Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj dnes jdu opět na ultrazvuk.malej pěkně kope aja každou chvilku chodím čurat.včera se jedna znama chtěla přesvědčit jak malej kope.alejak mi položila ruku na bříško tak se malej ani nehnul.ajak odešla tak se tam zase vrtěl.asi nechce aby naněj někdo koukal ašahal
dnes ho odrana přemlouvám abyse hezky natočil a abysme měly krasnou fotku.aaby pan doktor viděl srdíčko.
minule se nechtěl otočit tak to bylo malo vidět.asnad to bude dneska lepší.
veveruško tak obrazek nemame
pan doktor kontroloval srdíčko.pak se díval jestli jeto opravdu kluk.anakonec se pak otočilo azase se nechtěl nechat vyfotit
prej se nerad fotí
ale viděli sme že jeto klouček.ale doktor říkal žese muže i ultrazvuk splest.ve středu jdu na cukr.tak snad vše bude v pořadku ![]()
ahoj Boženko
to je pravda, někdy se může i dr. splést pohlaví, a zvlášť, když se prcek nechce fotit ![]()
Ale tak snad je jinak všechno v pořádku a i ten cukr bude dobrý
![]()
AHOJKY VEVERUŠKO.TAKSI PŘEDSTAV.VČERA SEM UPADLA APOCHROUMALA SEM SI KOTNÍK.MAMHO OTEKLÍ JAKO BALON.PODLE DOKTORA MAM PRASKLÉ VAZY.AODLOMENÉ MALÉ KOUSKY KOSTI.AVUBEC MĚ NEMUŽOU RENGENOVAT TAK MAM NA NOZE ORTORÉZU.ZÍTRA JDU NA KREV TAK TAM BUDU MUSET DOJI O BERLÍCH.MIMINKU SE NAŠTĚSTÍ NIC NESTALO.IKDYŠ TEN PAD BYL HODNĚ BOLESTIVÝ AKOTNÍK OTOČENÝ DOVNITŘ.JSEM TO ALE NEŠIKA ![]()
Boženko, jejda
musíš na sebe dávat pozor
hlavně odpočívej a nohu v klidu ![]()
tak sem tu opet veveruško.takže testy dopadly dobře.těhotenskou cukrovku nemám.taky mi pan doktor skoušel měřit srdeční ozvy abylato nadhera .hned sem pak doktora obejmula adalamu pusu na tvař.miminko roste jako zvody atak sem moc rada.
![]()
ahoj veveruško
miminko se ma k světu.dava mi najevo kopaním žetam je.atak si sním už i povidam.16 jdu doparadny.atak se zase moc těším.už sem si i vyhlídla kočarek.apřítel si vybere barvu.avpondělí jdeme na matriku.kvuli nějakým papírum kvuli přiznaní otcoství
.
ahoj Boženko, jen tak dál
moje malá se chce asi prokopat bokem ven
![]()
jaký máte vybraný kočárek? My máme Firkon Verano
už ho máme i koupený ![]()
ahoj koukalasem se aje hezký.mi chcem bud Quenne New standart,nebo Quenne New style.je kombinovaný,tak se mi líbí
ale to se ještě rozhodneme.barvu bude vybírat muj příteltak snad si vybere nějakou hezkou ![]()
ahoj veveruško.ovíkendu semsi objednala postylku.ale byla už is vybavením.kte postylce byla madrace +peřina a polštář+prostěradlo+povlečení jak na peřinku tak i polštařek.aještě sem ktomu dostala jako darek chrastítko.včera mitu postylku bratr smontoval.a obě bnastavající babičky byli moooc nadšený.amoc sejimta postylka líbila.taky mě už měsíc vyteká s sprsou mazivo.nejdřív to bylo čiré.atedtoje tak trochu doběla.doktor říkal žejeto vpořadku ažese toho nemusím lekat.miminko se ma skvěle apořad mě kope.
ajasem moc štastná ![]()
Ahoj Boženko ![]()
to je skvělé, nechceš dát nějakou fotečku povlečené postýlky?
ve kterém týdnu vlastně jsi a kdy máš termín porodu? nechceš si to dát do podpisu? - úplně nahoře vpravo v nastavení a taky metřík na miminko? ![]()
kdyžtak ti ho udělám a pak si ho jen zkopíruješ
co ty na to?
vpatek budu začínat 29tyden.podle toho tydne bysem měla začít osmí měsíc.no atermín porodu mám od 20.12-24.12.ale doktor mi povídal že mužu už rodit v listopadu.postylku vyfotím až mi muj budoucí tatka doveze fotak.maho totiš sebou v praci
vpatek přijede atak to vyfotím ahned bysem to sem dala.stím metříkem to nechám natobě.ale nevím jestli to sem budu umět dát
ale jinak ti děkuji.vpatek mi přijedou rodiče abudou mi tu předelavat pokoj.ja už nemohu.bříško roste jako zvody ajeto hodně vidět ![]()
a jaké máš datum porodu podle posledních menzes? a bude to chlapeček, že? aŤ mám aspoň nějakou představu ![]()