Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych poradila udělat si test ráno po probuzení a ne až po poledni. Zkus to zítra znova a uvidíš. A co vím zak holky radí Mamatest, že je nejlepší tak si zkus koupit ten. Přeju, ať se ti zítra ukážou //.
Ahojky doporučuji mamatest s citlivostí 10,je opravdu dobrý a pokud by byl negativní,bude to něco jiného,tak navštiv gyn dr.a nějaké těhu příznaky jsou?a o mimi se snažíte?
Ahoj, zkus test po ránu, prip. si skoc ke gynekologovi, parkrat se mi stalo,ze jsem mela zpozdeni a dostala jsem injekci do zadku na vyvolani-cim to bylo zpusobeno,netusim,mozna stres nebo jine zmeny..
Ahoj já bych doporučila i Pepino dipstrip, ukázal mi těhu už 3 dny před očekávanou ms
a dá se koupit i v Tescu
Tak jsem si dnes opět dělala TT, tentokrát jsem si koupila Mamatest a stále jen /. Dnes jsem chtěla zajít k Dr. ale občas mě jakoby píchne v podbříšku, tak jsem si řekla že ještě chvíli počkám, co kdyby, už mě tak ale pobolívá cca 4 dny a stále nic. Taky jsem začala mít strašně citlivá prsa.
Naposledy jsem to měla od 30.4-6.5. Přijde mi to dost divné
, takové zpoždění a kdybych byla těhu tak by se to přeci na testu ukázalo…
Zajdi si na krev, ta ti řekne 100%ní výsledek a nemusíš se trápit a doufat,ne? ![]()
Kamarádka je těhu a když byla už ve 3. týdnu, tak se jí na testu ukazovala stejně jen jedna /. Není nad to, nechat si vzít krev, to je 100%
Já byla těhu dokonce 4 týdny a test pořád ukazoval negativní… Zajdi k dr. a dej vědět.
Valli píše:
tak jak to nakonec dopadlo?
to by mě taky zajímalo ![]()
Pipi koukám že jsi ze Žatce - já tam chodila na Hotelovku…
Já už vážně nevím co si o tom myslet…
Už je to 14 dní co jsem měla dostat MS. Dnes jsem si byla koupit TT. 2 druhy, po rozbalení jsem zjistila že jsou uplně stejné, a tak sem si udělala oba dva. No a stále se mi tam ukazuje jen /
U jednoho je na obalu jen hCG a u druhého Best-2. Máte některá zkušenost s těmito testy?