Dvě čárky na testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
2.6.10 18:56

Boženko to je super, nádherná fotečka :potlesk: :potlesk: :potlesk:
mám radost, že jste oba v pořádku :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
13.6.10 21:20

Holky tohleto je nádhera :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.6.10 19:45

ahojky veveruško.tak sem ve čtvrtek byla poprvé v poradně pro těhotné.sestřička měla radost jakmito ted sluší.už musím nosit těhotenské šaty.asestřička mi zdělila žemi pěkne roste bříško.ijato pozoruji.protože se neobléknu do žadných kalhot.bohužel nepřibýtam na vaze .ale bohužel jdu s kilama dolu.už sem schudla deset kilo.ale doktor mi říkal žeje zatím vše vpořadku.protože sem baculatější atak to nevadí.až bysem prej schudla na 70tak byseto už muselo řešit.už sem sem vpatek začla 15 tyden.7.7 musím nakrev kvuli genetyce.apak mě bude čekat mezy19-20tydnem další ultrazvuk.už se moc těším až uvidím maleho drobečka.apak si nechám říct pohlavý:)doktor mě ujistil žeseto narodí na vanoce :dance: ato větší mam radost.aještě mi bývá pořad špatně.anity lízatka pro těhotné nepomahají.adnes mi začčlo popichovat v podbřišku.akamaradka mi řekla žejeto jen plynatost ažese nemusím bát. :think: ale měto stejně trapí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.6.10 19:48
Shílenka píše:
Holky tohleto je nádhera :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

ahoj.líbí seti mé fotečky??pak až budu mít další tak je sem dam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
20.6.10 19:53
božena píše:
Shílenka píše:
Holky tohleto je nádhera :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
ahoj.líbí seti mé fotečky??pak až budu mít další tak je sem dam :-D

Boženko, když budeš mít čas, tak hoď. Moc ráda se podívám. Hlavně se opatrujte s mimískem :andel: to je teď nejdůležitější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
20.6.10 19:59

Boženko, tak fotka z ultrazvuku je opravdu nádherná :huban: Moc vám to přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.6.10 20:28
božena píše:
ahojky veveruško.tak sem ve čtvrtek byla poprvé v poradně pro těhotné.sestřička měla radost jakmito ted sluší.už musím nosit těhotenské šaty.asestřička mi zdělila žemi pěkne roste bříško.ijato pozoruji.protože se neobléknu do žadných kalhot.bohužel nepřibýtam na vaze .ale bohužel jdu s kilama dolu.už sem schudla deset kilo.ale doktor mi říkal žeje zatím vše vpořadku.protože sem baculatější atak to nevadí.až bysem prej schudla na 70tak byseto už muselo řešit.už sem sem vpatek začla 15 tyden.7.7 musím nakrev kvuli genetyce.apak mě bude čekat mezy19-20tydnem další ultrazvuk.už se moc těším až uvidím maleho drobečka.apak si nechám říct pohlavý:)doktor mě ujistil žeseto narodí na vanoce :dance: ato větší mam radost.aještě mi bývá pořad špatně.anity lízatka pro těhotné nepomahají.adnes mi začčlo popichovat v podbřišku.akamaradka mi řekla žejeto jen plynatost ažese nemusím bát. :think: ale měto stejně trapí. :think:

ahoj Boženko,
to jsem ráda, že se máte dobře, že hubneš nevadí, moje kamarádka před porodem vážila míň než když otěhotěla a všechno bylo v pořádku, taky byla silnější a bylo jí špatně, miminko si od tebe bere živiny, proto hubneš .
V podbřišku tě píchat bude :wink: to je tím že se děloha zvětšuje a napínají se děložní vazy :wink:

Už se těšíš, jestli to bude holka nebo kluk, že? My budeme mít holčičku :wink: už nakupuju růžové věcičky :-D

Termín porodu na vánoce přesně?? no teda, já už se těším, že budeme mít šestinedělí za sebou a možná pojedeme na vánoce k rodičům :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.6.10 21:08

veveruško ty bolesti sou takové bodavé.no snad to bude dobré.muj přítel užsi i vybal jmena.holka byto byla MARUŠKA.akluk PATRIK.tady pod nama bydlí jedna holčina .ata ma rodit během tydne.už sotva chodí.anohy ma tak chuděra oteklé žejí vubec nezavidím.nejvíc mije špatně rano.adoktor mi oznamil že sem haklivá na pečivo.vždy kdyš jím rohlík tak příšerně kýchám.doktor mi nevěřil tak sem muto ukázala anestačil se divit.říkal žejeto těhotenstvím ažeto zase přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.6.10 21:13
Puťula píše:
Boženko, tak fotka z ultrazvuku je opravdu nádherná :huban: Moc vám to přeju :kytka:

děkuji.čekali sme nato malé několik roku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.6.10 21:43

Boženko to je zajímavé, ještě jsem teda neslyšela, že by někdo jedl rohlík a kýchal 8-o :think:
A ty nemáš vybrané jména? nebo přítel vybral a tobě se líbí a už se ti nechce nic jiného vymýšlet? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.6.10 21:49

opravdu jeto tak.i muj přítel se tomu divil.amá stoho srandu.kdyš sem ukazovala doktorovy co ten rohlík semnou dělá.tak sem mu totam pěkně poprskala.adoma kdyš snídam tak si dam před sebe ručník akychám naněj.protože i všude líta i rohlík.jmena si vybral přítel.maruška se jmenuje jeho jediná babička.apatrik semu moc líbí.anikdo tady na vesnici takové jmeno nemá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym1
21.6.10 18:03

Třetí těhotenství

Minulý týden jsem si dělala dva testíky a byly slabě pozitivní, protože MS nedorazila, udělala jsem si další dnes odpoledne a ten už je jasně pozitivní. Máme dvě děti, studuji a pracuji, tak vůbec nevím, co mám dělat. Nevím, zda se mám radovat či plakat. :-(

• Citovat
  • Upravit
86
21.6.10 18:24

raduj se.jasem na ditě čekala deset let.před rokem aněco sem měla mimo děložní apřišla sem timto atři zarodky.ated čekám jedno asem moc štastná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
21.6.10 20:16
anonym1 píše:
Minulý týden jsem si dělala dva testíky a byly slabě pozitivní, protože MS nedorazila, udělala jsem si další dnes odpoledne a ten už je jasně pozitivní. Máme dvě děti, studuji a pracuji, tak vůbec nevím, co mám dělat. Nevím, zda se mám radovat či plakat. :-(

Naprosto souhlasím s Boženkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym1
21.6.10 20:54

Už mě ten smutek přešel. Je to dar. Probrali jsme to s manželem a ten má radost. Děkuji za podporu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex