Mohu být těhotná?

6
5.5.10 19:15

Mohu být těhotná

ahojky,sice už mám 5letý dítě,takže bych už asi měla vědět co a jak,ale nejsem si tím tak úplně jistá..Mám zpoždění 4den,sem tam mě v podbříšku píchne a mám tam takový menší tlak,dříve když jsem to měla dostat,tak vždy pravidelně mě tak dva dny předem brali šíleně záda,boleli prsa a měla jsem žravou,teď nic,dělala jsem si opakovaně testy,ale na jednejch se bud nic neukázalo nebo jen opravdu slabá čárka která později zmizela,byla jsem i dnes u doktorky a dělala mi ultrazvuk,ale prej tam nic nevidí..Ale je mi to stejnak divný,při prvním jsem to do 6týd nevěděla,vůbec nic mi nebylo za to teď jsem unavená,občas se mi udělá špatně,takže opravdu nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
5.5.10 19:22

No my taky nevime… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
5.5.10 19:29

Ještě počkej pár dnů a udělej si test nebo zajdi na krev a to budeš mít 100% jistotu!
Na UTZ nemuselo být ještě vůbec nic vidět, třeba je moc brzo.

Určitě už jsi slyšela, že každé těhu je jiné :wink:
Já jsem u prvního vůbec ani netušila, že jsem těhu - bylo mi dobře a těhu bylo bezproblémové a superové až do konce (až na preklampsii na úplném konci)
U druhého jsem to tušila ještě před vynecháním MS, těhu bylo problémové od začátku až do konce a o celodenních nevolnostech ani nemluvím :poblion:

• Citovat
  • Upravit
9867
5.5.10 19:30

Těhotná být můžeš ale taky nemusíš :) (za předpokladu, že jsi sexovala ;) )

Počkej tři dny a udělej si test :D je to univerzální rada, ale sama si pamatuju jak jsem to chtěla vědět hned… Tak držím palce ať je to tak jak si přeješ.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
5.5.10 19:51
Lesina píše:
Těhotná být můžeš ale taky nemusíš :) (za předpokladu, že jsi sexovala ;) )

Počkej tři dny a udělej si test :D je to univerzální rada, ale sama si pamatuju jak jsem to chtěla vědět hned… Tak držím palce ať je to tak jak si přeješ.

L.

Pokud by sex nemela, tak by se snad neptala :D
Jinak taky doporucuju par dnu pockat a zkusit dalsi test,pripadne jit na odber krve. Ja jsem na sobe tehotenstvi poznala jeste pred vynechanim mesicku a potvrzeny jsem to mela taky az z krve,pac byla videt jen zvetsena sliznice, ktera je bud priznak tehotenstvi nebo blizicich se mesicku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
5.5.10 19:51

čekat, čekat … nic jiného prozatím v tak ranném stádiu těhu, pokud bys byla, nelze dělat.. zkus test za pár dní pokud se nedostaví MS.
Přeju ať tam jsou // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
5.5.10 20:23

Tady je to jak v Bravíčku :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.5.10 21:52

já teda nechci prudit vím že to jsou nervi -jsem těhotná---- nejsem těhotná--- ale zdá se mi že už je toho moc, každý den aspon pět dotazů typu můžu být těhotná?? já vim že tohle je místo kde se takové věci řeší ale žádná z maminek které tady jsou vám nikomu na jisto neřekně že jsi těhotná, prostě jestli máte spoždění udělejte si test, bud je negativní nebo tam jsou čárky no, jinak to nejde, a když chce mít jistotu běžte na krev.....co na to říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
5.5.10 22:06
zuzka.mamka píše:
já teda nechci prudit vím že to jsou nervi -jsem těhotná---- nejsem těhotná--- ale zdá se mi že už je toho moc, každý den aspon pět dotazů typu můžu být těhotná?? já vim že tohle je místo kde se takové věci řeší ale žádná z maminek které tady jsou vám nikomu na jisto neřekně že jsi těhotná, prostě jestli máte spoždění udělejte si test, bud je negativní nebo tam jsou čárky no, jinak to nejde, a když chce mít jistotu běžte na krev.....co na to říct

