Slabá čárka na těhu testu

118
17.5.10 13:41

Slabá čárka na těhu testu

Ahojky. Chtěla bych se zeptat jestli jsem těhotná. PM 11.4 2010, těhotenský test mám pozitivní, ale druhá čárka je jen slabá a dnes mi brali krev na HCG a výsledek je 62,3. Myslíte, že jsem těhotná. K Dr. jsem objednaná až na 28.5. Asi to čekání nepřežiju :-( Děkuji Erika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
17.5.10 13:46

Eriko … myslím, že můžu potichounku gratulovat :kytka: :potlesk: … určitě se ke mně přidají i další holky, ale těhutest pozitivní, HCG v krvi je taky - tak jsi myslím, že jsi těhotná!… pokud nebudeš moct vydržet do kontroly, tak si udělej těhutestík za pár dnů a uvidíš, jak čárka sílí - pokud by Ti ani tohl nestačilo, zajdi si jako samoplátce na další odběr :wink: … teď Ti přeju hodně trpělivosti - ta je v začátcích těhotenství nejdůležitější. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
17.5.10 13:51

Eriko, tak to je jasné těhu, gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
17.5.10 13:51

hCG nad 5 znaci tehotenstvo :) uz len vydrzat na prve sono, nech je fazulka tam, kde ma byt, okolo 7.tyzdna by mohlo byt uz aj srdiecko.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
17.5.10 13:53

Jo, jo Eriko, už to tak bude. Podle hcg jsi těhotná :-) Teď jen musí hcg pěkně stoupat. Potichoučku gratuluju :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.5.10 14:04

Moc děkuji za odpovědi. Taky tak trochu doufám :-) .
Mám doma 16.měsíční holčičku a těhotenství mě trochu zaskočilo(plánovali jsme další mimi až tak za půl roku), ale na miminko se mooooooc těším tak snad to dopadne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
17.5.10 15:24

Eriko určitě těhotná jsi, každé těhotenství začíná slabou čárkou. Já jsem měla v pátek taky slaboučkou a dneska už je krásně vidět. Gratuluju :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.5.10 17:03

Děkuji a hlavně mooooc blahopřeji k mimi :lol: :potlesk:
Hlavně ať to vše dobře dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.5.10 18:06

ahojky omlouvám se že jsem vám to toho skočila,ale mám na testu taky tu druhou čárečku slabou a k doktorovi jsem objednaná až na 31.5. to čekání je hrozný.Dělala jsem si dva testy a oba jsou slabý,ale už se pokoušíme s manželem rok,tak snad už konečně se to povedlo,můžete mi nějak poradit,dík :think: :mavam: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
22.5.10 18:24

poradit jen snad abys zkusila test s odstupem 2 dnů, jinak pokud to nevydržíš, tak pak krevní test na HCG - můžeš i jako samoplátce - stojí kolem 200kč pokud ten bude pozitivní, tak pak za 2 dny znova a mělo by se nejméně zdvojnásobit :wink:
držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.5.10 11:38

pozitivní testík?

Ahoj holky, jsem tu nováček, moc se mi líbí, jak si tu navzájem radíte a pomáháte :-) Ráda se k Vám přidám :-) Včera jsem měla dva pozitivní testíky (Mamatest), ale dneska ráno MS :-( Jsem trochu zmatená :lol: Držím všem palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.5.10 11:50

tak já jsem měla to samý akorád mě přišli až za 10 dní po termínu,jdu zejtra k doktorovi tak uvidim,jestli jo nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.5.10 11:52

já měla poslední MS (po vysazení antikoncepce) 20.4., včera // a teď MS :-) Držím zítra palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
23.5.10 14:59

Aretaa - zkus udělat ještě test, když MS skončí, někdy může být v těhotenství menstruace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.5.10 15:11

Zkusím, zkusím a uvidím, jestli něco uvidím. Prý se to před MS může stát, že ty testy jsou falešně pozitivní, lepší by bylo, kdyby byly opravdu pozitivní :-) Nebo jsem si tu druhou čárku vsugerovala :-D :-D ? Já ji vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí