Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kris1988 píše:
@denkat mě to prostě přijde, že i přes to, že jsem včera lehce krvácela, to vlastně vypadá docela dobře… Ale jaktože by na tom ultrazvuku nic neviděl? Nebo je možný, že by to bylo ještě brzo? Byla bych asi cca 6tt…
Klidně může být i mladší a zetím není nic vidět. Testy vypadají přesvědčivě. Z krve určitě budeš vědět ![]()
@denkat no tak uvidíme zítra…jsem na to zvědavá, objednala jsem si k nám do lékárny ten clearblue,ale nějak se mi neozývají,že by to měli připravené… Takže to asi stejně budu muset vydržet do zítra - předpokládám, že se dela taky z ranní moči
@Janita3 díky moc, no uvidím teda zítra… Objednala jsem ho,ale zatím se mi neozvali, že by tam byl…zítra jdu do práce, tak aspoň nebudu mít čas přemýšlet ![]()
@P4ja no to doufám, už jsem z toho celá nervózní… A nevíte někdo, proč by mi dělal doktor ten progesteron u krve?
@Kris1988 píše:
@P4ja no to doufám, už jsem z toho celá nervózní… A nevíte někdo, proč by mi dělal doktor ten progesteron u krve?
To nvm, asi to chtělo se zeptat přímo jeho. A jinak buď v klidu, stejně s tím nic neuděláš.
@Kris1988 píše:
@denkat no tak uvidíme zítra…jsem na to zvědavá, objednala jsem si k nám do lékárny ten clearblue,ale nějak se mi neozývají,že by to měli připravené… Takže to asi stejně budu muset vydržet do zítra - předpokládám, že se dela taky z ranní moči
Jojo taky z ranní, já myslím, že by ho normálně měli mít aniž by sis ho musela objednávat, ne? Co to je za lékárnu?
@denkat Benu, ale ráno jsem ho tam neviděla… Koukala jsem se, jestli ho neuvidím… zítra pojedu do práce, tak si ho koupím tam a bude… ![]()
@Kris1988 píše:
@denkat Benu, ale ráno jsem ho tam neviděla… Koukala jsem se, jestli ho neuvidím… zítra pojedu do práce, tak si ho koupím tam a bude…
To neuvidíš, ten mají pod pultem takže to si musíš říct o něj ![]()
@denkat zkusila jsem to a neměli
no uvidím, za zítra zavolám na gyndu, co mi řeknou… Pak si kdyžtak koupím tenhle test v Praze a bude… V každém případě díky moc za podporu
spíš se bojím, aby to vyšlo, když už si na to začínám zvykat… Přítel byl vlastně taky hrozně rád, fakt mi přišlo, že se už těší, tak když mi to dnes nepotvrdili, tak mu to bylo asi taky trochu líto… No uvidime ![]()
@Kris1988 píše:
@denkat zkusila jsem to a nemělino uvidím, za zítra zavolám na gyndu, co mi řeknou… Pak si kdyžtak koupím tenhle test v Praze a bude… V každém případě díky moc za podporu
spíš se bojím, aby to vyšlo, když už si na to začínám zvykat… Přítel byl vlastně taky hrozně rád, fakt mi přišlo, že se už těší, tak když mi to dnes nepotvrdili, tak mu to bylo asi taky trochu líto… No uvidime
Já ti moc držím palce a věřím, že tam je jenom se ten neřád ještě schovává ![]()
@denkat díky, snad jo no… Dnes se mi nějak hrozně motá hlava, jak kdybych sebou měla seknout, tak já fakt nevím…
@Kris1988 píše:
@denkat díky, snad jo no… Dnes se mi nějak hrozně motá hlava, jak kdybych sebou měla seknout, tak já fakt nevím…
No tím lépe ne ![]()
@Kris1988 Taky věřím, že se mimís někde schovává a napíná Vás
Je dobře, že čárky přidávají na síle, to je stoupající HCG tak držím palce, ať jsou krevní testy jasným potvrzením těhu.
@Janita3 ale že by mu to trvalo tak dlouho…že by tam na začátku šestého týdne nebyl ani ten vacek…? Ale hlava se mi teda motá seriózně, sebou snad říznu ![]()
@denkat přijde mi, že příznaky fakt mám… Ale je mi to divný, že tam nic není…