Mohu být těhu? Vysadila jsem HA.

6
27.4.10 09:32

mohu být těhu?

Ahojte holky,
jsem tady nová, tak ještě moc nevím jak to tu chodí, ale chtěla jsem se zeptat na Váš názor, nebo spíš podpořit. Nebo nevím. Asi ten pocit znáte.
Vysadila jsem začátkem dubna HA. Menstruaci jsem měla dostat před dvěma dny. Dneska jsem si ráno dělala test. Byl negativní. Od včera mě pobolívá břicho jako před menstruací. Prsa mě bolí už pátý den (normálně me před menstr.nikdy nebolí). Krom toho je mi už tak týden špatně od žaludku. Nic extrémního, jen žaludek na vodě jako po „opici“ a občasné zvednutí se žaludku, nezvracím. Taky jsem extrémně unavená a spavá. V polovině cyklu jsem si dělala pár ovu testů a všechny byly negativní. Myslíte, že je možné abych byla těhu? Asi ne, že? Ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13755
27.4.10 09:41

Kesinko možné je všechno… Ale spíš to vypadá, že tělo najíždí na systém bez HA. Takže všechny ty příznaky jsou nové, předtím ti to HA měnila. Vydrž, a pokud MS nepřijde třeba do týdne nebo 14 dní, zkus další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.4.10 09:48

Ahoj,já jsem vysadila HA začátkem ledna a za 14 dní jsem byla těhotná. Měla jsem uplně stejné příznaky jako ty.Teď jsem ve 14tt a prsa mě bolí stále.Testy jsem si dělala 3 dva vyšly pozitivní a třetí už negativní.Tak držím palečky aby to vyšlo tak jak ty si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
27.4.10 09:48

já vysadila před rokem a ms se pořád ještě nezpravila, předposlední cyklus jsem na tom byla jak ty, už 45.DC a nic, testy negativní, a příznaky jsme měla, asi sice vsugerované ale měla, a dostala jsem to až 50.dc po tabletách od gynekologa, takže já nevím, já už věřím spíš testům teďka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.4.10 10:18

Kesi nejjistější je si skočit na krev, tyhle příznaky můžou ale taky nemusí znamenat těhu.. takže Ti to tu stejně nikdo nerozhřeší, jestli si netrpělivá, dojdi na krev jako samoplátce, nedáš za to víc jak 200Kč a máš 100% jistotu :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.4.10 10:41

Vynasnažím se být trpělivá. Uvidíme, snad to klapne. Moc bych to chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.4.10 10:42

Jinak děkuju holky za podporu a držení palečků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.4.10 11:25

mohu být těhu?

Holky, tak jsem cvičně koukla na ten test co jsem si dělala v sedm ráno a je tam úplně slaboulinká druhá čárečka. Fakt hodně slaboulinká. Ale ráno tam nebyla.
Jsem z toho jelen. Nejlepší asi bude zítra testovat znova, ne? Nebo jsem si ji vsugerovala? Nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.4.10 11:54

Já to měla stejně druhá slabá čárka až po několika hodinách. Došla jsem si sama na krev a výsledky měla ještě ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
27.4.10 12:08

kesinko - studovani testu po nekolika hodinách nemá smysl. protože slabý nádech druhé čárky se utvoří často, bez ohledu na to, zda tehotná jsi nebo ne. tak ty testy prsotě fungují - proto je tam doba, po které máš test odečítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21610
27.4.10 12:16

počkej ještě pár dní a otestuj znova. buď se vám podařilo okamžitě (já to takhle měla s klárkou) a nebo se tělo pere s vysazením hormonů. nic než čas ti o neukáže. pokud by MS nepřišla do 14 dnů, zaběhni k doktorovi na vyšetření. v tu dobu by už v případě těhu měla být vidět dutinka, cca o týden později i srdíčko. a pokud ne, tak dostaneš vyvolávačku a holt si budete užívat snažení ;-) dívej se na to pozitivně.
jinak ty příznaky můžeš mít i vsugerované - psychika občas dělá divy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
27.4.10 12:51

Kesinko, těhotná být můžeš. Já jsem měla podobné těhu příznaky jako ty také ihned po početí. Píšu to skoro všude na podobných diskuzích, ale čůrací testy mi nefungovaly, až podle krve jsem měla těhu potvrzené, na krev jsem šla 9 dní po zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.4.10 13:36

děkuju holky.
Nozu, je možné že si ty příznaky vsugerovávám i když doufám, že ne. No uvidíme.
Jinak díky za podporu holky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.4.10 19:21

mohu být těhu?

tak jsem se dohodla s kámoškou, která dělá sestřičku, že mi v pátek, jak bude mít službu vezme krev a uvidíme. Snad to do pátku vydržím. Jenom aby mě do tý doby nepřekvapila ta červená potvora!
Pořád si říkám, že bych snad mohla být. Je mi špatně od žaludku, prsa mě teda dnes bolí jen na omak, ale zaráží mě ty jakoby MS bolesti v podbřišku. Nejsou už tak silné jako včera, ale zas mě tam občas pořádně píchne. Nevím jestli to není jen nabíhání MS. Snad proboha ne!!! Taky pořád běhám na malou. Už mě to rozčiluje. No tak uvidíme. Každopádně mi držte palečky, ať je tam mimi. Já Vám všem, které se taky snažíte budu na oplátku taky držet palce, všechny, které najdu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
2.5.10 20:57

Kesinko, tak jak to vypadá? Vyšla ti krev pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí