Krevní test

522
28.5.10 07:12

Krevní test

Ahoj :srdce:
už mi z toho opravdu hrabe :zed: zpoždění 6dní(nikdy jsem tak velký zpoždění neměla-jen při prvnim těhu) jeden test negativní, druhý pozitivní, třetí negativní 8-o :?: vůbec s manžou nechápem co to je…příznaky těhu mám, jen ty testy nás o tom nějak nepřesvědčujou, chjóóó!
Je možný že bych opravdu těhule nebyla a byla to jen nějaká porucha cyklu?
Nevíte prosím někdo, jestli si můžu zajít jen tak do laboratoře a požádat o těhu test z krve? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11408
28.5.10 07:15

urcite muzes zajit do laborky, jen to bude stat asi kolem 200kc co tu psaly holky drive.
a jaky test byl pozitivni? nebo to byly stejne druhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
28.5.10 07:17

nebyly to stejné druhy, obyč. papírkový mama test, pak nějaké citlivější pero a ted pero komfort :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
28.5.10 07:27

me ten obyc mamatest ukazal uz asi 10dni po ovulaci. jen teda asi po pul hodine :-) a pak pepino treba za dva dny uplne slaboulinkate, skoro neviditelne, kazdy ukazuje jinak.. :nevim: ta krev bude nejjistejsi :-) nebo pockej jeste treba ze 2 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011
28.5.10 08:08

Já vím, že je to nepopulární rada pro někoho, kdo je natěšený a nemůže se dočkat - ale nepomohlo by prostě 1-2 týdny počkat? :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
28.5.10 08:12

to víš že bylo, ale do tý doby si asi ukoušu prsty až k lokti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
28.5.10 08:19

rubbear, já jsem pro ty krevní testy, budeš to vědět ještě ten den odpoledn nebo zkus ten test co vyšel pozitivní tak za dva dny, jestli čárka sílí a to už by se mohla ukázat i na jiných. Hod nám se fotečku toho pozitivního.

• Citovat
  • Upravit
2480
28.5.10 08:22
rubberbear píše:
to víš že bylo, ale do tý doby si asi ukoušu prsty až k lokti :mrgreen:

Ahoj!

V rámci zachování funkčních končetin doporučuju investovat penízky a zajít na tu krev. :wink:

Držím palce, ať to vyjde! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011
28.5.10 11:34

Jsou-li v sázce končetiny, přidávám se k té krvi… :mrgreen: abys to mimčo potom nemusela nosit v zubech… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí