Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny…mám problém, no spíše dotaz…5 různých těhotenských testů pozivních, MS se zatím nedostavila, minuý měsíc zjištění malinké prý neškodné cysty, může to mít vliv nebo na kolik procent můžu být těhotná? Miminko si přejeme. Děkuji za jakoukoliv reakci.
lucinko,já myslím,že jsi těhotnýá,5 různých testů o tom vypovídá,jestli je to těhotenství prosperující a tam,kde má být,to ukážečas,kolikátý den cyklu jsi?
Děkuji za reakci…mám třetí den vynechání…Ale pžíznaky asi žádné a nebo je nevnínám. Moc si miminko přejeme.
myslímže je to to už jasný,potichounku gratuluji a přeji krásné a pohodové těhotenství,neboj,příznaky nemá každá,můžou nastat později ![]()
Luci, příznaky mít nemusíš, na ty může být ještě brzo a jsou maminky, které žádné příznaky nemají(moje sestra zjistila, že je těhotná až kolem sedmého měsíce
)
Je malá šance, že 5 testů by se spletlo, takže těhotná podle mě jsi. Jestli si chceš být opravdu jistá, tak si zajdi na krev. Cysta může být důvod zpoždění MS, ale když ti vyšly testíky, tak spíš ne. Tak hodně štěstí ![]()
HCG by mohla cysta ukazovat,ale ten test by byl hrozně slabý,věřím,že je to těhotenství,zajdi si na krev jako samoplátce a uvidíš,kolik to bude,ale bych se na to být tebou vykašlala,je to stresující,objednej se k doktorovi,nejlépe,když už budeš mí 14 dní zpoždění,to už bude vše jasné
Děkuji, zítra jdu k doktorovi, tak třeba už něco zjistí. Děkuji Děvčátka ![]()
Luci,cista se někdy sama střebá.Trpí tím většína žen ,jsou to bolesti v podbříšku jako u menstruace,někdy sama praskne a slabounce špiníš nebo i slabě krvácíš.Vypadá to jako začátek menstruace.Nechci znervózňovat ,ale pozor i na samovolný potrat.Jestli ti těhul-test vyšel víckrát můžeš si gratulovat k mimi.Ale, Uz na gindě je lepší a 100% jistější
.
Já mám cysty na obou vaječnících,TT mi nikdy pozitivní nevyšel,když jsem nebyla těhu
určitě jsi těhu
ta cysta by musela být hormonálně aktivní
já měla na začátko tohohle těhu taky cystu a syma se vstřebala a dr mi říkal že by pozitivní test cysta neudělala
Mě dr. zase řekla,že to udělat může,i na netu o tom píšou
Já mám cysty neaktivní ![]()