Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím o radu.. Mám zpoždění Ms, měla přijít již před týdnem. Test byl negativní,ale mám nafouklí podbřišek a stále chodím na toaletu. Také pozoruji větší chuť k jídlu.
Děkuji za Vaše rady.. ![]()
Větší chuť k jídlu mám pořád už asi deset let ![]()
Né, teď bez legrace - test mi vyšel pozitivní až 11 den zpoždění, je to individuální.
Já už jsem ani nedoufala tehdy, až jsem se to dočezla tady, že může být pozit. i později, tak jdem hnd letěla koupit a bylo to tam ![]()
Ahoj nechci tě zklamat, ale měla jsem teď zpoždění 14dní, nafouklé břicho, furt na záchodě a hrozný chutě a když jsem si v pátek říkala, že by, tak jsem to večer dostala. ![]()
Samozřejmě držím palce ať ti to vyjde, já se budu zase snažit dál. ![]()
Tak já bych byla radši,kdych to dostala.
Na miminko se ještě necítím.. ![]()
Ale Tobě držím palce!! ![]()
Děkuju.
Snad se nám ještě jedno povede.
Tak uvidíš, snad to nebude. ![]()
Sanny - já mám před každou MS vyloženě těhotenské příznaky - ovšem v rámci PMS
Nafouklost, žravost, časté močení, únava, nálady a jánevímcoještě.
Naopak dvakrát v životě jsem se před očekávanou MS cítila normálně a v pohodě … před cca 7 a 3 lety:)))
Tak že velká pravděpodobnost je,že těhule nejsem..:-) Což bych byla ráda…
Sanny.741 píše:
Tak že velká pravděpodobnost je,že těhule nejsem..:-) Což bych byla ráda…
To já fakt nevím
Jen, že moje tělo funguje tak nějak opačně:)
Za pár dní si to testování zopakuj, nejlíp po ránu - a budeš moudřejší:)
Taky to řeším, ale ještě mě zbývá pár dnů do MS tak uvidíme. Také stále chodím na toaletu a občas se mi stává, že se v noci vzbudím a mám na něco chuť tak musím jít a snís to
Dřív jsem to nikdy nedělala ![]()
Ahoj holky…
Prosím o Vaše zkušenosti… ![]()
Minulý měsíc jsem MS měla opožděnou cca o týden, tento měsíc jsem ji dostala o týden dříve a pouze na 2 dny velice slabě.. Citlivé bradavky, únava a dá se říct nechutenství mě již nějaký tem den pronásleduje…
Test jsem si ještě nedělala. Co myslíte… ![]()
Myslím, že by sis test mohla udělat a uvidíš. Jestli máš MS jinak silnou a trvá dýl jak 2 dny těhotná být můžeš.. Teta měla MS asi 3 měsíce a takto slabou a krátkou.