Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všichni,chtěla bych se zeptat,kdo používá mamatest.Já jsem včera testovala a když jsem test vytáhla z moče,nejprve mi naběhla první čárka v T zoně (tam kde by měla být čárka,když je test pozitivní) a potom zmizela,nakonec to doběhlo do C zony a tam ta čárka zůstala.Takže test byl negativní.Chci se zepat,zda je to u těchto testů normální.Stalo se Vám to někomu?Jinak už jsem z toho testování celkem na nervy,pořád kupuju testy a testuju(jistota po Postinoru,který jsem měla 3.5. a krvácela jsem v době,kdy jsem to měla dostat,ale krvácela jsem jen dva dny a potom už jen špinila)jenže na některých testech se skutečně objevují duchové,je to vidět jen v nějakém úhlu a na světle-to jsou ty citlivější testy.Někde jsem četla,že na citlivých testech se ten duch prostě objeví a že to není těhotenství,ale rozpitá testovací barva.Jsem z toho už jelen a dnes jsem si objednala test Clearblue digital,tak uvidíme.Jinak zpět k tomu mamatestu-máte někdo zkušenost?Prosím poradte.Děkuáji všm.Petra
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...Já mám zkušenost s levnými testy z netu, že to dělají, jak se napíjí, tak ta „čárka“ jakoby postupuje a jak je napitý celý, tak už je jen tam, kde má být. Vždycky to bylo negativní, takže toto prvotní zjevení je podle mě jen jak se test nacucává.
já taky měla mama test, dělala jsems si jich asi pět, a vždy mi nejřív naběhla 1 čárka tam kde má a pak i druhá, takže za mě spolehlivost dobrá, zkus jiný test, nebo dražší
Já si dělala mamatesty 3 a taky vše jak má být, vyšlo to správně vždycky..
Já jsem si taky dělala několikrát mamatest a když to ještě bylo negativní,tak naběhla jen druhá čárka a při pozitivním už krásně obě dvě… Ale nikdy se mi nestalo že by se čárka objevila a pak zmizela… ![]()
Gepardice já si myslí, že sis to spletla s tím, jak ta moč vystupuje až nahoru, myslím si že je jasně nehativní. Ty hodně citlivé testy (Rapid) děljí hodně často faešné druhé čárky.
No měla jsem na mysli jak ta moč postupuje nahoru,tak se nejprve zbarvila ta čárka v T zoně(tam kde by měla být nebo zůstat když je test poziotivní),ta mi ale zmizela a když to došlo až do oblasti C zony tak mi tam naskočila čárka a ta tam zůstala-takže jen jedna a to je test negativní.Jen mi nejde do hlavy proč se nejdřív objeví čárka v T zoně(která zmizí) a potom až v C zoně.