Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
LUCINKO,jé tak to gratuluji..
já jsem prožívala něco podobného v roce 2008. V říjnu mi gynekolog řekl,že mám cystu na vaječníku a že prý nidky nebudu mít děti. Samozřejmě jsem to obrečela,protože jsem si vždycky přála mít rodinu, byla jsem na tom tak psychicky špatně,že jsem odmítala se jít podívat 5. ledna 2009 na,ted už bývalé švagrové, narozené miminko. Prostě jsem neměla sílu se dívat na jiná dítka,když jsem věděla,že sama nikdy mít svoje nebudu.
15. ledna 2009 měla přijít MS a nic..bylo mi špatně,ale říkala jsem si,že je to tou cystou,že proto mám zpoždění, 22, ledna jsem se rozhodla si udělat testík a nevěřila vlastním očím 2 čárky, sice jsem tomu moc nevěřila,ale polil mě pocit štěstí a hend jsem se objednala na potvrzení, šla jsem hend 26.1. a bylo mi potvrzeno těhotenství, přesněji pvní měsíc jsem měla za sebou. Doktor tomu nemohl uvěřit a jen kroutil hlavou.Tomík se narodil 30. září a já mám dneska doma 8 měsíčního zdravého klučíka co mi dělá jen a jen radost.
Takže ti s Tomískem přejeme,aby sis užívala těhulinkování plnými doušky, těšila se na mimíska, nebyla ve stresu,ale v naprosté pohodě, nechala se rozmazlovat od přítele či manžela ![]()
Rebelka83 píše:
Ahoj kočičko, tak to si na tom, jako já…nevím, jestli si četla můj příběh…taky se mi zpozdila menzes, udělala jsem si test a vyšel mi pozitivní, šla jsem ke gynekologovi a ten mi udělal vaginální ultrazvuk a první, co řekl, že je tam cysta, ale že by tam mohlo být i těhotenství a objednal mě za 14 dní na ultrazvuk…to je 9.6.-ve středu v 7hodin ráno…od tý doby jsem si udělala další tři testy, dneska taky a všechny jsou pozitivní…taky čekám a doufám a hrozně se bojím, jaký ortel na mě ve středu čeká…takže úplně chápu tvoje obavy a pocity… Doufám a moc si přeju, aby se nám ta nejistota a obavy oběma vyplatili a byli jsme odměněný krásnou fotečkou z ultrazvuku…Lucka
REBELKO,i tobě moc gratulujem a těšíme se na krásnou zprávičku co ses dneska dozvěděla ![]()
Luci, pořád čekám, až sem napíšeš, jak jsi dneska dopadla, myslím na Tebe…
lucinka000 píše:
Simíku, děkuji mnohokrát.....
Lucinko,nemáš zač ![]()
lucinka000 píše:
Ale mám Simiku, jsi hodná
Děkuji..vím jak se cítíš..já se cítila stejně ![]()
Ahoj Lucinko, tak mě se to zkomplikovalo a nemohla jsem ti ani napsat…v sobotu dopoledne jsem začala cítit bolesti v podbřišku a začala jsem špinit a pak krvácet, tak jsem na nic nečekala a řekla příteli, ať mě odveze do nemocnice…tam mi udělali ultrazvuk a mimísek se držel, ale musela jsem zůstat v nemocnici, že se mi ho pokusí udržet, ale že je to tak 50 na 50…píchli mi dvě injekce na zástavu krvácení a po pár hodinách šla na kontrolní ultrazvuk…byl tam…
…zvládnul to…večer jsem dostala další injekce a od neděle mi nasadili prášky a díky Bohu, jsem už dva dny bez krvácení, dneska jsem byla na ultrazvuku, tak mimískovi už tluče i srdíčko a jsem v šestém týdnu…po ultrazvuku mě pustili domů, mám se šetřit, nezvedat nic těžkýho a v pondělí ráno jdu na kontrolní ultrazvuk ke svýmu obvodnímu gynekologovi… Tak zatím to má šťastný konec, tak to snad vydrží…snad už máme to nejhorší za sebou… Tobě moc, moc, moc gratuluju a přeju, aby ti vše probíhalo tak, jak má… Posílám pusu…!
Tak Lucinko, hlavně že je to tak, bude to dobré, uvidíš…já na Tebe pořád myslela. Já byla dnes na ultrazvuku a už viděla prcka
…jsem 5tt + 6 dní…Zase mi písni a nebo víš co, napiš na meil Lucinka241084@seznam.cz, tam to bude lepší ![]()