silnejsi o neco..ale na gynde nic zatim nevidi…v krvi sem mela vestredu 300hcg…muzu byt tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matysulka
25.9.14 10:21
@slunicko1111 píše:
Chtela bych se zeptat, zda muzu byt tehotna…to sou testy z nedele a pondeli…dnes uz je carka silnejsi o neco..ale na gynde nic zatim nevidi…v krvi sem mela vestredu 300hcg…muzu byt tehotna?

Jasně že jseš, hcg taky pěkné, každým dnem se zvyšuje, na UTZ je vidět gestační váček až v 5.tt, takže ještě brzo, tak za 2 týdny by už tam mohlo být něco vidět :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25.9.14 10:30

Děkuju za odpověď…můžu normálně dělat vše teď ze začátku? myslím tím pracovat..zvedám docela těžké věci v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matysulka
25.9.14 10:34

Normálně pracovat můžeš, chápu, že je brzo něco oznamovat v práci, ale extrémně těžké věci bych nezvedala :think: třeba kvůli zádům ;)

• Citovat
  • Upravit
25.9.14 10:36

Dobře, díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matysulka
25.9.14 10:37

Není zač, ať ti vše dobře dopadne :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit