Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky. Chtěla bych se zeptat jestli jsem těhotná. PM 11.4 2010, těhotenský test mám pozitivní, ale druhá čárka je jen slabá a dnes mi brali krev na HCG a výsledek je 62,3. Myslíte, že jsem těhotná. K Dr. jsem objednaná až na 28.5. Asi to čekání nepřežiju
Děkuji Erika
Eriko … myslím, že můžu potichounku gratulovat
… určitě se ke mně přidají i další holky, ale těhutest pozitivní, HCG v krvi je taky - tak jsi myslím, že jsi těhotná!… pokud nebudeš moct vydržet do kontroly, tak si udělej těhutestík za pár dnů a uvidíš, jak čárka sílí - pokud by Ti ani tohl nestačilo, zajdi si jako samoplátce na další odběr
… teď Ti přeju hodně trpělivosti - ta je v začátcích těhotenství nejdůležitější. ![]()
hCG nad 5 znaci tehotenstvo
uz len vydrzat na prve sono, nech je fazulka tam, kde ma byt, okolo 7.tyzdna by mohlo byt uz aj srdiecko.. ![]()
Jo, jo Eriko, už to tak bude. Podle hcg jsi těhotná
Teď jen musí hcg pěkně stoupat. Potichoučku gratuluju ![]()
Moc děkuji za odpovědi. Taky tak trochu doufám
.
Mám doma 16.měsíční holčičku a těhotenství mě trochu zaskočilo(plánovali jsme další mimi až tak za půl roku), ale na miminko se mooooooc těším tak snad to dopadne ![]()
Eriko určitě těhotná jsi, každé těhotenství začíná slabou čárkou. Já jsem měla v pátek taky slaboučkou a dneska už je krásně vidět. Gratuluju
.
Děkuji a hlavně mooooc blahopřeji k mimi
![]()
Hlavně ať to vše dobře dopadne. ![]()
ahojky omlouvám se že jsem vám to toho skočila,ale mám na testu taky tu druhou čárečku slabou a k doktorovi jsem objednaná až na 31.5. to čekání je hrozný.Dělala jsem si dva testy a oba jsou slabý,ale už se pokoušíme s manželem rok,tak snad už konečně se to povedlo,můžete mi nějak poradit,dík
![]()
poradit jen snad abys zkusila test s odstupem 2 dnů, jinak pokud to nevydržíš, tak pak krevní test na HCG - můžeš i jako samoplátce - stojí kolem 200kč pokud ten bude pozitivní, tak pak za 2 dny znova a mělo by se nejméně zdvojnásobit
…
držím pěsti ![]()
Ahoj holky, jsem tu nováček, moc se mi líbí, jak si tu navzájem radíte a pomáháte
Ráda se k Vám přidám
Včera jsem měla dva pozitivní testíky (Mamatest), ale dneska ráno MS
Jsem trochu zmatená
Držím všem palečky.
tak já jsem měla to samý akorád mě přišli až za 10 dní po termínu,jdu zejtra k doktorovi tak uvidim,jestli jo nebo ne
já měla poslední MS (po vysazení antikoncepce) 20.4., včera // a teď MS
Držím zítra palce!
Aretaa - zkus udělat ještě test, když MS skončí, někdy může být v těhotenství menstruace ![]()
Zkusím, zkusím a uvidím, jestli něco uvidím. Prý se to před MS může stát, že ty testy jsou falešně pozitivní, lepší by bylo, kdyby byly opravdu pozitivní
Nebo jsem si tu druhou čárku vsugerovala
? Já ji vidím.