Kdy vyhledat lékaře

navstevnici
12.5.10 08:51

Kdy vyhledat lékaře

Prosím o radu.Jak dlouho je v tolranci ,že by se po vynechání ms mohla oběvit na testu druhá // ? Ms se měla dostavit v pondělí ( dostávám to přesně na den ) a stále do teď nic :nevim: Nemám ani příznaky bolení podbříška ,že by se ms měla dostavit .Testuji z ranní moči,ale bohužel vydím jen stín druhé čárky ( ty vidím pokaždé,myslím i když jsem testovala minulí měsíc ) ,pak se ms dostavila na den přesně.Bt jsem začala měřit minulý měsíc,tak to nemám ještě vychytané . Jak dloho můžu vyčkávat s nadějí ? A pak bez úspěchu bohužel vyhledat lékaře ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
12.5.10 09:00

Já bych počkala tak 2 týdny po vynechání MS. Sama s tím zkušenosti nemám, já naopak měla // několik dní před termínem MS, ale vím, že negativní těhotenský test ještě nemusí nic neznamenat. Jestli máš zpoždění teprve 2 dny, tak druhá čárka na testu být nemusí. Někomu se ukáže mnohem později. Držím pěstičky, ať je to tak, jak si přeješ :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21575
12.5.10 09:10

zatím máš málo dní po vynechané MS. já jsem vždycky čekala s testováním aspoň 5 dní. Podle mě je týden, dva v absolutní toleranci. mohla jsi mít ovulaci až na konci cyklu a proto se prostě ta druhá čárka zatím neobjevuje. k doktorovi se stejně vyplatí jít až tak v 8tt, aby už bylo vidět srdíčko ;-) vím, že to je o nervy, ale nic jiného než čekat stejně nezbývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.5.10 09:27

přesně jak píšou holky, mě se slabá druhá čárka objevila až týden po vynechání MS, otěhotněla jsem na konci cyklu 21. den (určeno zpětně dle utz) a dr. říkal, přijít nejdřív 14 dní po vynechání. Vydrž, snad to dobře dopadne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí