Dvě čárky na testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
4.5.10 20:38

aha tak už tomu rozumím.už rok mi brní levý bok.anejvíc kdyš ležím na pravem.nevím jestli to mám mazat nějakou masti.zítra zase budu přes den sama.přítel bude mít raní.asi se ukoušu nudou.rano zas pujdu spejskama.je vivenčit asnadmi nebude špatně.ted si dam něco nazub.už semi děla špatně i s čokolady.snad ty vytoky zítra budou dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
4.5.10 20:55

no mast ti na to asi nepomůže a když už ti to dělá rok, tak to s těhotenstvím souviset nebude…

dej si něco dobrého, hlavně něco, po čem ti nebude blbě :wink: a uvidíš jak s pejskama, aby tě moc netahali :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.5.10 20:59

ten starší chodí bez vodítka.aten malej je lumpík.tak tu ted přikusuji mrkvičku.praveže od včera mito brnení zesílilo.přítel mi říká žeto asi je tím těhotenstvím.rano pujdu venčit sama.aodpoledne semnou pude budoucí tchýně. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
5.5.10 08:22

tak malej lumpik tě snad moc nepotahá a odpoledne ti pomůže tchýňka :wink: Koneckonců, pokud už nešpiníš, tak je rozumný pohyb velmi vhodný :-D udržíš si kondičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.5.10 12:24

ahoj veveruško.tak sem rano přežila venčení.ated taky .teda zatím mi nebylo špatně.slupla sem dva knedlíky s troškou omačky.azase se pujdu nudit.bylasem zviklá pracovat .ted budu zase jen polehavat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.5.10 16:26

ahoj veveruško takže mame první obrazek :dance: :dance: :dance: :dance: :hug: doktor mi zdelil že budu mít termin v listopadu 28 .anebo 20 prosince.za 14dnu jdu na kontrolu auž dostanu i kartu :andel: .neschopenku mi bohužel nedal :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.5.10 17:26

ahoj :mavam: tak sem s obrazkem :wink:

jinak pokud už nešpiníš a jinak ti třeba nic není a neděláš těžkou práci, tak asi neviděl důvod ti neschopenku dávat :think:

jo a rozpětí těch termínů je teda dost velké 3 týdny, to by se mělo ještě upřesnit podle ultrazvuku :wink: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.5.10 18:49

podle uultrazvuku sem desaty tyden.ale pole měsíčku osmej.musím vymyslet jak to dat do počitače.nemám kopírku ale skusím to u mladyho.doktor mě ujistil žetam je jen jedno mimčo.pokusímse to dat sem dovečera :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.5.10 19:01

tak tady toje veveruško :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.5.10 19:24

super, takový bobísek :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: je moc krásnej, teď jen už aby pěkně rostl a prospíval :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.5.10 19:40

ve dvanáctem tydnu mě čeká nějaký vyšetření.ato musím jet až to SVITAV :-) přitel mi oznamil žetu mou praci bude dělat sam atak sem se domluvila se šefovou.aja budu jen polehavat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.5.10 20:20

Jo to bude prvotrimestrální screening, dělá se odběr krve a ultrazvuk :wink: většinou se za to platí, já teda neplatila nic (nevím jak to má moje dr. zařízené). A pokud ti není extrémně špatně od žaludku, nebo nemáš bolesti, či nešpiníš, tak bych se snažila normálně fungovat, samoyřejmě nedělat těžkou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.5.10 20:31

ja mám takovou domací praci žesi celé dny mačkám přicho.kolikrat dělam od rana od devíti až třeba do jedný dorana.ze šefovou se znam.tak vše bude ok.už sem slupla chleba s marmeladou i kdyš jí normalně nejím :-D apujdu zachvilku spat.přítel má zase noční.atak budu spat sama :-( kdyš mi doktor ukazal na obrazku mimi taksem se tam rozplakala. :cry: mám tu napsané NT+NB… :nevim: cotoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.5.10 21:14

to je celkem normální reakce na ultrazvuk :wink: :potlesk: :hug:
NT+NB: NT je anglická zkratka pro šíjové projasnění a NB je angl. zkratka pro nosní kůstku, to se zjišťuje na ultrazvuku, pokud je toto v pořádku, velmi výrazně se tím sníží pravděpodobnost Downova syndromu a jiných vážných vad, a ještě spolehlivější je to v kombinaci s odběrem krve. Určitě daleko více než tripple testy, co se dělají v 16. týdnu - jen odběr krve.

OK, pokud se znáš se šéfkou a nebude to brát jako nepřítomnost v práci, tak je to v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.5.10 18:25

ahoj veveruško.ted sem před chvilkou přišla z prochazky s pejskama.azjistila sem že mám na vložce trošku světle hnedeho vytoku.asouto měnší soplíky… :-( moc se bojím .neníto špatné??😢 vylekalo měto.aje mi zase do plače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí