Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...No nevim, zkusila bych to zitra. Mamatest mi ukazoval az jako posledni, nekdy kolem 13 dpo. Jiny test mi ukazal ducha uz 10dpo. Dokonce Clearblue digi mi ukazal 11dpo. Pozor na testy Predictor early - ty ukazuji falesne pozitivni.
Takze bud pockat den, dva a testovat znova a nebo jit na krev. Zalezi jak daleko od ovulace jsi.
@akneska - to uz by mohl byt duch videt. V prvnim tehotenstvi jsem mela pozitivni test az 15dpo vecer, ted duch 10dpo. Zitra bych zkusila klidne ten clearblue digitalni, ten mi nikdy nelhal. Pokud tedy chces zaplatit nejakych 200Kc.
Já tam toho ducha vidím, ale dokud není krev tak nic není jisté na 100%. Držím palce
Praveze jak jsem si delala vcera ten LADY MAX, tak tam duch je videt-foto jsem prilozila pred chvili, nazivo je to videt lip, tady to docela zkresluje, ale rikam, dneska jsem delala mama test a neni tam nic… zkusim to za 2 dny znova ten mama test, protoze jeste jeden mam doma a kdyztak pak pujdu na krev. DIKY:)
Ahoj holky, úplně to sem nepatří, ale mám dotaz. Co znamená ta zkratka DPO? Díky,
@hajánek76 já jsem nevěděla jestli ovulace nebo oplodnění, díky
@akneska píše:
Praveze jak jsem si delala vcera ten LADY MAX, tak tam duch je videt-foto jsem prilozila pred chvili, nazivo je to videt lip, tady to docela zkresluje, ale rikam, dneska jsem delala mama test a neni tam nic… zkusim to za 2 dny znova ten mama test, protoze jeste jeden mam doma a kdyztak pak pujdu na krev. DIKY:)
já k těm tyčinkovým nemám nějak důvěru, ale zkusila bych lady max proužkový, když by byla druhá v limitu, tak bych tomu věřila ![]()
Tak jsem si ted po ranu delala opet mama test a niiic..takze ten prvni test s duchem nechapu, nicmene proc nemam menses nechapu, nikdy jsem zpozdeni nemela…
Ahoj holky, mám prosbičku, včera na mamatestu se mi ukázaly dvě čárky (dělala jsem z ranní moči) a dnes ráno (opět z ranní moči) negativní, vždy jsem měla s mamatestem dobré zkušennosti, tak tomu moc nerozumím, co si o tom prosím myslíte? Popřípadě stalo se to někomu? Děkuji moc ![]()
@Janičkaaa
duch jak vyšitej, krásně viditelnej
M8š někde ten dnešní na fotce?
@Janičkaaa
Kup jiný test, já měla třeba dobrou zkušenost s dr. Maxem, mají svoje testy a taky s citlivostí 10, on už mamatest není co býval, začala ho vyrábět jiná firma a kvalita šla do kopru.
Ale ducha vidím ![]()