Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj nevím si rady.v unoru sem měla klasické měsíčky.v březnu jen slabé špinění.avdubnu se nedostavilo vubec nic.atak sem čekala deset dnu.pak sem zašla k lekaří atam mi něco píchly na vyvolaní měsíčku.adnes jeto už jedenáct dnu astale měsíčky nikde.vpatek sem neodolala audělala sem si testík.hned semi objevily dvě čarky.ata spodní byla hodně vyrazná.zítra mě čeká kontrola ale bojim se špatných sprav.je možné žese opravdu jedná o těhotenství????poradtemi některá.moc byměto uklidnilo ![]()
Opravdu je možné že jsi těhotná, dokonce si myslím, že určitě a dokonce snad i by na UZ mohlo být už něco i vidět. Teď jen jestli je těhotenství chtěné, nebo nechtěné
.
no tak v tohto případě lze asi jen gratulovat k těhu
(snad to je pozitivní zpráva
)
těhotenství je opravdu chtěné.vloni v listopadu to bylo rok cosem protělala mimo děložmí těhotenství.bylo to dosti bolestivé protože mi doktor oznamil žetam byli tři zarodky.vubec nic mi nebylo.ale až sem pak začla hodně krvacet tak sem věděla žejeto zlé.podstoupila sem dva zakroky zasebou.porve odstranily dva ato třeti nepřežilo.atak celou dobu čekame s přítelem kdy nam to vynde.jen se bojím abyto zase nebylo mimo děložní.spřítelem sme už deset let ![]()
děkuji kgratulaci ale obava jetam pořadale jinak moc děkuji za podporu ![]()
Jen nechápu, proč sis ten test neudělala před tím než jsi šla na tu vyvolávačku. Copak tě nenapadlo, že jsi těhotná když se menstruace nedostavila?
Ale jinak taky gratuluju a přeju, aby to dobře dopadlo.
Halka
doktor mi řekl že není potřeba.dělala sem siho v březnu ale byl negatyvní.ale ted mám dvě čarky
no tak to je chyba na straně dr., po té tvé minulé zkušenosti měl UZ udělat ihned a určitě tě pozvat i na kontrolu (pokud by na UZ nebylo nic vidět a vyvolávačka nezabrala
)
jo a taky záleží, kdy v březnu sis ho dělala, třeba by za pár dní byl pozitivní ![]()
Ale určitě sis mohla říct i sama, aby tě vyšetřil.
dělala sem siho hned druhej den po špinění.atak jdu zítra odpoledne k doktorovi.umě byval ten problem žesem nemívala pravidelné měsíčkyuž beru rok leky na upravu .bere seto i kdyš se chce otěhotnět.jmenujeseto utrogestan.při braní těch leku sem je měla vždy přesne naden ale v březnu sem jen slabě špinila.atak zítra valím klekaři.aji budu mít vysledky na čipek.doktor mi tvdil že testíky jsou zbytečné.atosem taky koukala jaký má nato nazor.atoje prymař v nemocnici
tak sem ted vklidu .sem těhotná
potvrdil to i ultrazvuk.ale sem asitak v šestem tydnu.uplně sem se rozplakala na ultrazvuku.za čtrnact dnu jdu znova na ultrazvuk.amožná že už bude i fotečka. ![]()
boženko,gratuluji,tyhle příběhy jsou nejkrásnější,jen se mi zdá,že ti doktoři -gyndaři jsou v poslední době divní, ![]()
přeji krásné a pohodové těhotenství
velikánská gratulace
![]()
tak přeju ať se prcek dobře vyvíjí a roste a ať to spolu všechno dobře zvládnete
![]()
ale ještě musme vyčkat až nam tam dole začne tlouct srdíčko.dnes mi brali ješte krev atak zítra budou vysledky.doktor měl malé podežřenížese jedná o afetalní vajíčko.atak se malinko bojím. jen abyto bylo vše vpořadku.držtemi palečky ![]()