Negativní testík

7.6.10 08:47

negativní testík

zdravím,jsem tu nová,mam problem.Uz jsem si delala asi 4 mamatesty vysly negativne,presto jsem mela mit MS 30.5.,posledni styk jsem mela s pritelem 29.5.,ale temer na stoprocent,jsme si davali pozor a pak jeste mezi 2.-7.5. tak nevim,ve stredu jdu k dr,ale uz jsem netrpeliva,cetla jsem,ze teh.test vse potvrdi nebo vyvrati az po 14 dech od posledniho styku.poradite..diky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6651
7.6.10 09:27

A co si zajít na krev jako samoplátce? Stojí to okolo 200,– Kč- a jasno bude hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
7.6.10 13:13

Na krev je taky ještě brzy. Vydrž pár dní a nebo ti spíš poví ve středu víc dr., i když tím si taky zas tak jistá nejsem. I kdyby jsi byla, tak je to moc krátce. Každopádně asi dostaneš vyvolávačku a buď ms přijde a nebo jsi těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
7.6.10 13:33

Veruš- mně se to nezdá brzy- pokud měla MS přijít 30.5., tak už by zpoždění bylo týden a určitě by něco vidět bylo… Pokud tedy Raduška neotěhotněla před MS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
7.6.10 15:20

Jodi, já to beru jako ona, ze sexu před ms, jinak by pozdě určitě nebylo :wink: Jsem to asi blbě napsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.10 21:30

diky holky za nazory,ve stredu snad budu vedet vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
15.6.10 11:27

Raduško- tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.11 11:47

jj dobre.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.18 18:46

Dobrý den, na konci září jsem vysadila antikoncepci.,, MS" jsem dostala normálně, v listopadu též, tedy s týdením zpožděním, teď v prosinci, tak už mám 12 dní zpoždění a s přítelem jsme měli několikrát nechráněný sex. Test jsem di dělala a byl negativní, má otázka zní, jestli mám počká nebo jít na gyndu. Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
4507
16.12.18 20:48
@Anonymní píše:
Dobrý den, na konci září jsem vysadila antikoncepci.,, MS" jsem dostala normálně, v listopadu též, tedy s týdením zpožděním, teď v prosinci, tak už mám 12 dní zpoždění a s přítelem jsme měli několikrát nechráněný sex. Test jsem di dělala a byl negativní, má otázka zní, jestli mám počká nebo jít na gyndu. Děkuji moc

A na co chceš čekat? Pokud vis kdy byla ovulace, tak do 14. dnů po ni by měl být test pozitivní. Při takovém zpoždění už by test být pozitivní měl. Po vysazeni HA se muže taky jednat o hormonální nerovnováhu, já to měla naopak a MS jsem měla každých 14. dni… raději bych došla na gyndu, ať zkontroluje zda všechno funguje jak má, případně pichnul vyvolavacku na MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí