Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kris1988 když tam jdeš hned ráno, měly by výsledky být na poledne
mě vždycky když brali krev do 10 hodin tak je hned odvezli do laborky a Třeba v 1 sem si volala na výsledky ![]()
Prave mi to prijde divne nikdy jsem to nemela takhle a to byl konec ovu
@veronika773 píše:
Prave mi to prijde divne nikdy jsem to nemela takhle a to byl konec ovu
Jak říkám, zkus zítra ráno test a pokud vyjde negativní budeš muset počkat jestli se opozdí MS ![]()
Dekuji test mam ten co ukazuje tydny tak uvidim a snad tam budou carky
@veronika773 píše:
Dekuji test mam ten co ukazuje tydny tak uvidim a snad tam budou carky
Myslíš ten digitální CLEARBLUE? Tím bych raději netestovala, protože má citlivost 25, spíš bych použila test s citlivostí 10 …můžeš samozřejmě zkusit ten digitální, ale pak se může stát, že 200 zbytečně poletí do koše ![]()
@Kriss Tina super, diky moc… Tak uvidíme no… Treba tam už i bude nějaký to zrnko máku ![]()
@veronika773 píše:
Aha to nevim ze se lisi podle citlivosti
Jojo právě, že liší ![]()
@Kriss Tina tak se tak trochu obávám, že se to už řeší o nás bez nás… Začala jsem trochu krvácet, ale na tu gyndu raději zajdu… ![]()
@denkat tak se tak trochu obávám, že se to už řeší o nás bez nás… Začala jsem trochu krvácet, ale na tu gyndu raději zajdu… ![]()
@Kris1988 ještě je naděje. Každopádně tam jdi aspoň vyloučí mimodelozni
@Kriss Tina píše:
@Kris1988 ještě je naděje. Každopádně tam jdi aspoň vyloučí mimodelozni
Určitě… Teoreticky by měl i vidět, že jde o potrat, ne? Nebo by mi měl říct, z čeho to je.
@Kris1988 Jejej, to mě mrzí, že máš takové komplikace. Ono je to ze začátku opravdu všechno nebo nic. Někdy však i krvácení a špinění během těhu může přijít. Dr. určitě na ultrazvuku pozná, čím to. Moc držím palce, aby vše bylo na dobré cestě a mimi to zvládlo ![]()
@Kris1988 píše:
@denkat tak se tak trochu obávám, že se to už řeší o nás bez nás… Začala jsem trochu krvácet, ale na tu gyndu raději zajdu…
Tak pokud to není vysloveně silné krvácení tak pořád ještě není nic ztracenou
za chvilku budeš moudřejší, držím palce
Ahoj
První test Dr Max (růžový) citlivost 10 - 4 dny do MS, druhý test pepino (modrý) citlivost 25 - 2 dny do MS..tak snad ![]()