Není brzo?

3
15.5.10 17:03

Není brzo?

Ahoj, dnes je to přesně 17 dní, co se mi nedostavila MS, dělala jsem si dva mamatesty a oba byly pozitivní. Druhá čárka byla o něco světlejší, ale ukázala se skoro okamžitě. Pobolívá mě trochu v podbřišku a už týden slabounce růžově špiním a mám dost citlivá prsa.
Miminko si s manželem moc přejeme, loni v dubnu jsem totiž musela na umělé přerušení, protože se plod dále nevyvíjel.
Teď ale nevím, jestli není na ultrazvukové vyšetření příliš brzy, myslíte, že už mám svou gynekoložku navštívit nebo třeba ještě týden vydržet :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
15.5.10 17:11

Hany-určitě bych gyndr.navštívila.Určitě už by něco na utz. viděla nabrala by ti hladinu hcg.Držím palečky aby se těhu potvrdilo a vš bylo tak jak má .Vypadá to nadějně😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.5.10 17:14

Já jsem šla až asi skoro za měsíc po vynechání MS, ale co tu tak čtu, tam jsem ještě čekala dlouho :lol: Byla jsem asi v 7. týdnu, na ultrazvuku byla jenom černá bublina, tak mě doktor pozval za 14 dní znovu - a to už bylo všecko, i se srdíčkem a tak.

Takže klidně jít už můžeš, nic se nestane, maximálně tě pozvou třeba za těch 14 dní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
15.5.10 17:26

kolem 5tt týdne tam dr. uvidí max. váček v děloze (což alespoň vyloučí mimoděložní těhu) a srdíčko je tak vidět až kolem toho 7tt. Zavolej svý dr. sama ti řekne, kdy přijít. Některý dr. objednávají hned jak se zjistí těhu, některý až když uz tam něco bude vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.5.10 17:32

A myslíte, že to špinění nic neznamená? Před tou poslední MS jsem taky takhle slabě špinila a přišla asi o týden později než by měla, ale tenkrát byl test těsně před tou MS neg. Teď je to už mnohem déle, MS nikde a test pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
15.5.10 17:42

Dost holek ze začátku těhu špiní, je to tím jak se mimi usazuje. Ale dr. bych zavolala každopádně a i bych jí řekla o tom špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
15.5.10 17:44

Mamatestu bych věřila, tedy pokud jsi předtím nebrala nějaké hormony, které můžou výsledek ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.5.10 17:52

Určitě si tam hned zítra zajdu, nejspíš se jen bojím, že to dopadne jako minule, bojím se to i někomu říct, jen abych to nezakřikla… Žádné hormony ani nic co by mamatest mohlo ovlinit jsem nebrala ani neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.5.10 18:14

Brzo není, zavolej, zeptej se. přinejhorším ti řekne, že máš přijít později, ale z krve už to určitě poznat bude ;-)
Já šla až v 9 tt, protože jsem chtěla, aby bylo už něco vidět (a taky jsem viděla srdíčko :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.5.10 15:45

Též jsem na začátku špinila, to může být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.10 15:57

Ja som volala doktorke hned po pozitivnom teste, v den ked som mala dostat menzes … no a aj tak ma objednali az na 7+0, ze skor je zbytocne … jo, a srdiecko uz bolo vidiet vraj krasne … tak som to dr verila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
4.3.11 15:30

prosim napište mi jestli někdo máte zkušenosti s měřením BT…měřím 5 dní…a jde to takto:37,2 :-( 37,3 :cry: 37,3 :cry: 37,6 :cry: 37,7 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
6.3.11 17:45
Nununka píše:
prosim napište mi jestli někdo máte zkušenosti s měřením BT…měřím 5 dní…a jde to takto:37,2 :-( 37,3 :cry: 37,3 :cry: 37,6 :cry: 37,7 :roll:

Ahojky, tak jak jsi s teplotou na tom dneska? mas ji docela vysokou, to meris, kazdy den a ve stejnou dobu aniz by jsi se hla z postele? :)
Jinak to vypada nadejne . Ikdyz jsou priprady kdy je teplota 36,8 a je holka taky tehu, ja se merila asi 5 dni pred MS a mela jsem 37,1, MS neprisla udelala jsem si druhy den test a byly tam dve //, tak uvidis, drzim moc pesticky a preju hodne stesti :wink: :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
8.3.11 07:50

meřim každý den,pořád 37,5…zitra má prijet teta z ameriky=)tak uvidime=)z postele se ale hybu…napisu zitra jestli prijede :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.3.11 17:09

já ani takový vysoký teploty nemám, ale test ukáže :lol: šak dej vědět, držím pěsti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí