Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych počkala tak 2 týdny po vynechání MS. Sama s tím zkušenosti nemám, já naopak měla // několik dní před termínem MS, ale vím, že negativní těhotenský test ještě nemusí nic neznamenat. Jestli máš zpoždění teprve 2 dny, tak druhá čárka na testu být nemusí. Někomu se ukáže mnohem později. Držím pěstičky, ať je to tak, jak si přeješ
.
zatím máš málo dní po vynechané MS. já jsem vždycky čekala s testováním aspoň 5 dní. Podle mě je týden, dva v absolutní toleranci. mohla jsi mít ovulaci až na konci cyklu a proto se prostě ta druhá čárka zatím neobjevuje. k doktorovi se stejně vyplatí jít až tak v 8tt, aby už bylo vidět srdíčko
vím, že to je o nervy, ale nic jiného než čekat stejně nezbývá…
přesně jak píšou holky, mě se slabá druhá čárka objevila až týden po vynechání MS, otěhotněla jsem na konci cyklu 21. den (určeno zpětně dle utz) a dr. říkal, přijít nejdřív 14 dní po vynechání. Vydrž, snad to dobře dopadne. ![]()
Prosím o radu.Jak dlouho je v tolranci ,že by se po vynechání ms mohla oběvit na testu druhá // ? Ms se měla dostavit v pondělí ( dostávám to přesně na den ) a stále do teď nic
Nemám ani příznaky bolení podbříška ,že by se ms měla dostavit .Testuji z ranní moči,ale bohužel vydím jen stín druhé čárky ( ty vidím pokaždé,myslím i když jsem testovala minulí měsíc ) ,pak se ms dostavila na den přesně.Bt jsem začala měřit minulý měsíc,tak to nemám ještě vychytané . Jak dloho můžu vyčkávat s nadějí ? A pak bez úspěchu bohužel vyhledat lékaře ?