Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...Devcata tak me vysla druha carka, zretelna na mamatestu a HCG bylo 0,3-0,6.
Taky si myslím že teď je mamatest na prd. Lepší je Dr.max a Pepíno jak píší některé holky. Teď jsem je taky použila a nedají se srovnat s mamatestem. Ten byl dlouho slabunký. Teď jsem ve 23 týdnu
@Elisabethka
dekuji. Jestli myslis k narozkam. Ale tehu nejsem.
bohuzel.Jen ten mamatest delal bud duchy a nebo uplne slabe carky, ze jsem nevedela jestli to tam je nebo neni.Nu bylo tam 0,3-0,6 a nikdy prokazano vic. Jednou jsem mela pozitivni digytalni 1-2,ale nez jsem dosla k Dr. tak skonstatoval, ze nic noo.Po 14dennim zpozdeni nu…
![]()
@jahoda 2 Jo tááák tak to se omlouvám. Taky jsem měla několikrát takto pozitivní test a potom se zjistilo že vždy šlo o zamlklé těhu asi u 6 těhu, Nikdo nevěděl proč to tak mám a nakonec se to udrželo a čekám 4 mimi. tak držím pěstičky ať to brzy vyjde. A tady máš těhu bacilky… Paa
@Anonymní píše:
Máte někdo podobnou zkušenost? Ráno jsem si dělala mamatest. Když jsem ho měla ponořený, vůbec nebylo vidět, jestli nasákl, ale po 20 vteřinách jsem ho vyndala - komplet bílý. Za dvě minuty na něm byli DVA duchové (i kontrolní čárka byla jen „duch“) a nakonec až za deset minut dvě docela obstojné čárky, ale stejně ve srovnání s jinými testy hrozně vyblité…Když jsem si ho dělala před třemi lety (první dítě), tak podle mě se obě čárky objevily okamžitě, jak postupně ten papírek nasákával moč…
Ale je možné, že se mi to jen v paměti trochu přibarvilo, protože to bylo neplánované…
Mamatesty prevzala pry jina firma a uz to neni co to byvalo, taky jsem pred cca tremi lety jim testovala a byl to nejlepsi test na trhu, ted uz bohuzel neni…takze bych ho uz nekupovala, je dobry napr. Pepino, ale ten nemaji v lekarnach, ale v DM drogeriich nebo hypermarketech Albert…;-)
Ahoj jako treba tady ju.Oba jsou v jeden den akorat od jineho vyrobce.Aneb jak jsou mamatesty naprd.
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…