Ale devcata pozor pozor…ja byla tuhle za tentyz nazor nalrzite pokarana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pry kam se maji jit zeptat…jestli snad na server o zahradniceni? No k lekari odpovedela jsem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.5.10 08:11
lllucie píše:
zuzka.mamka píše:
já teda nechci prudit vím že to jsou nervi -jsem těhotná---- nejsem těhotná--- ale zdá se mi že už je toho moc, každý den aspon pět dotazů typu můžu být těhotná?? já vim že tohle je místo kde se takové věci řeší ale žádná z maminek které tady jsou vám nikomu na jisto neřekně že jsi těhotná, prostě jestli máte spoždění udělejte si test, bud je negativní nebo tam jsou čárky no, jinak to nejde, a když chce mít jistotu běžte na krev.....co na to říct
Ale devcata pozor pozor…ja byla tuhle za tentyz nazor nalrzite pokarana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pry kam se maji jit zeptat…jestli snad na server o zahradniceni? No k lekari odpovedela jsem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holky,
nebuďte takové. V téhle chvíli je to pro Terruli důležitá věc, potřebuje si o tom s někým promluvit, poradit. Některé holky/snažilky/mamky mají prostě míň znalostí než třeby vy. Jestli vám tyhle dotazy připadají hloupé, tak je nečtěte a když už se neudržíte, tak na ně radši takhle nedopovídejte. Vždyť na to tady emimino je. To by muselo na první stránce stát: prosím nevkládejte dotazy z následujícího seznamu, můžou prudit ..... :lol: :lol:
Nic ve zlém, ale já jsem se taky ptala na dotaz, o kterém vím, že mi ho s jistotou stejně zodpoví jen čas, ale potřebovala jsem to ze sebe dostat. A podpora od holek mi pomohla přečkat pár dní nejistoty. Díky jim :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
6.5.10 14:19

Naprosto souhlasím s Jude, taky je mi jasný že musím jenom čekat a nic jinýho se v začátku těhu nedá dělat, ale to že vás někdo třeba podpoří, a řekne, ano to vypadá že jsi těhu, tak to potěší, uleví se té dotyčné a hlavně to ze sebe dostala, taky si myslím že tady takový dotaz patří.. Je to přece emimino a sekce Těhotenský test… jestli vás to prudí, choďte do jiných sekcí a je to ;) Já osobně jsem ráda, že něco takového existuje, protože mi to hodně pomohlo nestresovat se čekáním, taky né každý ví, že si může zajít do laborky jako samoplátce a udělat si krevní test na HCG taky jsem se to dověděla až tady a zašla si a uklidnila se, takže z vlastní zkušenosti mi tady holky hodně pomohly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.5.10 14:53

já to beru a tady se opakují dotazy jeden a ten samý tisíckrát dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.5.10 15:40

To jo Zuzko,
ale každá snažilka, těhulka bere svou situaci za „speciální, jinou, jedinečnou“. Pročíst si diskuzi třeba z roku 2007 (s nadsázkou), kde se probíralo něco podobného ji v této chvíli asi moc nedá. Ona potřebuje názory, pochopení a podporu ke své aktuální situaci. Já, než jsem založila svou diskuzi, jsem si také prošla starší a něco jsem se z nich určitě dozvěděla, ale prostě to nestačilo. A taky jsem si potřebovala vylít „srdíčko“.
Můžeme to tady probírat jak chceme, ale takové dotazy se budou pořád opakovat a je to dobře. Na to tady emimino je.
To by se taky mohly zrušit všechny diskuze typu: Termín porodu leden 2010, Termín porodu únor 2010, ...... Vždyť tam se v zásadě taky probírá skoro to samé. :wink: :wink: :wink:

Ale chápeš, nic ve zlém, jen můj názor. Já jsem tady chvilku a ještě mě baví číst všechno. A o těhu testech třeba 100×. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
6.5.10 18:25

Kočky, Terulla se ptá na názor ohledně jejího možného těhotenství, né ohledně toho, jestli je ten její názor „normální“ či ne :roll:
Takže, Teri, rozhodně bych si za pár dní udělala další testík, ale nějaký dražší (např. Mamatest). Já si udělala test za cca 30 Kč a byl negativní, i když už jsem byla skoro měsíc těhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.10 20:45

Holky moc děkuju za vaše reakce :-) Opravdu to moc potěší,když někdo něco takhle hezkýho napíše..Stále čekám,nic jinýho mě taky nezbývá,ale i tak mám strach abych pravdu řekla,není to tím že bych malé nechtěla,ale s přítelem jsme to opravdu neplánovali,jelikož jsme spolu teprve měsíc,tak že by to byl pro něj asi opravdu šok a spíš se bojím toho jak by to vzal :-( Ale uvidíme jak to nakonec všechno dopadne,třeba jen zbytečně plaším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí