Mamatest

26.5.10 13:32

Mamatest

Ahoj všichni,chtěla bych se zeptat,kdo používá mamatest.Já jsem včera testovala a když jsem test vytáhla z moče,nejprve mi naběhla první čárka v T zoně (tam kde by měla být čárka,když je test pozitivní) a potom zmizela,nakonec to doběhlo do C zony a tam ta čárka zůstala.Takže test byl negativní.Chci se zepat,zda je to u těchto testů normální.Stalo se Vám to někomu?Jinak už jsem z toho testování celkem na nervy,pořád kupuju testy a testuju(jistota po Postinoru,který jsem měla 3.5. a krvácela jsem v době,kdy jsem to měla dostat,ale krvácela jsem jen dva dny a potom už jen špinila)jenže na některých testech se skutečně objevují duchové,je to vidět jen v nějakém úhlu a na světle-to jsou ty citlivější testy.Někde jsem četla,že na citlivých testech se ten duch prostě objeví a že to není těhotenství,ale rozpitá testovací barva.Jsem z toho už jelen a dnes jsem si objednala test Clearblue digital,tak uvidíme.Jinak zpět k tomu mamatestu-máte někdo zkušenost?Prosím poradte.Děkuáji všm.Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
26.5.10 13:35

Já mám zkušenost s levnými testy z netu, že to dělají, jak se napíjí, tak ta „čárka“ jakoby postupuje a jak je napitý celý, tak už je jen tam, kde má být. Vždycky to bylo negativní, takže toto prvotní zjevení je podle mě jen jak se test nacucává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
26.5.10 14:03

já taky měla mama test, dělala jsems si jich asi pět, a vždy mi nejřív naběhla 1 čárka tam kde má a pak i druhá, takže za mě spolehlivost dobrá, zkus jiný test, nebo dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
26.5.10 14:21

Já si dělala mamatesty 3 a taky vše jak má být, vyšlo to správně vždycky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
26.5.10 17:52

Já jsem si taky dělala několikrát mamatest a když to ještě bylo negativní,tak naběhla jen druhá čárka a při pozitivním už krásně obě dvě… Ale nikdy se mi nestalo že by se čárka objevila a pak zmizela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
26.5.10 18:18

Gepardice já si myslí, že sis to spletla s tím, jak ta moč vystupuje až nahoru, myslím si že je jasně nehativní. Ty hodně citlivé testy (Rapid) děljí hodně často faešné druhé čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.10 19:17

No měla jsem na mysli jak ta moč postupuje nahoru,tak se nejprve zbarvila ta čárka v T zoně(tam kde by měla být nebo zůstat když je test poziotivní),ta mi ale zmizela a když to došlo až do oblasti C zony tak mi tam naskočila čárka a ta tam zůstala-takže jen jedna a to je test negativní.Jen mi nejde do hlavy proč se nejdřív objeví čárka v T zoně(která zmizí) a potom až v C zoně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí