Těhotná, či ne?!

9.6.10 21:39

Těhotná či ne?!

Potřebovala bych poradit. První den poslední menstruace jsem měla 15. května a plodné dny, které jsem spočítala, i když nevím, zda dobře mi vycházeli na 25.,26.,…do 31. května. Tak jsme se s partnerem pokusili o miminko. Menstruaci bych měla dostat 12. června. Mohla bych si zkusit udělat těhotenský test nebo je ještě brzy? Nebo mám počkat, až po 12. červnu? Poslední dobou to mívám nepravidělně, pač neberu žádnou antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21532
9.6.10 21:41

počkala bych až budeš mít tak 5-7 dní po očekávaném termínu MS. do té doby by mi bylo líto peněz za testy a je to i zbytečné nervování, když nic… a držím palce, aby se zadařilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.10 21:50

Dneska jsem si koupila dvě balení těhot. testů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
10.6.10 11:27

Ahojky, jsme na tom uplne stejne, taky jsem mela menstruaci 15.kvetna a ted cekam… HA taky neberu - uz cca 6 mesicu,takze to taky nemam presne na den,ale mezi 25-29 dni.Zacala jsem si merit tento cyklus bazalni teplotu a dle ni jsem mela ovulaci 16.-17.DC.Zkusila jsem si 24.DC mamatest a objevila se mi tam slaboulinka carka.Na testovani je to ale hoodne brzy.Vseobecne se rika tak nejdriv 14 DPO.Uz me ale boli 3.den bricho stejne u menstruaci,tak se obavam,ze ta cervena mrcha zas dorazi:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
10.6.10 19:41

Tak já být tebou,tak ještě taky pár dní vyčkám a pak si udělám testík… Já měla v den očekávané MS těhotenský test negativní a až za další 4 dny se tam objevila druhá čárka,ale hrozně slaboučká.Takže když počkáš s prvním testíkem alespoň do 16.5.,tak si ušetříš ty nervy,kdyby se ještě nic neukázalo… :wink:
Jinak vám holky oboum moc držím palečky ať vám to vyjde!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
10.6.10 19:55

Dekuji moc, bylo by to super, kdyby to vyslo, ze jo, pindrusepetrus:-) Jsem v posledni dobe silene unavena,taky me boli uz nekolikaty den hlava a jsem mela 7.-8.DPO takove jakesi slabe spineni ci co to bylo,to jsem jeste nikdy nemela.Tos uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
11.6.10 07:09

Ahojky holky já jsem na tom úplně stejně joko vy.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
11.6.10 09:13

Tak ahojky holky, tak ke mne uz ta cervena mrcha opet dorazila, tak nic… uz je mi z toho smutno, i kdyz se nesnazime rok,ale 4 cykly uz to budou :cry: :-( Vam drzim palce,at vam to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.6.16 01:40

Ahoj mám ten stejne jako i ty mss mám nepravidelně a menstruační kalkulačka my ukázala že to mám dostat kolem 12 nebo 13 poslední. Mss jsem měla 13.05.2016 jsem stoho zoufalá už je tomu rok co jse z naší mě z partnerem o mimčo sem. Po samovolnem potratu už 1 rok ale od té doby se pořád nic nezměnilo!
Tehotenskej test už sem děla :,( la a vyšel negativně prosím o radu? :nevim:
Děkuji :,(
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.6.16 01:43

Prosím o radu !

Ahoj mám ten stejne jako i ty mss mám nepravidelně a menstruační kalkulačka my ukázala že to mám dostat kolem 12 nebo 13 poslední. Mss jsem měla 13.05.2016 jsem stoho zoufalá už je tomu rok co jse z naší mě z partnerem o mimčo sem. Po samovolnem potratu už 1 rok ale od té doby se pořád nic nezměnilo!
Děkuji :,(
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.6.16 01:45
Prosim velice pekne kdo stým. měl problemy at mi odepise mms nepravidelna a menstruační kalkulačka my ukázala že to mám dostat kolem 12.06 nebo 13.06 poslední. Mss jsem měla 13.05.2016 jsem stoho zoufalá už je tomu rok co jse z naší mě z partnerem o mimčo sem. Po samovolnem potratu už 1 rok ale od té doby se pořád nic nezměnilo!
Děkuji :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.6.16 07:02

MS tedy nedorazila, ale test je negativní? V tom případě těhotná nebudeš…nejspíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
20.6.16 08:23

:-(

Ahoj chtela bych se zeptat..zitra jdu k doktorovi a bojim se co mi rekne..udelala jsem si uz 4 testy a carka zesilila..chceme miminko ale cim vic se blizi doktor tim vic se bojim ze mi rekne ze nic.. znama rikala ze taky mela pozitivni test a nedostala menstruaci a doktor ji rekl ze prej to je tim ze mela prujem nebo co a pak to normalne dostala a tehotna nebyla…prijde mi to jako blbost teda ale od ty doby se bojim ze mi rekne taky ze nic.. :-(..jaka je pravdepodobnost ze mi tohle rekne po 4 testech a zesilujici carce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
20.6.16 08:32

Hlavu vzhůru. Mě test asi týden ukazoval slabou čárku, pak téměř zmizel, doktorka řekla, ať vyčkám ještě dalších 14 dní, jestli se to „uchytí“ no a jsme těhotný! takže test je podle mě fakt naděje a dobré znamení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.6.16 08:35

@Lucievl malá :lol: pravděpodobně těhotná budeš…Ale snaž se těhotenství brát s lehkostí a zakaž si katastrofické scénáře, jen se tím stresuješ. Život jako takový je prostě plný rizik a nejistot a je třeba to nějak pobrat.
tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital