Mohu být těhotná? Menstuace slabá, zvýšená bazální teplota

2
3.5.10 09:38

muzu byt tehotna

zdravim vsechny snazilky,
jsem tady poprve a mam dotaz. meli jsme okolo ovulace tulenicko. menses mel prijit 30.4. po ovulaci jsem mela takove ti priznaky, pichani v podbrisku, natekla prsa, dokonce se mi zda ze mi trochu ztmavli prsni dvorce. nevim co si mam o tom myslet… menses prisla uplne nacas, 30.4 ale byla slaba. mivam 4-5 dnu a ted to bylo 2 a treti den jen kapky. a mam porad zvisenou bazalni teplotu celou dobu po ovulaci kolem 37. vcera to kleslo na 36.5 ale dnes zase 37.4. tak jsem si koupila dnes test ale byl negativni.mozna si neco namlouvam, nebo se hodne stresuji. menstruaci mam pravidelnou po 28 dni, bazalni teplotu si merim teprve 2 mesic. miminko si moc preji, protoze je mi uz 35. napiste. diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
3.5.10 09:49

Ahoj,

ježiš, tak ráda bych ti řekla, jo, jsi těhotná … jenže já to bohužel nevím. A jak to popisuješ, všechno to vypadá na to, že asi ne …

i když (a to máš určitě nastudované) krvácení může být od toho, jak se vajíčko zahnízďuje, a negativní test taky může znamenat jen to, že ještě nemáš změřitelnou koncentraci hcg …

… já bych radila ještě pár dní vydržet a udělat test znova. Nebo jestli to nemůžeš vydržet, skoč si někam do biochemické laborky a zaplať si krevní test. A nebo si ho nech udělat od doktora. A bude jasno hned .....

Držím place, ať to dopadne tak, jak si přeješ. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
3.5.10 10:06

doporučuju vydržet a zkusit test znovu.. když jsme se snažili o malýho, dělala jsem si vždycky citlivý těhotenský testy.. a pozitivní výsledek se mi ukázal, až když jsem byla v 6. týdnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.5.10 11:55

dekuji moc za odpoved.....asi si to hodne preju a porad doufam. sice me to mrzi ale budeme zkouset znovu a urcite se to priste povede
hezky den preji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2tea
3.5.10 12:39

muzu byt tehotna

ahoj chtela jsem se zeptat mela jsem dva dny zpozdeni ted jsem trochu zacala spinit muzu byt tehotna?mam pockat jak to zkonci a udelat si test nebo tehotna asi nejsem ze?

• Citovat
  • Upravit
2390
3.5.10 16:03

myslim si,ze muzes byt.Ma kamaradka mela stejne priznaky a ted chova. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
4.5.10 01:38

Ahoj holky, já jsem zjistila, že jsem těhotná až tak v 8tt. Bylo to snad až 14 dní po jednodenní menstruaci. Bazálka byla také pořád zvýšená a test nic neukazoval. Myslím, že je tu šance, ale s testy musíte mít trpělivost. Ukázal mi to až pátý!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2tea
4.5.10 10:42

dnes jsem si delala test a byla opravdu strasne slaba druha carka pripadalo mi ze pozedeji zmizela ale mesicky mam silnejsi tak ja nevim poradte mi prosim co mam delat.pod briskem me docela boli a je mi spatne :cry:

• Citovat
  • Upravit
navstevnici
4.5.10 11:00

2tea

No bohužel si myslim,že tam něco nebylo v pořádku,tak to muselo z těla ven.( Jestli tam teda něco bylo ) ,jinak držim pěsti .

• Citovat
  • Upravit
4.5.10 18:11

Dobrý den,

ráda bych se s Váma poradila. Pravidelně už asi rok a půl beru HA a od neděle mi je zle, což znamená, že mi je na zvracení(v neděli odpoledne, v pondělí to začlo odpoledne a dneska to je celý den)-nezvracím,ale bolí žaludek a mám občas pocit,že budu zvracet, ale nezvracím, bolí podbřišek, mám citlivé bradavky, že se nemůžu dotknout, jsem hrozně unavená, mám občas chutě, jako na sladké, za chvíli na slané a občas zase bych nejedla, jsem taky náladová. Můžu být těhotná? právě ted brouzdám po netu a čtu, jaké mohou být příznaky a jako schoduji se s nima… tak právě nevím.
Doufám,že mi poradíte,ale asi si zajdu pro test,ale vždyt beru pravidelně prášky, tak to asi bude něco jíného, že?

Děkuji mooooc. Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martiinkaa
4.5.10 22:45

kdy si udělat test?

Dobrý den, chtěla sem se zeptat, kdy je nejlepší doba si udělat test, kdy už by mohlo se vědět co a jak??6.týdnů mi připadá dlouho…no každopádně si počkám…kuja nejlepší když ti borec řekne po tom a prášky bereš že?tak mám ted dobrý nervy.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.10 22:49

marti, ochrana je věc obou!!! A pokud víš, že nic nebereš a vidíš, že partner nemá kondom, tak bys mu to měla říct, nemyslíš?
Test se doporučuje nejdříve v den očekávané MS

• Citovat
  • Upravit
martiinkaa
5.5.10 09:31

anonymní

jj já vím, jenže to bylo po diskotéce a tak sem byla mimo, noo sem holt blbá…jenže když piju tak pak mám většinou okno během toho ..a hlavně že sem to ted řešila nedávno, že se mi zpozdila ms tak sem se bála… a udělám zas takovouhle botu..no podle netu bych ale těhotná být nemusela, protože sem měla neplodný dny,tak budu doufat :wink: díky za vzkaz :hug:

• Citovat
  • Upravit
308
5.5.10 09:50

Marti,
neměla bys čekat až se „borec“ potom zeptá :roll: , sama by ses měla starat! Je to přece tvoje zdraví. Nehledě na to, že klidně můžeš něco chytit…
A máš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2tea
5.5.10 10:10

mesicky uz zas pomalu nemam.dneska si zajdu k dr at vim na cem jsem pocitala jsem ze bych byla tak ve druhem tydnu to by uz tam mel neco videt ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex