Byly //, ale přišla MS

522
31.5.10 08:35

Tak já fakt nevim....

Jsem z toho celá jelen a připadám si jak blbeček, že se tady pořád na něco ptám, ale jinak to holky nejde a ani nevim s kym jinym bych se poradila :roll:
SHRNUTÍ: // čárky na testu-jedna slabší (test proveden 3krát :oops: předpokládala jsem3-4 týden.), dnes jsem měla jít na krev, ale včera dopoledne jsem dostala menses, teda ani nevím zda to je menses nebo ne, ale kdyby to byl raný potrat, tak to bude asi bolet,a byly by i nějaké shluky tkáně, ne? nebo to je obyč. zpoždění o 8dní? ale je to jasná krev, jiná než obvykle-menses v těhotenství? měla bych si dojít na gyn? zažila jste to některá??
to je otázek, promiňte :oops: měla bych být zkušená mamina, ale nějak nevim :nevim:
DÍKY!!!! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
31.5.10 08:46

ahoj, a neskusala si si robit ten test teraz? aj ked krvacas? a predtym Ti tie ciarky pekne silneli?

ak to bol ranny potrat, tak ciarka bude slabnut.
ale niektore zeny krvacaju aj pocas tehu.
najistejsie mas ist na krv, a podla vysky HCG budes vediet, ako si na tom.

dufam, ze vajko sa pevne drzi a ze to nie je nic vazne :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
31.5.10 08:49

Ahojky :-D tak přesně tohle se mi stalo v ůnoru a opravdu to byl ranný potrat ve 4. měsíci těhotenství(můj už třetí), ale jedna dobrá zprávas na tom všem byla že jsem nemusela ani na kyretáž a mohli jsme po mnestruaci azčít se zase normálně snažit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
31.5.10 08:49

tak,na testu už čárka neni… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
31.5.10 08:54

rubber, tak to mi je luto :hug:
pravdepodobne sa vajko neudrzalo.

ale hovori sa, ze ked sa to stane takto skoro, tak je maternica aj telo uz tak prednastavene na tehu, ze vacsinou sa hned dalsi cyklus zadari :hug: :srdce:

dufam, ze to bude aj Tvoj pripad. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
31.5.10 09:02

Taky se mi to stalo,ale jak píše Hromnice,můžete se začít snažit hned.Já otěhotněla hned další cyklus,sice to taky nedopadlo,ale to už je zase jiná kapitola.Tak držím palce,at se brzo můžeš radovat s miminka :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
31.5.10 09:07
soldi píše:
rubber, tak to mi je luto :hug:
pravdepodobne sa vajko neudrzalo.

ale hovori sa, ze ked sa to stane takto skoro, tak je maternica aj telo uz tak prednastavene na tehu, ze vacsinou sa hned dalsi cyklus zadari :hug: :srdce:

dufam, ze to bude aj Tvoj pripad. :kytka:

moc bych chtěla aby to byl můj případ, strašně jsem to ořvala, strašně jsme se těšili!!!
tak doufám, že příští měsíc bude veselejší :srdce:

DÍKY HOLKY :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
31.5.10 09:12

ruber, mne sa to nastastie este nestalo, ja som vlastne ani nikdy tehotna nebola, ale verim, ze to muselo boliet.
buduci cyklus sa to uz urcite podari, budem drzat palce :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
31.5.10 09:42
rubberbear píše:
Jsem z toho celá jelen a připadám si jak blbeček, že se tady pořád na něco ptám, ale jinak to holky nejde a ani nevim s kym jinym bych se poradila :roll:
SHRNUTÍ: // čárky na testu-jedna slabší (test proveden 3krát :oops: předpokládala jsem3-4 týden.), dnes jsem měla jít na krev, ale včera dopoledne jsem dostala menses, teda ani nevím zda to je menses nebo ne, ale kdyby to byl raný potrat, tak to bude asi bolet,a byly by i nějaké shluky tkáně, ne? nebo to je obyč. zpoždění o 8dní? ale je to jasná krev, jiná než obvykle-menses v těhotenství? měla bych si dojít na gyn? zažila jste to některá??
to je otázek, promiňte :oops: měla bych být zkušená mamina, ale nějak nevim :nevim:
DÍKY!!!! :srdce: :srdce:

mě se stalo to samé, ale naopak, prvně jsem dostala MS přesně na den, pak jsem si asi po 3 dnech udělala test jen tak pro zajímavost a // krvácení pokračovalo, tak jsem volala na gyn. a oni at přijdu, byl to 6tt a na to krvácení jsem dostala Utrogestan… ted mám termín za 9 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí