Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možné je vše, radím udělat těhotenský test, ale myslím si, že těhotná nebudeš…
Stát se může všechno, ale pravděpodobnost je opravdu hooodně malá.
MOžné je cokololi, ale pokud máš MS o normální intenzitě, tak je to spíš nepravděpodobné. Těhu testem nic nezkazíš, ale spíš bych to z vlastní zkušenosti viděla jako že ne.
Prosím přikládám dvě fotky testu. Co si o tom myslíte? Před týdnem mě bolely prsa a to se mi nestává a pak jsem jeden den slabě krvácela a takle to nemívám, tak jsem si udělala včera a předevčírem test a ten z předevčerejška měl tu druhou čárku jen poloviční, tak jsem si říkala, že je možná vadný test a ten včerejší už ji mí celou ale zase slabší. Jsem z toho jelen. Navíc mám zrovna doma jedno svoje dítě a dvě od kamarádky, protože má vážné zdravotní potíže a je v nemocnici a nemám kam dát tři děti abych si zašla na gynekologii. Moc děkuju za jakoukoliv odpověď.
No…tak prostě obleču ty děti a jedem i přes to, že prší na gynekologii i kdyby tam tu čekárnu měli zbořit
Jsem sama se synem a o prázdninách jsem měla několikrát sex s jedním člověkem, který zhruba na 95% nemůže mít děti. Má na to i papír a „nehoda“ se nám stala jednou. Vůbec nevím co budu dělat. Moc děkuju za odpověď.
@Anonymní píše:
Prosím přikládám dvě fotky testu. Co si o tom myslíte? Před týdnem mě bolely prsa a to se mi nestává a pak jsem jeden den slabě krvácela a takle to nemívám, tak jsem si udělala včera a předevčírem test a ten z předevčerejška měl tu druhou čárku jen poloviční, tak jsem si říkala, že je možná vadný test a ten včerejší už ji mí celou ale zase slabší. Jsem z toho jelen. Navíc mám zrovna doma jedno svoje dítě a dvě od kamarádky, protože má vážné zdravotní potíže a je v nemocnici a nemám kam dát tři děti abych si zašla na gynekologii. Moc děkuju za jakoukoliv odpověď.
také si myslím, že jsi těhotná ![]()
Chtela bych se zeptat, zda muzu byt tehotna…to sou testy z nedele a pondeli…dnes uz je carka silnejsi o neco..ale na gynde nic zatim nevidi…v krvi sem mela vestredu 300hcg…muzu byt tehotna?
@slunicko1111 píše:
Chtela bych se zeptat, zda muzu byt tehotna…to sou testy z nedele a pondeli…dnes uz je carka silnejsi o neco..ale na gynde nic zatim nevidi…v krvi sem mela vestredu 300hcg…muzu byt tehotna?
Jasně že jseš, hcg taky pěkné, každým dnem se zvyšuje, na UTZ je vidět gestační váček až v 5.tt, takže ještě brzo, tak za 2 týdny by už tam mohlo být něco vidět ![]()
Děkuju za odpověď…můžu normálně dělat vše teď ze začátku? myslím tím pracovat..zvedám docela těžké věci v práci
Normálně pracovat můžeš, chápu, že je brzo něco oznamovat v práci, ale extrémně těžké věci bych nezvedala
třeba kvůli zádům ![]()
Chci se zeptat měla jsem spožděni menstruace 10 dní,ale před tím jsem měla nechráněný sex.Teď jsem menstruaci dostala.Je možné byt těhotná když jsem menstruaci dostala?