Ultrazvuk, potvrzení těhotenství

1065
10.5.10 10:15

ULTRAZVUK

Ahoj, mám již několik pozitivních těhotenských testů. Dnes jsem byla u lékaře, ale na utz není nic vidět. Nabral mi krev a řekl, že to nevypadá, že by tam něco bylo. PM 27.3.2010. Mátě někdo podobnou zkušenost? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7782
10.5.10 10:30

No podle MS by si měla být něco kolem šestého týdne,to už by mělo být vidět.Ale mě se stalo to samé,dle PM jsem byla více a dle UTZ méně,takže jsem chodila třikrát týdně na testy HCG než bylo něco vidět.Zvyšovalo se to.Uvidíš,počkej si na testy jak ti dopadnou a pak bych si zašla na UZ znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
10.5.10 10:34

Já jsem měla pozitivní testy asi 3 dny,ikdyž slabě pak jsem šla k dr. na ultrazvuku nebylo nic vidět a to jsem byla 26 den cyklu, nabral mi krev a hcg bylo 420 a těhu jsem tedy rozhodně byla, za dva dny tam již byla tečka,náznak gestačního váčku,držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
10.5.10 10:41

Děkuji za reakce, doktor se netvářil moc optimisticky. Člověk si pořád říká, neplaš, ale nějak se mi nedaří… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.5.10 11:00

Katerino, mi přijde že to dělají proto aby byl člověk tak nějak připraven na to kdyby nic… Taky mi to nebylo sympatický, zvláště když jsem už u druhýho měla za sebou jeden potrat v 6tt, ale na druhou stranu lepší než kdyby říkal - to bude v pohodě - a pak nebylo. Držím pěsti ;) Mi už doma běhají dvě takovýhle - nic není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
11.5.10 13:42

AHOJ, tak výsledky krevních testů 560 jednotek. Buď prý je to kratší dobu než se zdá, a nebo se nevyvíjí jak má. Nemám prý se zatím stresovat a zítra opět na krev. To se lehce řekně, ale hůř udělá - myslím to stresování :oops: . Holky, je to šílený, když je člověk hodně mladý tak má paniku z otěhotnění a pak se to otočí a má paniku, že to nikdy nevyjde… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verona
11.5.10 21:31

Neboj, určitě to bude v pohodě. Mě doktor strašil mimoděložním, měla jsem to podobně jako ty. Poslal mě i do nemocnice na pozorování. Tam jsem ale podepsala revers (v pátek) v pondělí jsem šla opět k Dr. a už něco viděl. A to jsem se klepala celý víkend, i když jsem sama věděla, že jsem otěhotněla později. Ale to nikoho nezajímalo. Takže vydrž, budeš to mít určitě podobně.

• Citovat
  • Upravit
1065
11.5.10 22:08

Díky za podporu, uvidím zítra co bude dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
12.5.10 14:58

Ahoj, tak nic moc, hladina se sice zvedla, ale prý méně než by měla. Zítra mám jít opět na ultrazvuk a uvidí se. Začínám to vidět černě… . :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
12.5.10 18:50

Katerinko to je hrozné takto pořád lítat po dokorech a stále nic nevedět,mě by asi už ranilo,jsi strašně silná a já ti to neuvěřitelně přeju…držím pěstičky a tvou diskuzi vehementně sleduji :-)

• Citovat
  • Upravit
verona
12.5.10 18:54

A kolik jsi měla, řekl ti? Budu moc moc držet palce a neboj dopadne to určitě dobře.

• Citovat
  • Upravit
1065
12.5.10 19:17

NO TO MI PRÁVĚ DNES UŽ VŮBEC NEŘEKL, AKORÁT ŽE TO STOUPLO MÉNĚ NEŽ BY MĚLO. Pořád mi dokola opakuje, že kdybych měla bolesti, nebo mi bylo na omdlení tak okamžitě do nemocnice. A první na co se vždy zeptá když volám jestli nemám křeče, jestli mně něco nebolí a jestli je mi dobře…takže jeho podezření je víceméně jasné. Mám šílený strach… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
13.5.10 08:21

Katerino! Sleduju tvou diskuzi. Neklesej na mysli! Hodnoty můžou ze začátku opravdu stoupat pomalu. U každé je to jiné. Ikdyž se koukneš do tabulky, jak roste HCG, tak to je u každého týdne opravdu velké rozpětí. Můžeš být jen na té spodní hranici. Držím pěsti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
13.5.10 13:15

Tak včera bylo hcg 822. Dnes na ultrazvuku něco co prý může být těhotenství ale i prý troška krve. Viděla jsem jen takovou bublinku. Mimoděložní těhotenství nelze vyloučit, takže zítra zase na krev. To je opravdu týrání… . Jo a dostala jsem papír do nemocnice, kdyby něco tak mám okamžitě jet. Ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
13.5.10 13:22

Držím pěsti, ať je vše v pořádku!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie