Těhotenství ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
570
25.10.18 09:28
@Kris1988 píše:
@denkat přijde mi, že příznaky fakt mám… Ale je mi to divný, že tam nic není…

Kdy mají mít ty výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
25.10.18 09:51

@Kris1988 Nechci dávat nějaké falešné naděje, ale věřím, že to možné je. Mohla jsi mít ovulku později a těhu tedy může být mladší. Písni pak, jak dopadl výsledek krevních testů. Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.10.18 10:10

@denkat dnes odpoledne … Takže nejdřív v půl jedny… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.10.18 10:12

@Janita3 určitě napíšu… Já mívám ovulku později, ale jediný termin, kdy jsme si nedávali pozor je 28.9., no a pak předtím, než měla přijít MS,ale to už by bylo podle mě pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.10.18 12:49

Taaaak dámy, HCG 129 mi povídala sestřička, takže se domluví s doktorem a prý mi zavolají, co se mnou dál… tak nevím, jestli je to dost nebo ne… prý je na ultrazvuku vidět něco až tak od 1500 a teď se uvidí, jestli bude HCG stoupat nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.10.18 12:54

@Kris1988 tahle hodnota odpovídá tak 4tt max 5tt, to ještě nic být vidět nemusí, ta hodnota by se měla každým dnem násobit, něco vidět by mělo být tak od hodnoty 1000 takže za pár dní :) divím se že tě neobjednali třeba na zítra na kontrolní odběr jestli to stoupá jak má :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.10.18 13:17

Dobry den, taky bych se vas chtela zeptat na nazor, mam 8 dni spozdeni s ms, test jsem.si delala vcera a byl negativni. Na gynde jsem byla v pondeli a rekl mi, ze je jeste brzo a jestli tam neco je, tak to nevidi..boli me bradavky, byva mi hodne zle a nadavuje se mi, nekdy me i zapicha v brichu jako bych mela dostat mesicky..miminko bych fakt moc chtela, uz pul roku nejim prasky:) co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.10.18 13:35
@Kris1988 píše:
Taaaak dámy, HCG 129 mi povídala sestřička, takže se domluví s doktorem a prý mi zavolají, co se mnou dál… tak nevím, jestli je to dost nebo ne… prý je na ultrazvuku vidět něco až tak od 1500 a teď se uvidí, jestli bude HCG stoupat nebo ne…

Tak to je skvělý, teď jen aby stoupalo :palec: akorát se teda taky divím, že tě neobjednali na kontrolní odběry a hlavně ještě na vyšetření aby vyloučili mimoděložní, i vzhledem k tomu, že jsi špinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
25.10.18 13:36

@Janka2996 No, pokud nic nevidíš na testu, tak je i dost brzy na nějaké příznaky, protože ty se dostaví až s nárůstem HCG. Spíš bych to viděla na zpoždění a nebo na opravdu mladé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.10.18 14:32

@Kriss Tina objednal mě za týden v pátek, tak uvidíme… Jako zase bych řekla, že je mi každým dnem hůř, tak to možná vypadá nadějně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.10.18 14:33

@denkat no uvidím no…sám říkal, že by to viděl tak za týden, že se to bezne stává a že se uvidí, jak to stoupá nebo nestoupá… A jak by vlastně zjistili mimoděložní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.10.18 15:21
@Kris1988 píše:
@denkat no uvidím no…sám říkal, že by to viděl tak za týden, že se to bezne stává a že se uvidí, jak to stoupá nebo nestoupá… A jak by vlastně zjistili mimoděložní?

No tak to snad bude v pořádku ;) prostě jen to je moc brzo a on se ten neřád brzo objeví tam kde má být :D :* …hele já přesně nevím jak to vyšetření probíhá, protože já když jsem tam tenkrát byla když jsem měla to zpoždění a pozitivní TT a pak začala krvácet tak mi nabral krev a říkal, že kdyby bylo HCG vysoko tak by mě poslal na vyšetření kvůli případnému mimoděložnímu, ale vzhledem k tomu, že HCG bylo téměř zanedbatelné tak na vyšetření nakonec nedošlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.10.18 16:29

@denkat aha takhle…no doufám, že mimoděložní to nebude a vše půjde tak, jak má… V každém případě jsem to počítala a styk byl 28.9., ovulaci jsem podle mě měla až 2.10. a pak chvíli trvá,než se zahnízdí ne? Třeba 4 dny… Tak to by bylo 6.-7.10. a pak by možná i ty hodnoty HCG odpovídaly… Taky mám špatnou štítnou žlázu,tak to může být asi taky ovlivněné, ne? Já už fakt nevím, jestli to není nízké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.10.18 17:05
@Kris1988 píše:
@denkat aha takhle…no doufám, že mimoděložní to nebude a vše půjde tak, jak má… V každém případě jsem to počítala a styk byl 28.9., ovulaci jsem podle mě měla až 2.10. a pak chvíli trvá,než se zahnízdí ne? Třeba 4 dny… Tak to by bylo 6.-7.10. a pak by možná i ty hodnoty HCG odpovídaly… Taky mám špatnou štítnou žlázu,tak to může být asi taky ovlivněné, ne? Já už fakt nevím, jestli to není nízké…

Ne to snad ne ;) hele uhnízdění vajíčka trvá cca 9 dní od ovulace takže teoreticky by to tak nějak zhruba vycházelo, ale samozřejmě může to trvat i déle, tohle je jenom obecná norma ;) jestli to nějak souvisí se štítnou žlázou, to netuším hele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.10.18 18:21

@denkat tak to by pak tím spíš mohlo být… 28.9. styk, ovulace 2.10., pak 9 dní na uhnízdění…to je 11.10. a dnes HCG 129… Když obden to má vzrůst dvakrát… To je cca 14 dní… Takže podle toho by dnes mělo být 25.10., to jsem nevěděla, že se může uhnizdovat tak dlouho…potvora…já o tom fakt nemám nic načteného, tím, že jsme to vůbec nečekali… :zed: Tak díky moc za rady,holky :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí