Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky chtela bych se zeptat na zkusenosti s tehu testy ktere se vam zdají nejspolehlivejší?
Když jsem čekala malou tak mi 2 testy ukázaly neg. a až mamatest pozitivně ![]()
me ukazal vcera mamatest // den pred ocekavanou ms a to vecer ![]()
radsi anonymne, kdo vi, kdo to cte ![]()
xreni
taky se pridam k chvale mamatestu aneb za malo penez hodne muziky ![]()
Potřebovala jsem jen jednou
a lékárnice mi doporučila mamtest, prý má nejlepší reference o jeho spolehlivosti.
Rozhodně Mamatest
Já si nejprve udělala nějaký test za 30 Kč a vyšel mi negativní, i když už jsem skoro měsíc byla těhule ![]()
a prosim vas nevite kde maji mamatesty10 na internetu a neplati se 110 postovne
dekuji,jeste jsem nasla nejake testiky na aukru z číny za 8kc…ale nebudu to riskovat ![]()
U me teda vedou bud Wondfo z www.ovulacnitesty.cz (ten s citlivosti 10 ukazal ducha druhe carky 3 dny pred ocekavanou ms) anebo Pepino z drogerie. Mamatest je az na druhem miste.
kupova jsem si obycejny za 30kacek-mamatest a myslim si,ze i ty obycejne jsou spolehlive,protoze mel pravdu
Všichni tu chválíte mamatest… zvláštní je, že mi ukázal (ne ted, ale před několika měsíci) 3 testy pozitivní a 2 negativní (vše Mamatest - vše testováno v rozmezí 3-4 dnů). Hned poté následoval odběr krve u gynekologa a těhotenství se neprokázalo.
Takže nevím nevím teda..
Ještě se chci zeptat - je nějaký rozdíl (dle toho, co tu čtu) - mezi druhou „slabou“ čárkou a „duchem“? Pokud ano, tak jaký ????
Díky Bára ![]()