Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
v lednu 2010 jsem vysadila po 10-ti letech antikoncepci a první menstruace se mi objevila až 19.4.2010. Vypočítala jsem si, že cca od 30.4. do 4.5.2010 mám PD. Nevím jestli je to jen vsugerované, ale tak od 7.5. je mi strašně divně (bolení a píchání v podbříšku, nafouklé břicho, napětí v prsou atd.). Samozřejmě jsem si už dělala x testů a vždy vyšly tak, že jsem nakonec viděla jen jednu silnou a druhou úplně mizivou čárku někdy jen jednu. 23.5. jsem dostala měsíčky a tak jsem řekla, že se teda nic neděje a dnes 25.5. mi menstruace skončila. Nedávám na to žádnou váhu, ale takovou menstruaci jako teď jsem nikdy neměla. Šíleně bolestivá a i dnes jak mi to skončilo mě strašně bolí podbřišek. Zítra si chci znovu zkusit testík a příští týden jdu k dr. Co vy na to? Doufám, že nevadí můj dotaz, ale jsem opravdu v rozpacích a ráda si poslechnu Vaše názory. Moc děkuji
jestli druhá byla bYť slabá mohla jsi být těhu a mohlo jít o zmklé těhu.. uvidíš co další test.. popř. zajdi k dr. nebo si nech udělat HCG v krvi.. a budeš hned vědět na čem jsi! držím palečky!
Luli … jak už psala Macík přede mnou, mohlo jít o zamlklé těhotenství a raný potrat … ale taky se mohlo stát, že to co popisuješ jako MS (nevím, je u Tebe běžné aby trvala 2 dny?) mohlo být „špinění“ při zavrtávání mimi
- měla jsem to taky, když jsem otěhotněla s malou - akorát to teda trvalo „jenom“ jeden den
… zkus si udělat ráno další testík , nebo si zajdi na krev - můžeš i jako samoplátce…
Držím palečky, aby to dopadlo tak, jak si přeješ
![]()
MS mám vždy tak 5 dní, teď jsem ji měla 2 a silně… taky mě napadlo, že jsem samovolně potratila, ale nepřipouštím si to…
no uvidíme zítra a příští týden.. moc Vám děkuji