Pomoc

3
20.5.10 12:07

Pomoc

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat..beru HA Minerva a začala jsem jí brát 4 den cyklu poprvé.Po 8 dnech jsem měla nechránený pohlavní styk.Myslíte, že bych mohla být těhu? nebo jsem po těch 8 dnech už chráněná? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
20.5.10 12:10

Nevím zda je v návodu to začít brát 4 den cyklu,já vždy začínalo první den když přišla MS a pak jela furt dokola.21dní tableky 7 dní pauza.Když je to v návodu tak by jsi měla být chráněna od prvního dne braní HA :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
20.5.10 12:12

Já už si to moc nepamatuji, ale myslím, že mě kdysi GynDr. říkala, že HA se má začít brát 1.den cyklu, pak je ochrana prakticky okamžitá, nebo 5. den cyklu, pak by měla žena být chráněná za týden.
Omlouvám se, jestli kecám, ale takhle mi to utkvělo v paměti :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.5.10 12:15

Děkuju za rady..:))mám napsaný v př.letáčku, že se mám chránit ještě prvích 7 dní, prvního cyklu… 8-o Začala jsem plašit, protože mi teď několik lidí začalo tvdit, že budu chráněná až za 14 dní a že teď mám počítat s mimčem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.5.10 12:21

no já bych to tak černě neviděla (-: ono vůbec to procento úspěšnosti otěhotnění, když dítě chceš a nic nebereš se asi pohybuje okolo 25%? což není moc a já bych určo neplašila, to by musela být veliká náhoda, a proč by zrovna tebe měla potkat ((((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.5.10 12:42

Pokud nezačneš brát 1.den cyklu, máš 7 dní ještě používat nějakou jinou akntiko, kondom třeba…
Takže pokud jsi měla styk až 8mý den, měla už bys být chráněná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.5.10 13:21

Děkuju moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...