Druhá čárka slábne??

Janka81
12.5.10 15:59

Druhá čárka slábne??

Prosím o radu a zkušenosti.
Podle MS jsem dnes 6+1tt (poslední MS byla 30.3). Ode dne vynechané MS si dělám testy a vychází pozitivní, krásně den ode dne sílily. V sobotu byla dokonce druhá úplně tmavá a silná, daleko víc než kontrolní a vyskočila ještě než se objevila kontrolní. Včera a dnes jsem si jen tak pro jistotu udělala další a na obou jsou testovací čárky o trochu slabší než kontrolní. Vypadají asi jako testy před týdnem. Všechny dělám z ranní moči a používám Mamatest citl. 25. Příznaky mám stále (nevolnosti apod.). K dr. jdu až 26.5., dřív raději jít nechci.
Může to být třeba testem? Stalo se to už některé s tím, že těhu bylo v pořádku? Je to naše první a moc si ho přejeme.
Díky
 Janka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2452
12.5.10 16:05

Vyprdni se na testy a zajdi si na gyndu, v 6t už jde někomu vidět i srdeční akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
12.5.10 16:06

Ahoj já jsem si dělala 3 těhotenské testy na prvních dvou testech byla druhá čárka slabá a na třetím se mi už druhá neukázala. A těhotná jsem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
12.5.10 17:12

Dojdi si zítra jako samoplátce do laborky na krev a budeš to vědět do hodinky :wink: Mě čůrací testy nefungovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
12.5.10 17:50

Ahoj :mavam: mám stejný názor,v 6.týdnu bych si rozhodně testy nedělala,zajdi si na gyndu a budeš v klidu.
Já tam byla už v 5.týdnu,sice ješte nebylo srdíčko,ale miminko bylo už vidět,že je tam,kde má být.
Nestresuj se a opravdu si tam zajdi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 09:04

Ahoj holky. Teď jsem v 6 tt. Když jsem se naposledy testovala, tak testovací čárka byla krásně tmavá, tmavší a tlustší, než kontrolní. Protože jdu na první prohlídku k mudr až za týden a připadnu si naprosto netěhotně, tak jsem se dnes pro jistotu testovala :oops: Druhá čárka se sice objevila ihned jak začala vlhkost vzlínat nahoru po testu, ale nemůžu si pomoct, ale tak tmavá a tlustá, jak před pár dny prostě není… Jak moc jsou ty testy spolehlivé? Je to opravdu tak, že čím tmavší čárka, tím více HCG? Mám testy dr.max. Jsem teď trošku nervózní, protože do toho všeho nám onemocněl náš venkovní kocourek, musíme ho mít doma a veterinářka mě upozorňovala, že to je zřejmě nějaký těžší průběh toxoplazmozy… :? Pochopitelně dodržujeme hygienu, jak na operačním sále, ale stejně se trošku bojím, aby bylo vše OK. Omlouvám se za kvalitu fotky, ale teď nemám možnost fotit na foťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 09:06

Jo ještě jsem nenapsala, že spodní test je starší, nahoře z dnešního rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
12.11.15 09:30

Ty testy jsou OK může být jen jiná koncentrace moci. Děj hlavně pryč tu kočku a myslí na zdraví mimca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.11.15 10:00

Jsi těhotná a máš DOMA kočku s toxoplazmozou? 8o Dej jí pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 10:11

@radkka Teď si připadnu, jako magor… Ale máme ho zavřeného v technické koupelně, která je mimo obytnou část domu a kterou potom manžel celou vydezinfikuje… Stará se o něho taky manžel, který si bere rukavice a následně si umyje ruce až k loktům. Opravdu hygiena jako na operačním sále. Bylo to pro mě těžké na to přistoupit, ale jinak by umřel a nikdo jiný by si ho vzít nemohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.11.15 10:17

@BukováVíla testy jsou určitě v poho ;) toxo se na člověka přenáší trusem, takže pokud se o vše stará manžel a ty číču ani nevidíš, nechala bych si jí doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.11.15 10:22
@BukováVíla píše:
@radkka Teď si připadnu, jako magor… Ale máme ho zavřeného v technické koupelně, která je mimo obytnou část domu a kterou potom manžel celou vydezinfikuje… Stará se o něho taky manžel, který si bere rukavice a následně si umyje ruce až k loktům. Opravdu hygiena jako na operačním sále. Bylo to pro mě těžké na to přistoupit, ale jinak by umřel a nikdo jiný by si ho vzít nemohl.

Tak v tom případě ano, já už se lekla, že vám pochoduje po bytě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
12.11.15 10:23

@BukováVíla buď v klidu, taky jsem udělala podobnou „hloupost“ a testovala někdy mezi první a druhou kontrolou a čárka byla trochu světlejší, prý to tak dělá, teď jsem v 22tt a všechno je v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
12.11.15 10:26

@BukováVíla Testíky máš krásné. :palec: Já jsem si někdy v sedmém týdnu taky udělal ještě test ze zvědavosti a druhá čárka byla slabá. Nic to neznamená. :palec: V moči už máš hodně hormonu a ten papírek už to prostě nevezme. Testy jsou na určení těhotenství a o prosperitě těhu ti to nic neřekne. ;) Tak žádný stres a užívej si těhotenství. :hug: Jen kočičce neuklízej trus a vše bude v pořádku. Já mám doma taky kočku a nic mi není. Mám teda jen domácí kočku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 10:40

Děkuji moc za podporu holky :hug: Je pro mě problém věřit, že jsem těhotná, protože mně fakt vůbec nic není ;) A dcerou jsem od rána do večera zvracela a nemusela jsem ani dělat testy :lol: Ještě k té toxoplazmoze, ikdyž je to trošku mimo téma, když jsem to řešila s vet., že ho mít doma nemůžu, protože jsem těhotná, tak mně řekla, že pokud budu během těhotenství zpracovávat a vařit maso v kuchyni, tak si toxoplazmózu patrně dotáhnu až na kuchyňskou desku… Něco na tom je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí