Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem byla dneska u doktorky a mám to potvrzený,jsem těhotná ![]()
zuzka.mamka píše:
já to beru a tady se opakují dotazy jeden a ten samý tisíckrát dokola
to je taky problem ich preskocit? obtazuje Ta to nejako?
ako pisali baby vyssie, keby sa aj kazdy den desatkrat niekto pytal, ci je tehotny, tak ma bavi odpisat a byt zvedava ako dopadne.
terullka, moc gratulujem
![]()
Terul, velká gratulace!!
lllucie, tak se s tím už smiř, že jsi přestřelila.. holt od toho tu ten server máme, abychom se tu zabývaly podobnými věcmi. Jak už ti tu holky řekly, pokud tě to nezajímá, tak to přeci nemusíš číst. Rozhodně lepší než když budeš někomu kazit radost, popřípadě tu diskuzi změníš na politickou.
terul,gratuluji,četla jsem vaší diskuzi a je to super,že jsi těhotná
holky,ještě jsme chtěla napsat,že určitě každá víme,co znamená zmeškaná MS,negativní,pozitivní test,ale je nás tu spousta,které už se snaží strašně dlouho,a proto je tahle diskuze,všechny rády čteme,že test byl negativní,a pak to bylo těhu,nebo že srdíčko nebylo a pak se objevilo,je to proto,že to všem snažilkám dává naději,která umírá poslední,takže mě žádné dotazy: myslíte,že jsem těhu?,nevadí,a zaplať pánbůh,je vás tu dost,kterým také ne,a to je dobře,od toho tu tyto stránky jsou,
takže testujte,ptejte se,raďte,pištesvé příběhy
Gratulaceeee
![]()
Taky mám dnes potvrzený 6. týden
na utz byla malilinkatá kulička ![]()
Cassiopea - děkuji za zprávu, moc jsem na tebe myslela a přijmi obrovskou gratulaci
![]()
I vy všechny ostatní čerstvé těhulky ![]()
ahoj můžu dosvětčit že každé je jiné mám 3 děti a teď problém.Ms jsem měla 1 den,na čarodejnice,prsa mě bolí testy jsem zkoušela 2 a nic,Za 8 měsíců mi bude 40 tak si říkám co se děje.Nemá někdo podobnou zkušenost?
Terulla píše:
Tak jsem byla dneska u doktorky a mám to potvrzený,jsem těhotná
Tak mooc gratulujiiii
,já jsem dnes dostala AGOLUTIN
,na UTZ nic nebylo,tak uvidíme,sice doma už 2 děti mám,ale jedno bych si ještě přála ![]()
ambrozie25 píše:
ahoj můžu dosvětčit že každé je jiné mám 3 děti a teď problém.Ms jsem měla 1 den,na čarodejnice,prsa mě bolí testy jsem zkoušela 2 a nic,Za 8 měsíců mi bude 40 tak si říkám co se děje.Nemá někdo podobnou zkušenost?
A nemohlo by jít o nějaký brzký přechod? Nebo jen o hormonální poruchu? Nebo se rozhodil cyklus nějakým stresem?
Tím přechodem se tě nechci dotknout, ale kamarádky tchýně byla v přechodu ve 36 letech, tak mě to jen napadlo…
ahoj neboj taky mě to napadlo i když doufám že to tak není,ráda bych měla ještě jedno dítě
Tak si zajdi k lékaři, aby se na tebe podíval a nebo vydrž do příští ms jaká bude. Tak držím palce, ať to přechod není a jsi brzy zase maminkou ![]()
díky uvidíme co z toho bude i když si říkám jestli nejsem blázen ještě jedno dítě
Určitě pro někoho budeš (viz. já
), ale na druhou stranu si říkám, proč ne, když se na to cítíš a toužíš? Ta touha je silná
Tak ať to klapne co nejdřív ![]()