Mamatest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12488
24.4.14 14:15

Devcata tak me vysla druha carka, zretelna na mamatestu a HCG bylo 0,3-0,6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
24.4.14 15:28

@jahoda 2 GRATULACE :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
24.4.14 15:30

Taky si myslím že teď je mamatest na prd. Lepší je Dr.max a Pepíno jak píší některé holky. Teď jsem je taky použila a nedají se srovnat s mamatestem. Ten byl dlouho slabunký. Teď jsem ve 23 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
24.4.14 17:10

@Elisabethka :-D dekuji. Jestli myslis k narozkam. Ale tehu nejsem. :-D :-( bohuzel.Jen ten mamatest delal bud duchy a nebo uplne slabe carky, ze jsem nevedela jestli to tam je nebo neni.Nu bylo tam 0,3-0,6 a nikdy prokazano vic. Jednou jsem mela pozitivni digytalni 1-2,ale nez jsem dosla k Dr. tak skonstatoval, ze nic noo.Po 14dennim zpozdeni nu… :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
24.4.14 17:35

@jahoda 2 Jo tááák tak to se omlouvám. Taky jsem měla několikrát takto pozitivní test a potom se zjistilo že vždy šlo o zamlklé těhu asi u 6 těhu, Nikdo nevěděl proč to tak mám a nakonec se to udrželo a čekám 4 mimi. tak držím pěstičky ať to brzy vyjde. A tady máš těhu bacilky… Paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.4.14 21:13
@Anonymní píše:
Máte někdo podobnou zkušenost? Ráno jsem si dělala mamatest. Když jsem ho měla ponořený, vůbec nebylo vidět, jestli nasákl, ale po 20 vteřinách jsem ho vyndala - komplet bílý. Za dvě minuty na něm byli DVA duchové (i kontrolní čárka byla jen „duch“) a nakonec až za deset minut dvě docela obstojné čárky, ale stejně ve srovnání s jinými testy hrozně vyblité… :nevim:Když jsem si ho dělala před třemi lety (první dítě), tak podle mě se obě čárky objevily okamžitě, jak postupně ten papírek nasákával moč… :think: Ale je možné, že se mi to jen v paměti trochu přibarvilo, protože to bylo neplánované…

Mamatesty prevzala pry jina firma a uz to neni co to byvalo, taky jsem pred cca tremi lety jim testovala a byl to nejlepsi test na trhu, ted uz bohuzel neni…takze bych ho uz nekupovala, je dobry napr. Pepino, ale ten nemaji v lekarnach, ale v DM drogeriich nebo hypermarketech Albert…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
24.4.14 22:24

@Elisabethka dekuju. :hug: :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
26.4.14 16:48

Ahoj jako treba tady ju.Oba jsou v jeden den akorat od jineho vyrobce.Aneb jak jsou mamatesty naprd.
 https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital