Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...To číslo znamená, od kolika jednotek (a nevím ale jakých, nechce se mi pátrat) dokáže test detekovat hcg v moči…
Takže pokud je aktuální hodnota mezi 10 a 25 jednotkami, ten test s citlivostí 10 se ukáže jako pozitivní, ale ten méně citlivý ještě tak málo hcg „nepozná“. Zítra, nejpozději pozítří si myslím, že už by měl být pozitivní i ten 25…
Tak ja mam bohuzel cerstvou zkusenost,ze mi mamatest ukazal // velmi zretelne,ale tehotna nastesti nejsem,byl by to teda dost problem,ale delala jsem si kontrolni mamatest 10 a tam ani tuk. Asi jsem ti moc neporadila ![]()
Ahojky, tak já si dělala mamatest 10 a byl pozitivní a mamatest 25 a byl negativní. Další den jsem dostala MS. Měla jsem zpoždění asi 4 dny.
Hergot, to jsou novinky, jsem ani nevedela, ze mamatest dela tak citlivy test.Kazdopadne jsem nekde cetla, ze obecne testy citlivejsi jak 15 jednotek jsou mnohem casteji falesne pozitivni nez bezne testy, ktere maji citlivost tech 20-25 jednotek.
Takze pokud je takto citlivy test pozitivni, tak je to docela sazka do loterie.
Sla bych na krev, ta je presna.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho tam mám nechat proužek ponořený, na netu a tak píší až 15 vteřin, přitom v letáčku píší 3 vteřiny, nechala jsem to tam tedy ty tři vteřiny, pak položila vodorovně na plochu, jak je napsané, ale test mi vyšel jako špatně udělaný
Díky za odpověď
A jedná se o mamatest 10 ![]()
Pro JUJACEK: taky jsem si udělěla před týdnem Mammatest s citlivostí 1O a při ponoření na 3 vteřiny mi test vyšel neplatný (nebyla ani jedna čárka v testovací oblasti). Ponořila jsem tento samý znovu (vím, že se to nemá:) na delší čas a objevily se čárky,tam kde mají. Samozřejmě jsem udělala nový test, nechala ponořeno déle než tři vteřiny a bezproblémů a mám dvě // ![]()
nashi píše:
Pro JUJACEK: taky jsem si udělěla před týdnem Mammatest s citlivostí 1O a při ponoření na 3 vteřiny mi test vyšel neplatný (nebyla ani jedna čárka v testovací oblasti). Ponořila jsem tento samý znovu (vím, že se to nemá:) na delší čas a objevily se čárky,tam kde mají. Samozřejmě jsem udělala nový test, nechala ponořeno déle než tři vteřiny a bezproblémů a mám dvě //
Chcichi, teď mě napadla taková blbost. Když ty testy fungují na takovém principu tak by původně negativní testy měly být u těhotenství již pozitivní. Takže staré nevyhazujte a ona se tam jednou ta druhá čárka objeví.
Je to samozřejmě myšleno ze srandy
. Prostě kdo chce ušetřit za testíky
Zabijte mě ![]()
Ahoj! Mám dotaz, asi úplně blbý, ale nejsem si jistá.
Minulý týden jsem si udělala mamatest 10 a nádherně, okamžitě (rozhodně jsem nečekala požadovanou minutu) vylezly dvě stejně barevné a silné čárky. Radost na pohled. Z ranní moči.
V sobotu jsem si dělala jen tak pro zajímavost ten druhý a taky vylezly hned dvě čárky, stejně silné, jen jsou nich vodorovné čárky nebo jak to popsat, vypadá to, jako kdyby tam bylo míň barviva. Na první pohled jsou obě čárky světlejší než na tom prvním.
Co si o tom mám myslet? Není to nějaké špatné znamení? ![]()
Díky z.
ANONYMe, ja myslim, ze to neni spatne znameni…tehotna budes:-)
to bude jen výrobní vada toho proužku, myslím že těhu určitě jsi, ono to reaguje na HCG které se ti teď tvoří, takže pokud vyleze jen třeba duch, znamená to že HCG má určitou hodnotu a to znamená že si zřejmě těhu, potrvrdit ti to může jen doktor, ale to bude OK!
Právě, že duch to nebyl. Test jsem dělala poměrně pozdě, čárka se začala tvořit už ve chvíli, kdy testovací oblast přišla do kontaktu s močí, pak se teprve začala rýsovat ta kontrolní…
Já jsem kdysi četla, že vodorovné pruhy jsou způsobeny chemickým složením moči, ale nemůžu to nikde najít, tak mi to vrtá hlavou…a samozřejmě trošku panikařím ![]()
Ahoj holky, potřebuju poradit. Včera jsem si dělala LADY MAX TEST COMFORT jsou tam 2 čárky, teda ta jedna je takovy duch, ale je tam. Dneska jsem si odpoledne delala GS MAMA TEST a je tam jedna čárka, tak já nevím co si o tom myslet.
@akneska píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit. Včera jsem si dělala LADY MAX TEST COMFORT jsou tam 2 čárky, teda ta jedna je takovy duch, ale je tam. Dneska jsem si odpoledne delala GS MAMA TEST a je tam jedna čárka, tak já nevím co si o tom myslet.
Poslední dobou prý mamatesty jsou na prd, jiný výrobce jiná kvalita, šla bych na krev tak je na 100%
Ahoj holky stalo se mi ze na TT mamatest10 se mi objevily 2carky a na mamatestu 25 ani jedna.je to mozne?stalo se vam to nekdy?diky…