Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky Zitra tj,v pondeli si skaknu do lekarny a dam ti vedet ju taky jse to pocitala a kdyby to vyslo tak by se mi narodilo v zari to je kolem mych 35 narozenin to by bylo pekne co ty jak se citis kdy ty si budes delat testik ???pis ![]()
ahoj, ja si delat nebudu mam 3 dny do ms tak pockam dza prijde ci ne a kdyz ne tak bud testnu tebo pockam, protoze jdu 24.1. na kontrolu na gyndu, ale myslim si, ze to opet nevyslo, protoze nemam zadne priznaky, ani prsa me neboli, jen me bolelo v podbrisku a mam takovy divny tlak a je mi spatne celodenne, ale to jeste nic neznamena.
. Ja mam od zitrka ranni takze odpoledne jak se pripojim kolem 15 hod tak uz ty budes vedet stoprocentne zda jsi nebo nejsi tehulka
.
jj drz mi pesticky ,zu se sama tesim z jedne stany a zdruhe mam obavy ale trebas to klapne,tak pacek a zitra ju
![]()
jj budu drzet v praci
a ty mi to pak hned pisni jak to dopadlo. Papa
DAMIN píše:
diky jsi hodna pisnu pacek jdu za zbytkem rodinky
Ahoj, tak co testovalas? Ja to dnes z prdele skusila a nic ![]()
Ahoj testovala byl tam jeden prouzek a zbytek zruzovel..tak nevim pockam do toho 17 a uvidime muj je zatim docela sklamanej ![]()
DAMIN píše:
Ahoj testovala byl tam jeden prouzek a zbytek zruzovel..tak nevim pockam do toho 17 a uvidime muj je zatim docela sklamanej
Je mi to lito, moc jsem ti drzela
vypada to, ze se test roztekl nebo rozmazal. Ja taky pockam zda mrcha 13. dorazi ci ne.
jj jsem rada ze si muzem pokecat na mojim je videt to sklamani dava si vinu ze uz on nemuze a tak tak odpo pacek ![]()
DAMIN píše:
jj jsem rada ze si muzem pokecat na mojim je videt to sklamani dava si vinu ze uz on nemuze a tak tak odpo pacek
ahoj, tak u nas je to stejny ![]()
ahoj, tak u nas je taky nalada na prd
dneska jsem to pres noc dostala.
TO je ni lito tak uvidime co ja trebas to klapne .kdyztak pristi mesic hha ![]()
jj, ja jeste do brezna a jak se nezadari tak to balim a necham si napsat prasky