Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
jsem z toho pěkně zblblá, tak doufám že se tady některá z vás s tím taky setkala…o výkendu jsem měla dostat mens. ale nedostala, prsa mi za chvíli asi explodují, bolí mě podbřišek jako při mens., po jídle zvracím a jsme mírně unavená…prostě jako při měsíčkách, ale žádný jsem nedostala…a teď k věci- na testu je mírná světlá čárka
myslela jsem že ji vidím jen já, ale muž mi taky řekl že tam je a kamarádka mi to potvrdila taky, tak nevim…co myslíte?měla nekterá z vás s timhle zkušenost? při prvnim těhu mi čárka vylezla okamžitě a to jsem měla ten obyč test, tedka to citlivější pero, neni to jen nějakej stín?? ![]()
někdy je hladina hormonů nízké a tak může být čárka nepatrná a pokud tam je tak gratuluji
No mě při Matýskovi vyskočily taky obě hned,ale to bylo tím,že už jsem byla těhotná delší dobu a teď při druhém jsem si dělala netrpělivě test už den před oček. ms a objevila se až po delší době taková slaboulinká ta druhá čárka:)
![]()
máme z toho takovou radost, by jste ani nevěřili
ale ještě počkáme a uděláme test znovu, než si to naštráduju na gyndu, díky!
slabá čárka určitě je pozitivní! protože ona bude s rostoucím HCG sílit! uvidíš! moje byla jako halucinace. a jak vylezla za pár dní! držím palečky!!!
Příznaky už jako zkušená poznáš
takže taky myslím, že můžeme gratulovat…
![]()
Rubbe já myslím, že ty příznaky tomu tak nasvědčují. Já jsem při obou těhotenstvích neměla vidět druhou čárku a přesto jsem těhotná byla. Je to u každého jinak, u mě ty testy nějak nefungovaly. Tak moc gratuluju. ![]()
Hladina HCG není vždy tak vysoká, aby na tebe test vytasil ihned dvě sytě růžové čárky. Ale podle příznaků jsi na 99% těhulka!
Gratuluji… Já si dělala test druhý den po vynechání a hcg bylo ještě tak slabé že ta čárka byla úplně světlunká, opravdu nešla ani skoro vidět…
A? máme Danielku
![]()
Kup si kdyžtak ještě testík, ono se to každým dnem může hodně vyšplhat a nebo si počkej co doktor…
Dej vědět jak to dopadlo ![]()
No vědět určitě dám, ale jsme z toho s manžou oba tak vyplesklí (jako při prvnim těhu
) že jsem těhotná a ještě jsme se ani nezačali snažit
a že se na to snažení o mimi těšil ![]()
Nezáleží na tom jak je ta čárka slabounká,ale hlavně že tam je…
Takže ti taky gratuluju a přeju příjemné těhotenství…!!! ![]()
Já testovala včera taky.Test mamatest negativní a test ForYou citlivější,tam se mi ukázal duch,tedy jen jakoby náznak druhé čárky.Na netu jsem četla že to je u těchto testů většinou jen rozpitá testovací barva.Taky jsem s toho trochu mimo,už měsíc jsem ve stresu.Měla jsem menzes 21.4.-27.4. a dne 3.5.jsem měla Postinor(i když se do mě přítel neudělal,ale pro jistotu)první tableta po 71 hodinách a druhá za 12 hodin.Další menzes jsem měla dostat 18.5.nebo 19.5.ale v neděli večer dne 16.5.jsem začala špinit.V pondělí 17.5.jsem krvácela silně,v úterý slabě a do soboty jsem už jen trochu špinila.Nevím na čem jsem.Krvácení se dostavilo v době kdy jsem to měla dostat,ale nevím zda je to skutečná menzes,nebo krvácení vyvolané Postinorem.Nevím jak spolehlivé jsou těhotenské testy,každý tu píše něco jiného a já už jsem z toho jelen.
Já to mám tak, včera jsem tam měla druhou čárku po několika minutách, ale je málo viditelná, dnes jsem si dělala další a také se objevila později a je vidět víc než včera… uvidím zda bude sílit dál ![]()
zkusím přiložit test z dneška, je to málo vidět, ale je tam, dneska mám dostat MS, tak jsem zvědavá…
Kačenko, já tam teda tu druhou čárku vidím taky a myslím, že je to skoro jasné
tak ti přeju, aby teď už jen sílila ![]()
Ahoj,
chtěla jsem se jen zeptat,jestli se Vám stalo,že se nejdřív objevila ta kontrolní čárka a po pár sekudnách ta druhá?
díky Radka