Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Boženko,
musím říct, že tvůj příběh mě rozplakal - a není to jen tím, že jsu ve 25tt
Opravdu moc gratuluju!!!!!!!!!! Navíc chcete Marušku…
My čekáme chlapečka a chtěli jsme taky Petrika, ale protože moje ségra čeká o dva měsíce dřív a taky kluka a nikdy jsme spolu nevycházeli, chtějí najednou Patrika oni. Ale ať, je tolik jiných jmen a hlavní je, že je maléj v pořádku, při tripl testech nás dost potrápil, museli jsme i na odběr plodovky, ale díky bohu vše je v pořádku
Tak si říkám, že to byl jen jeho špatnéj vtípek, holt je celéj po tatínkovi
Tak se držte a ještě jednou gratulace
a takhle na dálku posílám obětí ![]()
maja 69 píše:
Ahoj Boženko,
musím říct, že tvůj příběh mě rozplakal - a není to jen tím, že jsu ve 25ttOpravdu moc gratuluju!!!!!!!!!! Navíc chcete Marušku…
My čekáme chlapečka a chtěli jsme taky Petrika, ale protože moje ségra čeká o dva měsíce dřív a taky kluka a nikdy jsme spolu nevycházeli, chtějí najednou Patrika oni. Ale ať, je tolik jiných jmen a hlavní je, že je maléj v pořádku, při tripl testech nás dost potrápil, museli jsme i na odběr plodovky, ale díky bohu vše je v pořádku
Tak si říkám, že to byl jen jeho špatnéj vtípek, holt je celéj po tatínkovi
Tak se držte a ještě jednou gratulace
a takhle na dálku posílám obětí
moc děkuji.už se moc těším na další obrazek.jamám jit 7.7 nakrev.prej jeto kvuli genetice tak doufam že to bude vše vpořadku ![]()
ahoj veveruško.tak sem ve středu byla u zubaře.našel mi malej kazík atak mi zoubek vrtal.ikdyšto bolelo tak sem vydržela.pak sem dorazila domu ašlasem si schrupnout.akdyš semse probudila bolel mi hrozně spodní ret.řeklasem si že dorana bude vše ok.ale ono nebylo.udělal semi na spodním rtu opar.nikdy sem ho neměla atak měto překvapilo.nevím jestli to vadí v těhotenství azda mám jít k lekaři
vlekarně sem si koupila nějaky olejiček na opary.ale nějak to nepomaha.akamaradka mi poradila at si nato dam hodně palivou pastu na zuby amam to nechat přes noc.žeta pasta to pomalu vypalí abudeseto líp hojit.tak sem tedy zvědavá
ahoj Boženko, s opary nemám bohužel zkušenosti, takže ti s tím moc poradit nemůžu
....., ale pokud se to za pár dni nezlepší určitě s tím zajdi k lékaři ![]()
veveruskaa píše:
ahoj Boženko, s opary nemám bohužel zkušenosti, takže ti s tím moc poradit nemůžu....., ale pokud se to za pár dni nezlepší určitě s tím zajdi k lékaři
ele jinak děkuji ![]()
veveruško tak sem zase tady.opar zmizel.adnes sem byla v poradně aje vše vpořadku.3srpna jdu na ultrazvuk tak se moc těším.vyšetření krve mam na všechny vysledky dobré spravy.
nepřibrala sem žadný gram.semtam mi bývá ještě špatně ale jeto jen poranu.doktor mi dnes řekl že miminko hezky roste ![]()
Ahoj Boženko, to jsem ráda, že jste v pořádku, já jsem teď byla na kontrole a dneska na testu na cukrovku, tak doufám, že bude všechno v pořádku…
Na další kontrolu mám jít 4.srpna, tak to jdeme skoro spolu, tobě třeba řeknou, jestli budete mít holčičku, nebo chlapečka ![]()
ahojky veveruško.tak smese v sobotu vratily s dovolené.mělisme zaplacenou malou chatku pro 4lidi.ale byli smetam jen tři.za celou dovolenou sem ani jednou
nezvracela.atak mi bylo dobře.přitel simě hýčkal audělal vše cosem pořebovala.atak se rozhodl že po novem roce pojedem na14dnu.ato už pojedem smimčem.to bude legace.avčera muj přítel přišel se skvělou novinkou.dostal se do nové prace ahned mu dali smlouvu.adruheho nastupuje.akorad mě mrzí že semnou nepujde třetího na ultrazvuk.no možná muto povím v patek.teda jestli bude hodný.jinak dnes mám příšerné rano jen se zbudím musím padit na toaletu
.no ještě že nezvracím každy den
papa
ahoj boženko, to je dobře, že si tě přítel hýčká, jen tak dál, a gratuluju k nové práci
![]()
přeju hodně štěstí na ultrazvuk, jdeš na ten velký - kolem 20.týdne? kdyžtak mu vezmi aspoň fotky ![]()
vpatek sem začla 2Otyden.atovíš že vezmu fotečku.už se na mimčo těším.dnes mě přítel draždil na poštěváčku audělal mi orgazmus.snad se nic nestalo malemu.trochu se strachuji ![]()
ahoj veveruško tak sem byla natom ultrazvuku.miminko bylo zady k bříšku atak sme viděli jen zadička ahlavičku ručky anožky.pokusil se rozhybat ale miminku se nechtělo.jen přiložil hned na začatku ultrazvuk ahned nanas vystrkovalo zadeček.něco sme tam i zahledly ale mělo nožky moc usebe.ale doktor řekl že na 90%to bude kluk.obrazek mame ale jsou tam videt jen zada aručka ahlavička.za 14dnu jdu znova tak se snad mimčo otočí abude pak krasná fotka ![]()
ahoj boženko ![]()
tak snad bude příště lepší viditelnost
a budete vědět, co čekáte a budete mít pěknou fotečku ![]()
ahojky veveruško.od včerejška cítím pohyby ajeto moooooc krasný
![]()
ahoj
, to je super, že?
počkej, teď si pěkně užiješ, kopanců bude přibývat a nakonec budeš ráda, že se mu bude chtít ven
![]()