Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám již několik pozitivních těhotenských testů. Dnes jsem byla u lékaře, ale na utz není nic vidět. Nabral mi krev a řekl, že to nevypadá, že by tam něco bylo. PM 27.3.2010. Mátě někdo podobnou zkušenost? ![]()
No podle MS by si měla být něco kolem šestého týdne,to už by mělo být vidět.Ale mě se stalo to samé,dle PM jsem byla více a dle UTZ méně,takže jsem chodila třikrát týdně na testy HCG než bylo něco vidět.Zvyšovalo se to.Uvidíš,počkej si na testy jak ti dopadnou a pak bych si zašla na UZ znovu.
Já jsem měla pozitivní testy asi 3 dny,ikdyž slabě pak jsem šla k dr. na ultrazvuku nebylo nic vidět a to jsem byla 26 den cyklu, nabral mi krev a hcg bylo 420 a těhu jsem tedy rozhodně byla, za dva dny tam již byla tečka,náznak gestačního váčku,držím pěsti ![]()
Děkuji za reakce, doktor se netvářil moc optimisticky. Člověk si pořád říká, neplaš, ale nějak se mi nedaří… ![]()
Katerino, mi přijde že to dělají proto aby byl člověk tak nějak připraven na to kdyby nic… Taky mi to nebylo sympatický, zvláště když jsem už u druhýho měla za sebou jeden potrat v 6tt, ale na druhou stranu lepší než kdyby říkal - to bude v pohodě - a pak nebylo. Držím pěsti
Mi už doma běhají dvě takovýhle - nic není vidět.
AHOJ, tak výsledky krevních testů 560 jednotek. Buď prý je to kratší dobu než se zdá, a nebo se nevyvíjí jak má. Nemám prý se zatím stresovat a zítra opět na krev. To se lehce řekně, ale hůř udělá - myslím to stresování
. Holky, je to šílený, když je člověk hodně mladý tak má paniku z otěhotnění a pak se to otočí a má paniku, že to nikdy nevyjde… .
Neboj, určitě to bude v pohodě. Mě doktor strašil mimoděložním, měla jsem to podobně jako ty. Poslal mě i do nemocnice na pozorování. Tam jsem ale podepsala revers (v pátek) v pondělí jsem šla opět k Dr. a už něco viděl. A to jsem se klepala celý víkend, i když jsem sama věděla, že jsem otěhotněla později. Ale to nikoho nezajímalo. Takže vydrž, budeš to mít určitě podobně.
Ahoj, tak nic moc, hladina se sice zvedla, ale prý méně než by měla. Zítra mám jít opět na ultrazvuk a uvidí se. Začínám to vidět černě… . ![]()
Katerinko to je hrozné takto pořád lítat po dokorech a stále nic nevedět,mě by asi už ranilo,jsi strašně silná a já ti to neuvěřitelně přeju…držím pěstičky a tvou diskuzi vehementně sleduji ![]()
A kolik jsi měla, řekl ti? Budu moc moc držet palce a neboj dopadne to určitě dobře.
NO TO MI PRÁVĚ DNES UŽ VŮBEC NEŘEKL, AKORÁT ŽE TO STOUPLO MÉNĚ NEŽ BY MĚLO. Pořád mi dokola opakuje, že kdybych měla bolesti, nebo mi bylo na omdlení tak okamžitě do nemocnice. A první na co se vždy zeptá když volám jestli nemám křeče, jestli mně něco nebolí a jestli je mi dobře…takže jeho podezření je víceméně jasné. Mám šílený strach… .
Katerino! Sleduju tvou diskuzi. Neklesej na mysli! Hodnoty můžou ze začátku opravdu stoupat pomalu. U každé je to jiné. Ikdyž se koukneš do tabulky, jak roste HCG, tak to je u každého týdne opravdu velké rozpětí. Můžeš být jen na té spodní hranici. Držím pěsti!!! ![]()
Tak včera bylo hcg 822. Dnes na ultrazvuku něco co prý může být těhotenství ale i prý troška krve. Viděla jsem jen takovou bublinku. Mimoděložní těhotenství nelze vyloučit, takže zítra zase na krev. To je opravdu týrání… . Jo a dostala jsem papír do nemocnice, kdyby něco tak mám okamžitě jet. Ach jo ![]()